Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Airco Werd snel geholpen , vriendelijke mensen. Als je airvo wil bijvullen moet je bij hun zijn. Echt een aanrader :).

Noté 2 sur 5 étoiles

Kwestie van verborgen gebreken, Kreeg nog een leuke rekening van me eigen garage. Auto zou helemaal in orde zijn stond in de advertentie. Nette goed onderhouden auto, dit was echter niet het geval. Hi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Marché automobile
  3. Concessionnaire de véhicules à moteur
  4. Vendeur de voitures d'occasion

Écrit par l'entreprise

Het zit in onze naam, Car Depot; wij leveren en leven met auto’s!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,5

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Airco

Airco

13 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele aardige man ..direct geholpen en…

Hele aardige man ..direct geholpen en goede uitleg . Airco was blijkbaar ver leeg , en koelt weer als de beste nu , om de 2 jaar terug was het beste , dus dat weten we ook weer! Bakske koffie gedronken en klaar mee klein half uurtje. Groet Martin Joossen.

5 août 2026

Echt geweldig

Echt geweldig, kwam binnen zonder afspraak, geen probleem, hup… gelijk aan het werk! Snel en vakkundig team!
Ik zeg : graag tot de volgende👍

26 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag op Koningsdag langsgeweest om…

Vandaag op Koningsdag langsgeweest om de airco bij te vullen! Wat een kundige en aardige mensen! De service was snel en professioneel! Ook zeer gastvrij, kregen meerdere keren koffie etc. aangeboden! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden! Ga zo door!

27 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Airco van de auto vullen

Ik kon gelijk aangesloten worden om mijn auto met de koudvloeistof te laten vullen… aardige man die me hielp… was al binnen 20 min klaar..

13 août 2025

Supersnel geholpen

Supersnel geholpen, vriendelijk ontvangen.
Lekker bakkie koffie,en snel weer op weg.
Een aanrader zeker qua prijs en de geboden service.

4 août 2025

Beste service

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Topservice bij Cardepot in Tilburg!
Ze hebben de motor van onze auto vervangen en dat is van begin tot eind perfect verlopen. Heldere communicatie, vakkundig werk en de auto rijdt weer als nieuw. Echte vakmensen met passie voor hun werk. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar betrouwbare autoservice!”

1 août 2025

Fiat 500 & inruil

Afgelopen weekend waren we in onze zoektocht naar een fiat 500 naar deze garage gegaan. We vonden voor ons een passende fiat 500. Alles ging soepel , goed overleg, eerlijke reëel prijs, garantie etc. We hebben een auto ingeruild waarvoor we ook een goed deal konden maken. Tot nu ben tevreden over dit bedrijf en zijn we blij met de auto.

30 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Al een poos zoekende naar auto van…

Al een poos zoekende naar auto van bepaald merk en bep. type, kom ik Cardepot tegen. De man reageert al 2 dagen niet inhoudelijk , niet op een voor mij relevante vraag (nl. of hij akkoord kan gaan om in geval v.e. deal de auto te laten nazien bij mijn Volvo-garage). Vanaf begin zeer korte reacties, dat ie eerst de inruilauto wil zien ( nogal logisch)en tot slot een duimpje. Je komt ze dus na 40 jr Volvo-'s nog tegen die handelaren die zelf niet in de gaten hebben dat ze geen vertrouwen wekken. Of het boeit ze niet, kan ook. In elk geval zoek ik verder...gut-feeling.

10 juin 2025

Aankoop Peugeot

We hebben een Peugeot gekocht. Vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk advies. Niet opdringerig, ze nemen de tijd voor je.

1 avril 2025

Service voorwiellagers kosteloos vervangen

In Januari 2025 een Suzuki Alto-Automaat uit 2010 gekocht. Garantie op de automaat en motor.
Bleek toch een brommend geluid, kon vrijblijvend langskomen. 1 telefoontje was voldoende.
De voorwiellagers bleken versleten, werden direct en geheel kosteloos vervangen, inclusief materiaal, kopje(s) koffie in de wachtruimte.
Kortom: goede en vriendelijke service, probleem direct verholpen.
Betrouwbaar, men komt zijn belofte na.

25 février 2025

Erg tevreden

Ik heb pas een Volvo v40 gekocht bij Cardepot. Ik werd gastvrij ontvangen met een bak koffie.
Ik ben erg tevreden over de service.
Ik hoorde een geluidje bij de motor.
Ze hebben dit zonder problemen opgelost. Erg tevreden.

3 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben op een adequate wijze geholpen.

Ik ben op een adequate wijze geholpen.
Vriendelijk, geduldig, goed uitgelegd wat er aan de hand was. Hebben een keurige offerte gegeven en die vervolgens naar behoren uitgevoerd.
Mijn Airco werkt weer als nieuw na het vervangen van de condensor. Heel tevreden.

7 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zorg dat je hier garantie bij neemt als…

Zorg dat je hier garantie bij neemt als je hier een auto koopt. Deze verkoper verkoopt auto's met veel gebreken. Normaal gesproken heb je wettelijke garantie, dat houd in dat je als consument recht hebt op een deugdelijk werkende auto en dat de garagehouder je moet inlichten over de mogelijke gebreken. Dit verwerpt hij als de occasion die je bij hem hebt aangekocht al een bepaalde leeftijd heeft bereikt. Mijn occasion is inmiddels bij een bovag garage voor de volgende reparaties; koppeling (compleet vernieuwen), rem en remschijven voor vervangen (slijtage), uitlaatsysteem (doorgeroest) en inmiddels is het ook aan een grote beurt toe. Ik heb de occasion op 8-6-2024 gekocht en nu dus pas 2 maanden in bezit. Alle reparaties gaan zo'n 2000-2500 euro kosten! Wees gewaarschuwd!

8 juillet 2024

Fijn bedrijf

Fijn personeel, goeie service en vriendelijk. Kijken en denken graag mee mbt de auto.

27 juillet 2024

Airco deed niks meer

Airco deed niks meer. Naar Errol en zijn oom Osama gereden...wat n leuke lieve en aardige mensen. Ondanks het feit dat het probleem (nog niet volledig) is opgelost super geholpen door hen.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bedankt alvast jongens !
Gr Corné uit Oudenbosch.

18 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus