Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Varerne kom vildt hurtigt og var rigtig fint pakket ind - det var skrøbelige lampeskærme, så jeg havde været bekymret for transporten. Totalt ubegrundet. Pakken var ledsaget af en håndskrevet kort -... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop modtaget min ordre fra søde Rikke. Flot og sikker indpakning og hurtig levering. Rikke havde desuden skrevet en flot og personlig hilsen til mig. Desuden er det virkelig smukke krus jeg hsr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service fik tilsendt video af Vintage Mamousha Beni Ourain tæppe som jeg havde forelsket mig i men jeg var i tvivl om tæppet var for tykt og farven på tæppet, det fik jeg indblik i via video... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en tlf. samtale med Casa W, da jeg skulle have byttet nogle lamper. Hende jeg snakkede med var MEGET imødekommende. Og har fået byttet mine lamper, som i øvrigt også er fine. Så jeg kan varmt an... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Casa W – products with a story - er skabt med udgangspunkt i en stor passion for indretning og design samt inspiration fra særligt Asien og Marokko. Tanken bag Casa W er at skabe et magisk univers i spændingsfeltet mellem den enkle skandinaviske stil og “boheme” stilen. Næsten alle Casa Ws produkter er skabt med hænderne og designet med hjertet. Produkterne er fremstillet af lokale håndværkere med fokus på anvendelse af lokale materialer, bæredygtighed og ikke mindst respekten for lokale traditioner og produktionsformer. Casa Ws håndværkere har tilegnet sig denne ekspertise gennem generationer. Udover det smukke udtryk, er charmen ved håndlavede produkter, at de er unikke og ’products with a story’.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super webshop med skønne varer

Super webshop med skønne varer, der svarer til fotos. Hurtig levering og personlig hilsen. Nemt at returnere varer, hvis man fortryder sit køb. Jeg kan varmt anbefale Casa W

3 avril 2025

Réponse de Casa W

Hej Sanne, Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at både varer og service lever op til forventningerne. Mange hilsner, Rikke

Noté 4 sur 5 étoiles

Noglelunde tilfreds med puf

Bestilt Kelim puf, men blev en smule skuffet, da det ikke rigtigt ligner originalt kelim
Farver ok

14 mars 2025

Réponse de Casa W

Hej Susanne, tusind tak for din anmeldelse. Jeg håber du bliver glad for puffen. Mange hilsner, Rikke

fin puf

fin puf, svarer til billedet, og prisen er ok

3 mars 2025

Réponse de Casa W

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre at puffen lever op til forventningerne. Mange hilsner, Rikke

Godt -se tidligere anmeldelser

Godt -se tidligere anmeldelser

17 février 2025

Réponse de Casa W

Hej Lise, tusind tak. Og beklager at hver af dine ordre automatisk sender besked om trustpilot. Tak for at du tog dig tid til at svare igen. Mh, Rikke

Super sød betjening

Super sød betjening, fantastisk service, hurtig levering, og lækkert udvalg.
Skal helt sikkert handle hos Casa W igen..

17 février 2025

Hej Henrik, Tusind tak for de søde ord. Mange hilsner, Rikke

Fantastisk kvalitet på produktet

Fantastisk kvalitet på produktet, ble levert meget raskt

2 février 2025

Réponse de Casa W

Hej Lin, Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre at leveringen gik hurtigt og at puderne kan bruges. Mange hilsner, Rikke

Super flot fad

Super flot fad. Lækkert udvalg i butikken.
Fin service.
Jeg kommer til at købe hos CASA W igen.

28 janvier 2025

Réponse de Casa W

Hej Charlotte, Tusind tak for de fine ord - betyder meget. Dejligt at du er glad for det fine fad. Mange hilsner, Rikke

Fantastisk keramik 🙏🏻

De varer jeg modtog indfriede mine forventninger 100% - der er giga hurtig levering.

21 janvier 2025

Réponse de Casa W

Hej Hanne, Tusind tak for den fine anmeldelse og alle dine ordrer. Jeg håber du bliver glad for alt de skønne keramik. Mange hilsner, Rikke

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har modtaget mit nye gulvtæppe og…

Jeg har modtaget mit nye gulvtæppe og det er så fint! Tak for god service og hurtig forsendelse.

29 janvier 2025
Avis spontané

Réponse de Casa W

Hej Sophie. Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for mig. Jeg håber du bliver glad for de fine tæppe. Mh, Rikke

Rigtig god service

Rigtig god service, da min ordre var gået i stykker ved ankomsten

3 janvier 2025

Réponse de Casa W

Hej Janne, tak for den fine anmeldelse og beklager endnu engang at varen var gået i stykker ved ankomsten. God vi fik løst det. Mh, Rikke

21 novembre 2024

Réponse de Casa W

Hej Nete, Tusind tak for din fine anmeldelse - den er jeg meget glad for. Jeg håber du bliver glad for det skønne mix af puder. Mange hilsner, Rikke

Nemt at bestille

Nemt at bestille, flot hjemmeside, og ikke mindst extra fin vejledning.

5 décembre 2024

Hej Jannie, tusind tak for de fine ord. Mange hilsner Rikke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Smukke produkter og rigtig god service

25 novembre 2024

Réponse de Casa W

Hej Bente, Tusind tak for den fin anmeldelse. Den er jeg meget glad for. Jeg håber det det bliver et fint farvemix i sofaen. Mange hilsner, Rikke

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus