Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelige gode “forfods sok “ Nu kan jeg gå på bare fødder, dejligt Vil gerne anbefale produktet

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt udvalg og lynhurtigt levering! Især de skoindlæg jeg bestilte til mine sikkerhedsko har jeg haft afprøvet idag og sikke en verdens forskel. Mine fødder gør ikke ondt og er heller ikke ømme efter... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Nogle produkter passer helt perfekt, men kigger man så størrelse og køber et andet produkt i den størrelse, hvor det skulle være samme mål? Så skal man altså lige prøve igen. Jeg vil sige køb flere... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. aussi dans
  3. Fournisseur d'équipement de mobilité

Écrit par l'entreprise

Carerelief er en dansk ejet online webshop, der tilbyder kvalitets støttbind, bandager, indlægssåler, små skoindlæg og silikone gel tå beskyttelse til brug ved sport og hverdagsaktiviteter. Hurtig 1-2 hverdages leveringstid. Hos os finder du et udvalg af støtteprodukter med knæstøtte, ankelstøtte, albuestøtte, håndledstøtte, tommelfingerstøtte, skulderstøtte, lændestøtte og rygstøtte samt såler og indlæg, der aflaster en øm knyst, tå, forfod, svang og hæl. Vores mission er at tilbyde dig produkter, der bidrager til velvære, beskyttelse, støtte og aflastning med smertelindring ved skader, hævelse og stivhed i led, sener og muskler, så du kan forblive aktiv. Kort sagt! Produkterne bidrager til at fjerne de begrænsninger du oplever til sport, på løbeturen og gåturen, på jobbet og i din hverdag. Besøg os på carerelief.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,5

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og god info indlagt

28 novembre 2024

Kære LB.

Vi er glade for, at du er tilfreds med at handle hos os - og tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilt og betalt hurtig levering

Bestilt og betalt hurtig levering, så jeg er neget tilfreds.❤️

28 octobre 2024

Kære Vagn,

Mange tak for din feedback og den flotte anmeldelse. Vi er glade for at få at vide, at du er tilfreds med at handle hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt produkt til god pris

Godt produkt til god pris. Har købt 2 håndledsskinner/støtter til at lindre mod karpaltunnelsyndrom. God oplevelse på hjemmesiden. Pakken ankommer inden for lovet tid og produktet lever fuldt ud op til forventningen. Færre smerter og støtte til handledene. Tak

28 octobre 2024

Kære Anja,

Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på. Det er dejligt at høre, at håndledsstøtten hjælper dig med dine smerter og ubehag.

God og hurtig service 👍🏼

God og hurtig service 👍🏼
Dem handler jeg gerne med en anden gang.

29 août 2024

Réponse de carerelief.dk

Hej Keld. Mange tak for din feedback. Det er dejligt at høre at du er tilfreds med at handle hos os.

Vi ser frem til at se dig i shoppen en anden gang.

Fortsat god dag

27 août 2024

Réponse de carerelief.dk

Hej Kirsten. Dejligt at høre at du er tilfreds :-) Tak for din flotte anmeldelse af os.

Fortsat god dag

Mvh

Noté 5 sur 5 étoiles

God og nem tå/finger bandage

God og nem tå/finger bandage, som hverken Apoteket eller Matas havde !
Hurtig levering, bestilte søndag, mandag inden kl.12 var min pakke klar, og tirsdag fik jeg min pakke med hjemme levering.

23 juillet 2024

Réponse de carerelief.dk

Hej Sissel, 1000 tak for din tilbagemelding og flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre om din positive købsoplevelse. Godt at høre, at du fandt det du skulle bruge hos os.

Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

I fortjener så meget 5 kæmpe store…

I fortjener så meget 5 kæmpe store stjerner
Jeg bestilte mine vare en fredag og lørdag morgen var min pakke ankommet til det valgte udleveringssted

28 juin 2024

Kære Lise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hurtig

Hurtig og godt

28 août 2023

Réponse de carerelief.dk

Kære kunde, dejligt at du er tilfreds med vores service og produkt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt fra start til slut

Perfekt fra start til slut. Skrev en mail efter min bestilling var sendt, om at få ændret str. Da jeg havde bestilt en forkert str. Intet problem ordren blev ændret til den ændret str.

7 mai 2024

Réponse de carerelief.dk

Hej Tonny, mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at ændre til den rigtige størrelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

God oplevelse.

29 avril 2024

Réponse de carerelief.dk

Hej Peter, tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Nemt og hurtig levering

Meget fin side og hurtig levering af varer. Kan anbefales

29 avril 2024

Réponse de carerelief.dk

Hej Sezer, mange tak for din tilbagemelding. Vi er meget glade for at du er tilfreds med at handle hos os.

Grundig vejledning

Grundig vejledning, venlig hurtig ekspedition.

26 avril 2024

Réponse de carerelief.dk

Hej Anne, tak for din tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og, at du er tilfreds med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og informativ hjemmeside og hurtig levering

God og nem hjemmeside med alle relevante oplysninger, nem bestilling og hurtig levering, samt ikke at forglemme gode priser

23 février 2024

Réponse de carerelief.dk

Kære Peter, tak for din positive feedback. Det sætter vi stor pris på.

Bedste hilsner og god jul

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fin service og hurtig levering

Rigtig fin service og hurtig levering. Rygbæltet virker som en god kvalitet og jeg ser frem til at få støtte i ryggen på arbejde. Vil med glæde handle her igen.

6 février 2024

Réponse de carerelief.dk

Kære Anne Mette, tak for din feedback. Det er dejigt at vores rygbælte hjælper dig :-)

Vi ser frem til at se dig hos os igen.

Bedste hilsner

Hurtig og kompetent vejledning

Hurtig og kompetent vejledning. Produkt modtaget dagen efter.

27 janvier 2024

Hej Søren,
Tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på.
Det er dejligt at få at vide, at du er tilfreds med rådgivningen hos os. Mange tak for dine 5 stjerner af Carerelief.

Fortsat rigtig god dag

Hej Zarah,
Tak for din feedback. Det er dejligt at høre at du er tilfreds med at handle hos os og siger tak for dine 5-stjerner.

Rigtig god dag

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus