1. Concessionnaire de véhicules à moteur
  2. Concessionnaire automobile
  3. Vendeur de voitures d'occasion

Vi sælger brugte biler til hr. og fru. Danmark. Biler som bliver nøje udvalgt efter kvalitet, pris og tilstand

3,4

Moyen

Tryg handel og topservice.

Kan varmt anbefale Cartrade.
Super imødekommende og kundevenlig.
Har ingen problemer haft i forhold til ønsker og service.
Vendte af samme årsag tilbage og købte datterens første bil. Og oplevelsen var igen den samme.
Smilende, lydhør og ikke mindst fair forhandler.
Topkarakterer til Abdul⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😃

31 janvier 2023

Hold dig væk det lugter af svindel

Hold dig væk, det lugter af svindel. Jeg købte en brugt bil, med en pletfri synsattest og forventede at jeg kunne regne med det. Da jeg fik den tjekket på et uafhængigt værksted, viste det sig at der var flere ulovlige fejl på bilen. Disse ville normalt en synsmand normalt finde på 5 minutter. Efter nogle uger brød motoren sammen. Sælger var mere end 7 uger om at lave stort set intet. Og skulle presses til at lade handlen hå tilbage.

29 novembre 2022
Logo de Cartrade ApS

Réponse de Cartrade ApS

Hej Søren
Jeg er ked af at vi har så forskellige syn på sagen. Det er jo direkte usandt hvad du skriver. Du købte en 12 år gammel brugt bil som på daværende tidspunkt havde kørt over 140000 km. Som aftalt blev bilen synet før levering og efter at have kørt 5000km reklamerede du over fejl. Selvom nogle af fejlene ikke var til stede ( i følge UAFHÆNGIG synshal) ved handelstidpunktet valgte vi at udbedre dem uden beregning eller protester. Du klagede også over at bilen brugte olie, hvilket vi også konstaterede efter at have testet den. Da du ikke ville undvære bilen, aftalte vi at du kunne køre videre indtil vi fik en tid hos en mekaniker. I mellemtiden har du været forpligtet til at passe på med olieniveauet hvilket du IKKE har gjort, for da bilen havarerede og vi undersøgte den var der næsten ikke motorolie tilbage. Vi valgte at forsøge at få bilen repareret, hvilket du jo ikke havde indvendinger mod. Da det viste sig at det tog for lang tid, tilbød vi dig at købe den tilbage FRIVILLIGT. Der har på intet tidspunkt været pres eller krav fra din side om at lade handlen gå tilbage.
Vi har igennem hele processen ladet tvivlen komme dig til gode og frivilligt købt bilen tilbage.