Update: Pengene er endelig kommet retur. Utroligt, at det er nødvendigt at lave opslag herinde samt på Facebook før der skete noget. ⛔️⛔️⛔️⛔️ PAS PÅ ⛔️⛔️⛔️⛔️ Dette firma har franarret vores ha... Voir plus
CARTAX ApS
Jeg anbefaler Cartax når du søger info om reg.afgift. Jeg har bestilt vurdering på flere forskellige biler fra Tyskland, og teamet har altid været hurtige og hjælpsomme. Jeg bruger gerne Cartax en an... Voir plus
Ringede til dem og fik god information. Sendte efterfølgende mail til vurdering af afgift fra gul til hvid, og havde efter 2 dage bindende svar. Rigtig god service og stor anbefaling herfra. Vh Allan... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Import og afgiftsberigtigelse af køretøjer
Olaf Ryes Gade 7K, 2. th., 6000, Kolding, Danemark
- info@cartax.dk
- cartax.dk
Les gens ont aussi consulté
⛔️⛔️⛔️⛔️ PAS PÅ ⛔️⛔️⛔️⛔️
Update:
Pengene er endelig kommet retur.
⛔️⛔️⛔️⛔️ PAS PÅ ⛔️⛔️⛔️⛔️
Dette firma har franarret vores handicappet datter kr.74.000,- idet firmaet skulle omregistrere hendes handicapbil.
Vi indbetalte beløbet og skulle modtage en kvittering så hun kunne få nye nummerplader. Vi har ventet i næsten 3 uger, NU venter der dem en politianmeldelse !!!!!!!
Afgiftsvurdering
Kontaktede dem med henblik på vurdering, men fik aldrig svar.... Så jeg kontaktede QuickImport i stedet. Det fungerede problemfrit.
Firmaet må være gået konkurs
Firmaet må være gået konkurs. Jeg havde bestilt hjemtransport af en bil jeg har købt i Tyskland. Fremsendt købskontrakt osv. Fik i første omgang at vide, at alt var fint og transporten bestilt. Har prøvet at få fat i dem flere gange de sidste to uger, men uden held. Ved stadig ikke om der kommer en autotransport eller ej og henter min bil i Tyskland, men har nu fortalt sælger, at han ikke må udlevere bilen til cartax eller firmaer de arbejder sammen med.
17/02-2022 Har meget lidt tillid til…
17/02-2022 Har meget lidt tillid til dette firma. Du kan godt få en vurdering via deres hjemme side, eller rettere kunne ! Nu er den under vedligehold og har været i en uge mindst. Jeg har været forbi deres kontor i Kolding, hvilket så meget lukket ud. Jeg traf beslutning om at bruge en anden levenrandør, efter gentagende tlf. opkald uden nogen svar. Tror firmaet er lukket ? eller tæt på?
I udføre jo ikke den service som i…
I udføre jo ikke den service som i solgte til mig 😂
Super godt og god pris
Hurtig og effektiv service.
Super godt og tjeket oplevelse.
Jeg har for nylig (sidste uge) brugt Cartax til at forhåndsvurdere en importbil. Og det var en supergod oplevelse. Lige fra deres hjemmeside som gør processen meget overskuelig og utroligt let ay håndtere, til at den lovede vurdering lå som vedhæftet pdf i min indbakke. Og prisen er totalt i orden. Tak til Cartax og folkene bag.
Hurtige og godt service👍
Hurtig og præcis
Kvik og høflig betjening.
Alt på toppen
Jeg anbefaler Cartax når du søger info…
Jeg bruger gerne Cartax en anden gang!
Kan klart anbefales
Virkelig hurtig, detaljerig og brugbar feedback. Pengene godt givet ud.
Hurtigt og præcist svar 👍
Alt for lang behandlingstid
Fraråder alle at bruge CARTAX Aps
Fraråder alle at bruge CARTAX Aps. Firmaet er meget uprofessionel og har ikke helt styr på det de laver, hvilket også afspejler deres forholdsvis billige priser.
Jeg har fået vurderet afgiften via Cartax i starten af december. Da jeg ikke helt var sikker på størrelsen af afgiften, valgte jeg at kontakte Quickimport for at tjekke op på deres beregning. Jeg blev så kontaktet af Quickimport nogle dage efter, da fortalte mig, at den beregning Cartax har fortaget er ugyldig og slette ikke kan bruges. Da bilen har været totaltskadet er der ingen andre end motorregister, som kan beregne afgiften. Dette var der ingen der nævnte ved Cartax.
Jeg valgte så at tage kontakt til Cartax igen, for at høre en forklaring på dette. Det eneste jeg fik at vide var, at de ville overfør de 100,- tilbage. Pengene har jeg ikke set endnu, på trods af at det er over 2 uger siden jeg kontaktede dem. Det er ikke et stort beløb men viser blot endnu en gang, hvor uprofessionelt deres firma er.
Alt i alt fraråder jeg alle at bruge deres firma. Heller betale lidt ekstra fx. ved Quickimport og vær sikker på, at der er styr på tingene og at alt er i orden.