Firma zrealizowala zamowienie blyskawicznie. Opakowanie bardzo dobre, kazda rzecz spakowana osobno wiec w transporcie nic nie uleglo zniszczeniu. Rolki bardzo dobrze wykonane z malym minusikiem- broka... Voir plus

Pierwsze co mogę powiedzieć to przepiękny kolor, biały ze złotem przecudny. Córcia bardzo zadowolona. Jak tylko założyła rolki to jeździła pół dnia po domu, a rolki ma pierwszy raz na nogach. Bardzo s... Voir plus
Prezent urodzinowy mojej córki jest świetny. Hulajnoga jest super, sprawna. Sprawia jej przyjemność korzystania. Sama radość. A design jest obłędny , kolory sprawiają że dzieci nie przechodzą obojętni... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Staying active and moving naturally from the very first years of life creates a beautiful foundation for growing up healthy - and we totally get that. We also know that the warmest invitation to a world full of energy is carefree, joyful play. That’s why we design ride-ons, balance bikes, three-wheel scooters, and skates with the greatest care, all to spark a natural curiosity about the world in little ones. Cariboo becomes a faithful companion to your child, helping them take their first independent steps, practice balance and coordination, and build that crucial self-confidence. We deeply believe that uncompromising quality, maximum functionality, and charming, eye-catching design should be within reach for every family. We are here to prove that exceptional, smart projects can be born right close to home - Cariboo is a Polish brand that truly understands the daily needs of parents and their little ones. By choosing Cariboo, you give your child the very best, and yourself - priceless peace of mind. Every single product we make undergoes rigorous testing and is certified by independent, international research institutes.
Coordonnées de contact
Niciarniana 2/6, 92-208, Łódź, Pologne
- +48 42 208 29 41
- kontakt@cariboo.eu
- cariboo.eu
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bardzo fajne rolki
Bardzo fajne rolki, córka nie chce ich zdejmować. Dostawa sprawna i bezproblemows
Rowerek biegowy bardzo ładnie wykonany
Rowerek biegowy bardzo ładnie wykonany. Dziecko zadowolone. Błyskawiczna dostawa. Bardzo prosty montaż.
Rowerek bardzo dobrze wykonany z…
Rowerek bardzo dobrze wykonany z dbałoscią o każdy detal,leciutki,piękna kolorystyka. Polecam.
Wszystko sprawnie
Wszystko sprawnie, obsługa miła i pomocna, a gdy pojawił się mały problem po drodze, to zostało to bez problemów rozwiązane. Sprzęty super :)
Super zestaw rolki ochraniacze i kask
Rolki o cały zestaw do nich pięknie…
Rolki i cały zestaw do nich pięknie wykonane, dziecko czuje się w nich bezpiecznie, prezent trafiony w 100%, jeździ w nich non stop i nie chce zdejmować, polecam!
Sliczne bardzo
Rolki dobrej jakości
Rolki dobrej jakości, córce bardzo się podobają i codziennie na nich jeździ. Wyprodukowane z dbałością, piękny design i kolory. Kupiłam też ochraniacze i tutaj jeden minus że rzepy do przyklejenia powinny być dłuższe. Jest puste miejsce i mogły by być doszyte do końca z możliwością przyklejenia.Odstają, zsuwają się na łokietnikach.Kolanniki i ręce okej.
Zamowiienie zlozone i oplacone przed 12…
Zamowiienie zlozone i oplacone przed 12 nie zostalo wyslane tego samego dnia. Trudnosci z dodzwonieniem sie do sklepu. Na nastepny dzien trzeba bylo prosic zeby wyslali tego dnia. TRAGEDIA
Świetna jakość + expresowa dostwa
Towar bardzo dobrej jakości; ekspresowa dostawa; przesyłka dobrze zabezpieczona na czas transportu!
Rowerek świetny ale jeszcze musi…
Rowerek świetny ale jeszcze musi poczekać 🙂 Drobna dwulatka nie dostaje nogami do ziemi.
Super hulajnoga
Super hulajnoga, córka wniebowzięta, wróciliśmy do sklepu po dwóch latach od zakupu rolek dzieciecych, serdecznie polecam, rzetelna firma
Ciężko się dodzwonić. jak się dodzwonic to nie z działem sprzedaży .Towar po za tym nie doszedł :)podobno wina kuriera
Ciężko się dodzwonić do firmy ,a,jak się uda to nie z działem sprzedaży .Towar po za tym nie doszedł .Podobno wina kuriera
Wszystko świetnie
Polecajka dla drobnych dzieci
Łatwy w montażu, lekki i dobrze wykonany sprzęt. Drobne dziecko radzi sobie z rowerkiem bez problemu. Kask i ochraniacze również sprawdzają się idealnie.
szybko i na czas
Polecam z całego serca :)
Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i samych produktów (rolki, ochraniacze i kask). Wszystko zgodne z opisem, przepiękne i dobre jakościowo, a przesyłka ekspresowa :) Polecam!