NetBet Greece Avis

1 121
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

The experience was easy and flawless.I didnt even realise within some couple of minutes they could help me solve my problem! Im really happy with the results and I hope more people in the future are t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απο την άμεση διευθέτηση του αιτήματος μου. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση της εταιρίας. Ευχαριστώ πολύ

Noté 5 sur 5 étoiles

I had a great experience with this person. They were very professional, kind, and extremely helpful throughout the whole process. Communication was excellent, and they made everything easy and stres... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(1 121)

184 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Very good explanation for all the…

Very good explanation for all the stuff. Verification absolutely perfect.

17 septembre 2026

Hello!

Thank you for taking the time to share your experience with us!

We are very pleased to hear that you found the information provided clear and that your verification process was handled successfully.

Your positive feedback means a lot to our team and encourages us to continue providing a high standard of support.

Noté 1 sur 5 étoiles

Οριο χρονου και καλα απο το 2022!

Στις 19-08-2026, ενώ βρισκόμουν εν μέσω ενεργού μπόνους (λήξη 1-9-2026) με υπόλοιπο 1.388,88€ και υπολειπόμενο τζιράρισμα μόλις 414,80€, το παιχνίδι μου διακόπηκε λόγω ορίου χρόνου (24 ώρες/μήνα).
Το συγκεκριμένο όριο αποτελεί προφανές συστημικό σφάλμα της πλατφόρμας, καθώς δεν συνάδει με τις πάγιες επιλογές του μενού (720/600/300 ώρες).
Δεν έλαβα ενημερωτικό μήνυμα (email ή SMS) για την υπέρβαση του 80% του ορίου.
Αν είχα λάβει τη νόμιμη ειδοποίηση, θα είχα τροποποιήσει τη δραστηριότητά μου.
Ζήτησα είτε την χειροκίνητη επέκταση της λήξης του μπόνους έως τις 2 Σεπτεμβρίου ώστε να ολοκληρώσω το playthrough η την άμεση πίστωση του εγγυημένου μαθηματικά ποσού των 974,08€ (1.388,88€ μείον το εναπομείναν playthrough) στον λογαριασμό μου ως διαθέσιμο προς ανάληψη.
Μετα από 48 ώρες και αφού δεν έλαβα απάντηση, εκανα καταγγελία στην ΕΕΕΠ (25-08-2026, και στις 11-09-2026 μου απάντησαν ότι μια χαρά τα λέει η netbet οπότε άχρηστη και η ΕΕΕΠ, είναι μόνο για κυρώσεις, όχι για να βοηθήσει τον παίκτη) και η netbet.gr μου απάντησε 9-9-2026 ότι μετα από έλεγχο βρήκαν ότι μόνος μου είχα βάλει όριο 24 ώρες ανα ΜΗΝΑ…πότε? Το 2022!!!!
Ότι είδα τις επιλογές 720-600-300 ώρες και λέω όχι, θα βάλω χειροκίνητα 24 ώρες για κάθε ΜΗΝΑ!
Ήθελα να βάλω 24 ώρες ανα lifetime αλλα δε βρήκα την επιλογή…
Και μετα είναι και η ενημέρωση για το 80% του ορίου που λεν ότι το έστειλαν.
Ουτε sms, ουτε email!
Στην καλύτερη ίσως είδαν στο log ότι μου έριξε κάποιο popup (δεν το είδα ποτέ).
Στην τελική, μέσα στην ευγένεια μου είπαν ότι δεν θα πάρω τίποτα!
Ούτε καν «λυπούμαστε για αυτή την εξέλιξη, ορίστε πχ 5 free spin». Όχι ότι αυτό θα διόρθωνε κάτι, απλά θα έδειχνε ότι με υπολογίζουν σαν πελάτη έστω στο ελάχιστο.
Τίποτα, σουτ και έξω από την πόρτα!
Φυσικά και θα διαγράψω το λογαριασμό μου σε αυτούς!

Edit - Netbet, απαντήσατε απλα επαναλαμβάνοντας αυτά που έχω πει ποιο πάνω, εντελώς ανούσιο.
Η δικλίδα ασφαλείας που μπήκε (με όποιο τρόπο) για να με προστατέψει, μου στέρησε τα κέρδη μου!
Αντί να το δείτε (κι εσείς και η ΕΕΕΠ) με λογική και να πείτε “E! Εδώ το σύστημά μας τιμωρεί τον παίκτη, ας κάνουμε μια απόλυτα λογική εξαίρεση και ας δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε το σύστημα”.
Αντίθετα και οι δυο είπατε “Το σύστημα μας λέει ότι ο παίκτης μας ζήτησε να τον σκοτώσουμε, οπότε θάνατος!”
Ακόμα και να ήμουν τόσο ηλίθιος και να είχα βάλει 24 ανα μήνα, τη στιγμή που έχω μαθηματικά εξακριβωμένα κέρδη, πόσο ακόμα ποιο ηλίθιο είναι να πείτε “Α, ο ηλίθιος θέλει να σταματήσει…Τι? Έχει κέρδη σε μπόνους? Ε, αφού θέλει να σταματήσει αρά δεν τα θέλει αυτά τα κέρδη!”

19 août 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας. Κατανοούμε την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά σας σχετικά με την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπήρχε ενεργό μπόνους στον λογαριασμό σας το οποίο δεν μπορέσατε να ολοκληρώσετε λόγω του χρονικού ορίου.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το ζήτημα εξετάστηκε αναλυτικά από τα αρμόδια τμήματά μας, λαμβάνοντας υπόψη τόσο το όριο συμμετοχής των 24 ωρών όσο και το θέμα που θέσατε σχετικά με την ενημέρωση κατά την επίτευξη του 80% του ορίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τον σχετικό έλεγχο, το μηνιαίο όριο των 24 ωρών είχε καταχωρηθεί στον λογαριασμό σας από το 2022 και εφαρμόστηκε κανονικά κατά τον Αύγουστο του 2026. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε από τις καταγραφές του συστήματος ότι η σχετική ειδοποίηση για την επίτευξη του 80% του χρονικού ορίου ενεργοποιήθηκε πριν από τη συμπλήρωσή του.

Ως εκ τούτου, από τη διερεύνηση δεν εντοπίστηκε κάποια τεχνική δυσλειτουργία που να δικαιολογεί την παράταση του μπόνους ή την πίστωση του ποσού που ζητήσατε και, για τον λόγο αυτό, το σχετικό αίτημα δεν κατέστη δυνατό να εγκριθεί.

Κατανοούμε ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν το αναμενόμενο από την πλευρά σας και σεβόμαστε πλήρως την απογοήτευσή σας, καθώς και την απόφασή σας σχετικά με τη συνέχιση ή μη της χρήσης των υπηρεσιών μας.

Το σχόλιό σας έχει ληφθεί υπόψη και είναι σημαντικό για εμάς, καθώς μας βοηθά να βελτιώνουμε όχι μόνο τις υπηρεσίες μας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε τα αποτελέσματα τέτοιων υποθέσεων στους παίκτες μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Noté 5 sur 5 étoiles

Άψογη γρήγορη και εξυπηρέτηση μπράβο…

Άψογη γρήγορη και εξυπηρέτηση μπράβο στην οπερειτορ Σοφία

5 septembre 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα όμορφα λόγια και τη θετική σας αξιολόγηση!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένος από την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση της Σοφίας. Η καλύτερη δυνατή εμπειρία και υποστήριξη των πελατών μας αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Αλεξανδρα δε μπεστ

Αλεξανδρα δε μπεστ

1 septembre 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αξιολόγηση σας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένη από την εμπειρία σας με τη NetBet και την εξυπηρέτηση της Αλεξάνδρας. Η θετική σας αξιολόγηση είναι πολύ σημαντική για εμάς και μας δίνει κίνητρο να συνεχίζουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Noté 1 sur 5 étoiles

μακραν απο τις χειροτερες εταιριες…

μακραν απο τις χειροτερες εταιριες καζινο...δεν μου κανει εντυπωση οτι ολοι γραφουν μονο για καλη εξυπερετηση ...καταταλα απο θεμα καζινο και φρουτακια εχω βαλει πανω απο 200 ευρω και δεν δινει ποτε τιποτα ...ασε μην συζητησω για της αργες αναληψεις ειστε πρωτογονη...ενταξει δεν ειναι φυσιολογικο εν ετη 2026 να μην επιστρεφεται τπτ ουτε ενα 25% μεχρι κ ο οπαπ το κανει και ας ειναι φαγωμα στεγνο ....λυπαμαι αλλα δεν θα ξανα προτιμησω το σαιτ σας γτ μονο ξερετε να παιρνετε

26 août 2026

Γεια σας,

Λυπούμαστε που η εμπειρία σας με τη NetBet δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας και σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε την άποψή σας.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι τα αποτελέσματα των παιχνιδιών καζίνο βασίζονται στην τύχη και παράγονται μέσω συστήματος RNG, το οποίο διασφαλίζει την τυχαιότητα των αποτελεσμάτων. Ως εκ τούτου, προηγούμενες καταθέσεις, απώλειες ή η διάρκεια του παιχνιδιού δεν μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των επόμενων γύρων.

Παράλληλα, κάθε παιχνίδι διαθέτει το δικό του RTP (Return to Player), το οποίο αποτελεί ένα θεωρητικό ποσοστό επιστροφής προς τους παίκτες σε βάθος πολύ μεγάλου αριθμού γύρων. Το RTP δεν αποτελεί εγγύηση ότι ένας συγκεκριμένος παίκτης θα λάβει πίσω ένα συγκεκριμένο ποσοστό των χρημάτων που έχει ποντάρει σε μία συγκεκριμένη περίοδο παιχνιδιού. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορεί να υπάρχει εγγυημένη επιστροφή, όπως για παράδειγμα 25%, μετά από συγκεκριμένο ποσό απωλειών.

Όσον αφορά τις αναλήψεις, κατανοούμε ότι η ταχύτητα ολοκλήρωσής τους είναι ιδιαίτερα σημαντική. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα αιτήματα να ελέγχονται και να επεξεργάζονται το συντομότερο δυνατό και πάντοτε εντός των προβλεπόμενων χρονικών πλαισίων. Ο τελικός χρόνος πίστωσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετοι έλεγχοι ή έγγραφα.

Λυπούμαστε που η συνολική σας εμπειρία σας οδήγησε σε αυτή την εντύπωση. Η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών παραμένει στη διάθεσή σας, εφόσον επιθυμείτε να εξετάσουμε συγκεκριμένα κάποια συναλλαγή ή ανάληψή σας και να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Noté 5 sur 5 étoiles

Η σοφία ήταν γρήγορη στις απαντήσεις…

Η σοφία ήταν γρήγορη στις απαντήσεις της και εξυπηρετική

12 août 2026

Σας ευχαριστούμε θερμά για το σχόλιό σας και τη θετική σας αξιολόγηση!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένος από την άμεση και εξυπηρετική υποστήριξη της Σοφίας. Η προσπάθειά μας είναι συλλογική και όλοι οι εκπρόσωποί μας προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που λάβατε την εξυπηρέτηση που αξίζετε.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε!

Tis ok efarmogi

9 août 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγηση σας.

Χαιρόμαστε που είστε ικανοποιημένος από την εφαρμογή και την εμπειρία σας με τη NetBet. Η θετική σας αξιολόγηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Top Hara

Fast and to the point

7 août 2026

Hello!

Thank you very much for your positive review!

We are delighted to hear that you found our Customer Support fast and efficient. Providing clear, prompt, and effective assistance is always a top priority for our team.

We truly appreciate your feedback and remain at your disposal whenever you need us!

Σας ευχαριστούμε θερμά για το σχόλιό σας και τη θετική σας αξιολόγηση!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση που λάβατε. Η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα για όλη την ομάδα μας και τα θετικά σας σχόλια μας δίνουν μεγάλη χαρά.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Noté 5 sur 5 étoiles

Very nice and effective customer…

Very nice and effective customer support.

2 août 2026

Hello!

Thank you very much for your kind words and positive review!

We are excited to hear that you had a pleasant experience with our Customer Support team. Providing our customers with efficient, helpful, and prompt assistance is always one of our top priorities, and we truly appreciate your feedback.

We remain at your disposal should you need any further assistance!

άθλιο καζίνο.

άθλιο καζίνο.. πρώτη φορά στην ζωή μου κερδίζω σύνολο σε ένα γύρο 37 δωρεάν περιστροφές..και μου κάνει επιστροφή 3 ευρώ.. μακριά από αυτό το σάιτ..

29 juillet 2026

Γεια σας,

Λυπούμαστε που η εμπειρία σας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μέσο ποσοστό επιστροφής στους παίκτες (RTP) των παιχνιδιών μας ανέρχεται περίπου στο 96%, ενώ επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με παρόχους που προσφέρουν υψηλά ποσοστά επιστροφής. Παράλληλα, όλα τα παιχνίδια προέρχονται από παρόχους πιστοποιημένους από την ΕΕΕΠ και λειτουργούν με πιστοποιημένη γεννήτρια τυχαίων αριθμών (RNG), ώστε να διασφαλίζεται η δίκαιη και αμερόληπτη λειτουργία τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το RTP υπολογίζεται σε πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών και όχι σε μία μεμονωμένη συνεδρία ή σε έναν γύρο δωρεάν περιστροφών.

Επιπλέον, στην ενότητα βοήθειας κάθε παιχνιδιού μπορείτε να δείτε το αναμενόμενο RTP του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Τέλος, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, ώστε να ελέγξουμε τον λογαριασμό σας, καθώς και τη διαθεσιμότητα προσφορών ή μπόνους αφοσίωσης που ενδέχεται να δικαιούστε.

Noté 5 sur 5 étoiles

Η Δανάη ήταν εξαιρετική και βοήθησε…

Η Δανάη ήταν εξαιρετική και βοήθησε άμεσα για το θέμα μου

27 juillet 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα θετικά σας λόγια και αξιολόγηση!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Δανάη μπόρεσε να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Η άριστη εξυπηρέτηση και η γρήγορη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας αποτελούν βασική μας προτεραιότητα και είναι μεγάλη μας χαρά να γνωρίζουμε ότι είχατε μια τόσο θετική εμπειρία.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Noté 4 sur 5 étoiles

remove ai

remove ai , it's not helpfull , the agent was 5/5 stars

27 juillet 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας και για τα θετικά σας σχόλια σχετικά με τον εκπρόσωπό μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση που λάβατε.

Ταυτόχρονα , εκτιμούμε το σχόλιό σας σχετικά με τη χρήση του AI. Κατανοούμε την προτίμησή σας για την επικοινωνία με εκπρόσωπο εξυπηρέτησης. Το chatbot που εμφανίζεται στην αρχή της συνομιλίας έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τη διαχείριση των αρχικών αιτημάτων και να παρέχει άμεση, 24ωρη υποστήριξη μέσω του Live Chat, ενώ η ανατροφοδότησή σας είναι πολύτιμη και θα ληφθεί υπόψη για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε στο μέλλον.

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αξιολόγηση και τα υπέροχα σχόλιά σας!

Είναι μεγάλη μας χαρά που όλα ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Η ικανοποίησή σας αποτελεί για εμάς την καλύτερη επιβράβευση και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Φοβερή η Αλεξάνδρα

Φοβερή η Αλεξάνδρα

15 juillet 2026

Σας ευχαριστούμε θερμά για το σχόλιό σας και τη θετική σας αξιολόγηση!

Είναι μεγάλη μας χαρά να γνωρίζουμε ότι η εμπειρία σας με την εξυπηρέτησή μας ήταν τόσο θετική. Η ικανοποίησή σας αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για την ομάδα μας και μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση.

Τελεια φανταστικά

Τελεια φανταστικά

8 juillet 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική σας αξιολόγηση και τα όμορφα λόγια σας!

Είναι μεγάλη μας χαρά που η εμπειρία σας με τη NetBet ήταν τόσο θετική. Η εμπιστοσύνη και η ικανοποίησή σας αποτελούν για εμάς την καλύτερη επιβράβευση και μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε.

Εξυπηρέτηση

Εξυπηρέτηση

6 juillet 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την σας αξιολόγηση σας!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτησή μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία και η αναγνώρισή σας αποτελεί μεγάλη επιβράβευση για την ομάδα μας.

Supp

Fast answer fast solved problems

3 juillet 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε θερμά για το όμορφο σχόλιό σας και τη θετική σας αξιολόγηση!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένος από την άμεση εξυπηρέτηση και την αποτελεσματική επίλυση του ζητήματός σας. Η γρήγορη και ποιοτική υποστήριξη των πελατών μας αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε στο μέλλον.

10/10 πολύ καλός.

10/10 πολύ καλός.

2 juillet 2026

Γεια σας,

Σας ευχαριστούμε θερμά για το όμορφο σχόλιό σας και τη θετική σας αξιολόγηση!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η προσπάθεια της ομάδας μας ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας και που μείνατε ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση που λάβατε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα άμεση, ποιοτική και πρόθυμη υποστήριξη σε κάθε παίκτη μας.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus