Ik heb een vitrinebox en Koenigsegg Jesko Attack Plus 1:18 besteld voor mijn zoon. Lars, de eigenaar, is heel behulpzaam en vriendelijk. Op alle vragen netjes en snel antwoord gehad. Bij beide bestel... Voir plus

De website is overzichtelijk en duidelijk, Donderdag avond laat besteld Zaterdag in huis. De verpakking waarin de 1/64 model geleverd werd was uitermate beschermend en veiliger als dat het... Voir plus

In eerste instantie twijfel je wellicht of deze site legitiem is, de site lijkt qua bouw erg op veel scam sites, maar gelukkig zijn hier de reviews en is het verzendadres ook gewoon een adres in NL.... Voir plus

Duidelijke website en snelle levering. Verbaasd was ik toen ik het pakket ontving, zeer zorgzaam verpakt! Zeer leuk om een handgeschreven kaart te vinden in het pakket! Hopelijk komen er snel weer l... Voir plus

1. Magasin de miniatures
  2. Magasin d'articles de loisirs
  3. Aire de jeux pour automobiles miniatures

Jouw modelauto webshop! Schaalmodellen in verschillende maten. Een echte snoepwinkel voor auto liefhebbers. Met merken als: GT-Spirit, OttoMobile, Minichamps, Hotwheels, Norev, BBR Models, MR Collection, AUTOart, Looksmart, Solido, Tarmac Works, MiniGT, TrueScaleModels, TopSpeed, Spark, WERK83 and more...

4,9

Snel verzonden

Snel verzonden , goed verpakt.
Daarnaast extra service met het zoeken naar een model.

26 novembre 2024

Réponse de CarChamp

Bedankt voor de positieve review. Help graag mensen bij het vinden van het model waar ze naar op zoek zijn. Heel veel plezier met de nieuwe aanwinsten.

Mooie Hotwheels

Snelle levering, goed verpakt en leuke aanbod voor hotwheels liefhebbers.

18 novembre 2024

Réponse de CarChamp

Bedankt vor de positieve review. Het aanbod aan HotWheels zijn we hard mee bezig om het uit te breiden :)

De levering ging heel vlug

De levering ging heel vlug. De aangekochte model auto's zijn in perfecte staat geleverd.

30 octobre 2024

Réponse de CarChamp

Onwijs bedankt voor de feedback! Heel veel plezier met je nieuwe aanwinsten!

Aanrader voor de verzamelaar.

Mooie duidelijke site, divers assortiment en uiterst prettig contact. Aftersales staat hoog aangeschreven bij verkoper. Aanrader voor de verzamelaar.

8 mai 2024

Réponse de CarChamp

Super bedankt voor de feedback. Heel veel plezier met de nieuwe modellen!

Nice addition to collection.

Good pricing. Fast and safe delivery. Clear communication.

22 octobre 2024

Réponse de CarChamp

Great to hear that's a nice addition to your collection. Thank you very much for the review! Enjoy!

Fijne dealer voor al uw modellen

Betrouwbaar en vriendelijk. De bestellingen worden snel verzonden en CarChamp denkt goed mee.

Een aanrader om via CarChamp uw pareltjes te bestellen.

17 octobre 2024

Réponse de CarChamp

Heel erg bedankt voor de review en de positieve feedback! Heel veel plezier met het prachtige model!

super vriendelijk

super vriendelijk, vlotte ontvangst, en mooi verzorgd, en vooral veilige verpakking.
ps. zeker een aanrader

4 octobre 2024

Réponse de CarChamp

Super bedankt voor de review! Heel veel plezier met de aanwinsten!

Top bedrijf

Top bedrijf, deal binnen 5 minuten gesloten dag erna al op de post. Product helemaal in orden. Echte aanrader!

11 octobre 2024

Réponse de CarChamp

Onwijs bedankt voor de positieve review. Wellicht tot een volgende! Veel plezier met het model!

Vandaag ontvangen de Golf GTI Voomeran…

Vandaag ontvangen de Golf GTI Voomeran 1:18 Ottomobile OT1061 ontvangen. Nr.864/3000.
Bedankt Lars voor de goede service, heel erg blij mee!

11 octobre 2024

Réponse de CarChamp

Bedankt voor je review en heel veel plezier met de gave Golf GTI Voomeran!

Prima, precies zoals het moet

Makkelijk te bestellen, goede informatie, super verpakt en snel geleverd!

29 août 2024

Réponse de CarChamp

Super bedankt voor de feedback! Heel veel plezier met de nieuwe aanwinst!!

Good price

Good price, quick delivery, well packed. Thanks.

14 août 2024

Réponse de CarChamp

Thank you for the review! Enjoy your beautiful scale model!

Great customer service!

Great customer service and they take good care of packing everything. Definitely buying again!

31 juillet 2024

Réponse de CarChamp

Thank you for the review! Yess we strive to get the model delivered in a perfect state. So we try to pack it well! We hope to see you back soon!

Vandaag 2 mooie Porsches van GT Spirit…

Vandaag 2 mooie Porsches van GT Spirit mogen ontvangen van een startende ondernemen in de wereld van modelauto’s.
Tevens is een 3e in bestelling bij Carchamp!
Vriendelijke en snel geholpen.

Ga zo door💪🏻

17 juillet 2024

Réponse de CarChamp

Bedankt voor de review. De derde ontvang je spoedig zodra wij hem binnen krijgen ;)

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk.
Snelle en correcte levering.

27 mai 2024

Réponse de CarChamp

Dankjewel voor je review! Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Helemaal top!

De modelauto ziet er heel netjes uit en kreeg hem ook snel binnen. Oftewel helemaal top!

8 avril 2024

Réponse de CarChamp

Fijn te horen. Heel veel plezier met je aanschaf!