Uærlig forhandler der ikke holder sine løfter og udføre et MEGET DÅRLIGT stykke arbejde. Jeg har købt min Opel Corsa D ved carconnect. Ved handlen blev der lavet handelsbetingelser der lød på at sæ... Voir plus
Carconnect.dk ApS
Lisez les avis des autres
Vi har oplevet en fin betjening ved selve købet, men står desværre her 2 måneder efter køb af Q4 etron med en bil der skal have skiftet alle 4 dæk (ca. 10.000,- DKK), og har desværre også oplevet andr... Voir plus
Kan klart anbefale CarConnect, købte min første bil hos dem. De har både et stort udvalg af biler til nye bilister og mere erfarne bilister. Mega hjælpsomme, tålmodig og søde arbejder. Personalet sørg... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Concessionnaire automobile
- aussi dans
- Atelier de réparation automobile
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Marché automobile
- Vendeur de voitures d'occasion
Écrit par l'entreprise
formidler salg af køretøjer.
Coordonnées de contact
7400, Herning, Danemark
- carconnect.dk
Les gens ont aussi consulté
Jeg har haft en god oplevelse hos…
Jeg har haft en god oplevelse hos CarConnect.dk med at handle min første bil.
God service og bil den rigtige pris
Har netop købt en nyere Passat tdi stationcar ved CarConnect. Prisen var god bilen ligeså, og jeg fik en super betjening. Synsmanden havde lavet en graverende fejl i forbindelse med udfyldelse af synsrapporten, men CarConnect klarede at få bragt papirerne i orden med det samme. Basir Belal virker sympatisk, og det lader til, at tilfredse kunder prioriteres højt. Jeg har i hvert fald været glad og tilfreds med handlen.
Jens Waren Larsen
Oplevelsen har været rigtig god og…
Oplevelsen har været rigtig god og servicen har været rigtigt god kan helt klart anbefales
Det har været en suveræn oplevelse
Det har været en suveræn oplevelse, super god service, mega hyggeligt personale og med tjep indvirkning.
God og professionel service
God og professionel service, gode priser og gode biler. Her handler jeg gerne igen og værkstedets priser fejler bestemt heller ikke noget.
Meget bil for pengene
Vis man skal købe en god brugt bil kan jeg varmt anbefale Carconnect. Jeg er yderst tilfreds med service og behandling af firmaet. Tag en tur der til for at få en god og ærlig oplevelse.
Fin oplevelse
God oplevelse. Havde udset os en aldrende bil, som ellers var i rigtig god stand. Vi havde nogle enkelte kommentarer og i dialog med Basir fandt vi frem til, hvad jeg syntes, var en rigtig fornuftig handel.
Super service! Priser der er til at arbejde med! Og så er det kvalitet biler! Det er lige som et kinderæg, 3 ting på en gang!!!
God service, gode priser og gode mennesker. Alt i alt glæde og tilfredse købere
Meget god og professionel service
Jeg har handlet med biler mange gange
Jeg har handlet med biler mange gange, men vi har fået en rigtig fin bil til under markedsprisen. Den bedste service nogensinde, derfor anbefalinger jeg carconnect.dk til jer andre der ude. I vil ikke fortryde det :)
Flere gange har vi vellykket handlet…
Flere gange har vi vellykket handlet med Carconnect.dk. Alting er altid gået efter planen og som aftalt. Ros og varme anbefalinger herfra.
Positiv oplevelse
Positiv oplevelse for 2. gang på 3 år. Carconnect har givet os en reel, ærlig og positiv oplevelse for 2. gang med rimelige priser og en rigtig god og fleksibel service. Bilen var klar til aftalt tid og nøjagtig som aftalt. Hele processen forløb som smurt. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til carconnect og handler her glædeligt igen.
Glad og tilfreds hele vejen igennem
Glad og tilfreds hele vejen igennem. Aftalen forløb præcis som lovet, bilen blev synet, klargjort og prisen var yderst fair. Carconnect har for 2. gang formået at levere en god bil samt en meget positiv oplevelse. Her handler jeg glædeligt igen og kan varmt anbefale andre at gøre det samme
Uprofessionel bilforhandler - leder truer med at fyrer sælger
Carconnect er en uprofessionel bilforhandler - leder truer med at fyrer sælger!
Carconnect har bil til salg for kunde i flere måneder, og laver flere forskellige historier om andre købere og forhandlere, som vil købe bilen til 2000 kr. under den fastsatte pris. Jeg siger nej tak til prisen, men sælger bliver ved med at henvende sig, i håb om at kunne sælge bilen til mig, til den fastsatte pris.
Efter nogle dage får vi aftalt en pris (som i øvrigt er under den pris ”andre forhandlere” har budt) og jeg indgår fredag en aftale om køb af bil. Bilen mangler registreringsattest, hvorfor køb ikke sker samme dag. Her mener sælger ikke, at der er behov for en kontrakt eller indskud til køb, frem til af ejeren af bilen modtager en ny registreringsattest, da han har mistet den. Registreringsattesten skulle komme først i næste uge. Vi ringer sammen mandag, og igen mener sælger, at vi skal stole på hinanden og der ikke er behov for en kontrakt eller indskud til køb.
Dagen efter kontakter sælgers leder mig og trækker aftalen tilbage, da han mener det er en dårlig forretning for dem og ikke vil sælge til aftalt pris – i øvrigt udtaler lederen sig om, at han vil fyrer sin sælger, hvis der sker salg af bil, til aftalt pris.
Vil stærkt fraråde købe af bil hos Carconnect!
Tak for en god handel og på gensyn!
Basir hjalp os med at finde den helt rigtige bil til vores familie. Alle vores ønsker til bil blev indfriet, og vi fik bilen til en god pris. Da Basir havde fundet bilen gik det hurtigt, og vi fik bilen med samme dag som vi prøvekørte den. Tak for en god handel og på gensyn!
Kanon bil til en god pris
Jeg stod overfor en familieforøgelse og skulle bruge en større bil. Jeg fandt Carconnect.dk via bilbasen, hvor de havde en bil der matchede vores behov på en prik til en pris vi ikke kunne sige nej til. Vi kørte ud til Carconnect på en søndag hvor Basir stod klar sammen med bilen. Kort efter kørte jeg derfra, og er mega glad for bilen!
Super venlig, god vejledning og en ordentlig forretning, hvor der ikke bliver skåret hjørner eller lavet fusk. Jeg kan kun anbefale at handle med Basir og CarConnect!
L’expérience Trustpilot