Vi fik keramiske coating og top coating på vores sorte Tesla. Alt hvad Car Care lover det holder de, service/ opfølgning. prof gennemgang af bil inden og efter. Fantastisk resultat :)

Jeg har fået lavet ceramic coating samt top coating på min nye Tesla Model Y, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Bilen står knivskarpt og ser helt fantastisk ud. Servicen hos Matteo er helt i... Voir plus

Bedre hjælpsomhed, venlighed og service samt et flot stykke arbejde skal man lede længe efter. Hilsen fra en yderste tilfreds kunde :D

1. Station de lavage automobile

Écrit par l'entreprise

Hos Car Care Svendborg tror vi på, at en bil er mere end bare et transportmiddel. Den repræsenterer frihed, stolthed og ofte mange timers hårdt arbejde. Derfor mener vi, at bilpleje skal udføres med respekt for både køretøjet og ejeren. Vores hvorfor er enkelt: Vi vil hæve standarden for bilpleje og give vores kunder en oplevelse, hvor kvalitet, ærlighed og synlige resultater går hånd i hånd – hver eneste gang. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at godt håndværk ikke kan forceres. Hos os er grundighed, faglighed og øje for detaljen afgørende. Hver bil vurderes individuelt, og behandlingen tilpasses laktype, stand og kundens forventninger. Vi bruger udelukkende professionelle produkter og dokumenterede metoder, fordi vi ved, at langtidsholdbare resultater kræver de rigtige materialer og den rigtige proces. Vi lover ikke mere, end vi kan holde – men vi leverer altid det, vi lover. Det, vi gør, er professionel polering, lakforbedring og keramisk coating, hvor målet er en markant forbedring af bilens udseende og beskyttelse mod hverdagens slid og det danske klima. Resultatet er dybere glans, færre vaskeridser og en finish, der holder. Car Care Svendborg er en lokalt forankret virksomhed, og vi er stolte af vores omdømme og de kunder, der vælger os igen og igen. Når du afleverer din bil hos os, tager vi ansvaret personligt – og det kan ses i resultatet.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

94 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Super rådgivning

Super rådgivning, virkelig gode priser og et fantastisk resultat! Det er helt sikkert køreturen værd og kommer helt sikkert igen.

17 avril 2026

Fås ikke bedre

Hilsen fra en yderste tilfreds kunde :D

29 avril 2026

🔧 Fremragende polering

Jeg har fået poleret min bil hos Car-Care i Svendborg, og jeg er virkelig begejstret! Teamet har givet min bil et friskt pust – den ser ud som næsten ny! Servicen var i top, jeg fik endda en god kop kaffe, og der blev løbende afstemt med mig. Jeg kan varmt anbefale at få poleret sin bil her. En helt igennem professionel og tillidsvækkende oplevelse. Her vil jeg komme igen uden tvivl! Jeg kan kun anbefale Car-Care Svendborg til alle.

24 avril 2026

Bedste service i hele byen

Hos Car-Care får du altid den bedste service. Matteo er yderst dygtig og meget kompetent. Han sørger for at forklare på en god og forståelig måde hvad han gør og har gjort. Kan varmt anbefale hans virksomhed!!

27 avril 2026

Altid en super oplevelse ved car care

Altid en super oplevelse ved car care. Jeg får tit skiftet både hjul når det er sommer og vinter periode, derudover skifter jeg mine dæk, laver service der og vasker bilen og støvsuger bilen!! Man kan det hele. Mega fedt sted hvor man får lov til at vaske bilen i hånden for at undgå ridser.

26 avril 2026

Fantastisk resultat og service i absolut topklasse

Servicen hos Matteo er helt i topklasse. Han er ekstremt professionel, passioneret omkring sit arbejde og meget grundig i sin gennemgang af både processen og det færdige resultat. Derudover tog han sig god tid til at forklare, hvordan jeg fremover skal vedligeholde og vaske bilen korrekt, så finishen holder sig flot længst muligt.
Man mærker tydeligt, at kvalitet og kundetilfredshed er i fokus. Jeg kan på det varmeste anbefale Matteo til alle, der vil have det absolut bedste til deres bil!

1 avril 2026

Jeg fik poleret min Audi a4 fra 2007…

Jeg fik poleret min Audi a4 fra 2007 som nok har haft et lidt hårdt liv på banen men jeg valgte og fik en 2 trins polering og 6 års keramisk coating til en vanvittig god pris som jeg ikke kunne takke nej til, og jeg fortryder det på ingen måder. Kæmpe ros til dem alle der render rundt der nede for der perfekte stykke arbejde de fik lavet på min Audi jeg kan varmt anbefale og få poleret sin bil nede ved car - Care Svendborg

2 avril 2026