Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelige gode “forfods sok “ Nu kan jeg gå på bare fødder, dejligt Vil gerne anbefale produktet

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt produkt til god pris. Har købt 2 håndledsskinner/støtter til at lindre mod karpaltunnelsyndrom. God oplevelse på hjemmesiden. Pakken ankommer inden for lovet tid og produktet lever fuldt ud op ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt udvalg og lynhurtigt levering! Især de skoindlæg jeg bestilte til mine sikkerhedsko har jeg haft afprøvet idag og sikke en verdens forskel. Mine fødder gør ikke ondt og er heller ikke ømme efter... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Nogle produkter passer helt perfekt, men kigger man så størrelse og køber et andet produkt i den størrelse, hvor det skulle være samme mål? Så skal man altså lige prøve igen. Jeg vil sige køb flere... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. aussi dans
  3. Fournisseur d'équipement de mobilité

Écrit par l'entreprise

Carerelief er en dansk ejet online webshop, der tilbyder kvalitets støttbind, bandager, indlægssåler, små skoindlæg og silikone gel tå beskyttelse til brug ved sport og hverdagsaktiviteter. Hurtig 1-2 hverdages leveringstid. Hos os finder du et udvalg af støtteprodukter med knæstøtte, ankelstøtte, albuestøtte, håndledstøtte, tommelfingerstøtte, skulderstøtte, lændestøtte og rygstøtte samt såler og indlæg, der aflaster en øm knyst, tå, forfod, svang og hæl. Vores mission er at tilbyde dig produkter, der bidrager til velvære, beskyttelse, støtte og aflastning med smertelindring ved skader, hævelse og stivhed i led, sener og muskler, så du kan forblive aktiv. Kort sagt! Produkterne bidrager til at fjerne de begrænsninger du oplever til sport, på løbeturen og gåturen, på jobbet og i din hverdag. Besøg os på carerelief.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,5

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt levering jeg fik hvad jeg…

Hurtigt levering jeg fik hvad jeg bestilte.

25 mai 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Hanne. Mange tak for din tilbagemelding til os. Det er godt at høre at du er tilfreds med at handle hos os.

Hurtigt og nemt

25 mai 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Ellen. Tak for din positive feedback af os. Vi er glade for at få at vide at du er en tilfreds kunde hos os.

23 mai 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Henning. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med at handle hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig betjening ,hurtig levering fin…

Hurtig betjening ,hurtig levering fin vare

23 mai 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Lillian, tak for din feedback. Det sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både service og varer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik varen til aftalte tid

Fik varen til aftalte tid, det hele fungerede til ug, så stort tilfredshed.👍🏻

26 avril 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Doris, vi er glade for at du er tilfreds med vores service og varer. Tak for din feedback. Det sætter vi pris på.

med venlig hilsen

Fin levering

Fin levering. God service

23 avril 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Paul-Erik. Tak for din feedback og positive anmeldelse. Det er dejligt at høre at du har haft en god købsoplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering Og gode…

Super hurtig levering Og gode instruktioner og gode materialer Mvh John

9 avril 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej John, tak for din feedback - det sætter jeg pris på. Det er dejligt at høre at du er tilfreds og har glæde af vores støttebind.

Jeg håber, at du kigger forbi shoppen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og præcis levering.

Hurtig og præcis levering.
Godt udstyr.

4 avril 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Jan, tak for din feedback. Det er dejligt at høre at du er tilfreds med vores service og produkterne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid rar og venlig betjening og hurtig…

Altid rar og venlig betjening og hurtig levering. Gode produkter, der holder, hvad de lover.

1 avril 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Charlotte, tak for din feedback. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med at handle hos os og glad for produkterne.

Hej Eunice,

Tak for din feedback. Godt at høre at du er tilfreds med at handle hos Carerelief.

Jeg håber at se dig i shoppen en anden gang.

Forfodsbind med silikone indlæg

Min bestilling nåede frem under 24 timer
Jeg er også top tilfreds med produktet. Jeg har bestilt forfodsbind med silikone indlæg.

21 mars 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Viktoria, tak for din feedback og anmeldelse af Carerelief.
Det er godt at høre, at du er en tilfreds kunde hos os.

Jeg håber, at se dig i shoppen en anden gang.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, og da str. ikke passede, var de hurtige til at overføre pengene til mig.

25 février 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Bettina, Tak for din positive tilbagemelding. Dejligt at høre.

God service…

23 février 2023

Hej Ulla,
Tak for din feedback. Det sætter jeg stor pris på.

Jeg håber du vil handle hos Carerelief en anden gang.

Fantastisk knæbind

Fantastisk knæbind, bruger det pt på skiferie!

6 février 2023

Réponse de carerelief.dk

Hej Lone, 1000 tak for din feedback. Dejligt at høre du har glæde af knæstøtten.

Réponse de carerelief.dk

Hej Edith. Mange tak for din anmeldelse af Carerelief. Jeg er glad for at du er tilfreds med både produkt og service.

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter. Hurtig og effektiv levering.

4 février 2023

Hej Anne Marie,

Jeg er rigtig glad for at få at vide, at du er tilfreds med både produkterne og servicen. Tak for din feedback. Det sætter jeg stor pris på.

Nemt og hurtigt

27 décembre 2022

Hej Mona,

Godt at høre at du er tilfreds :-). Tak for din feedback. Det sætter jeg stor pris på.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus