CasinoNieuws.nl Avis 49

3,6

casinonieuws.nl brengt nieuws op een eerlijke manier. Inmiddels heeft casinonieuws.nl een authoriteit positie, de Nederlanse gok industrie bezoekt dagelijks dan wel wekelijks de site om laatste nieu... Voir plus

1. Casino
  2. Bookmaker
  3. Fournisseur de service de jeux
  4. Casino en ligne

CasinoNieuws.nl is dé onafhankelijke nieuwssite over kansspelen in Nederland. Dagelijks vind je er artikelen over online casino's, landgebonden casino's, de Wet Kansspelen op afstand, en de Kansspelautoriteit. Daarnaast vind je er reviews van alle legale online goksites van Nederland, uitleg over alle casinospellen, en nog veel meer.

3,6

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Random bonus cancellation

My active bonus just disappeared in the middle of playing. Balance changed, wagering reset. They later claimed I broke some rule about max bet but I’m pretty sure I didn’t. Can’t prove anything of course.

29 avril 2026

Game history hard to read

Tried to review my past bets and wins but the history is messy, no clear timestamps, strange abbreviations. For something that involves money, they sure make it confusing.

Not Worth The Hassle

I tried this place for a week. Deposits worked, games loaded, but every little thing felt like pulling teeth, especially the withdrawal. They wanted extra documents after I already verified. Won a bit and honestly lost interest waiting for them to approve my own money.

Just boring honestly

I expected at least some excitement. The slots are all kind of the same, same sounds, same animations, nothing special. Lost a little, won a little, mostly just felt empty and repetitive. Deleted the account, don’t miss it at all.

Ik weet het niet meer

Ik weet het niet meer

Gewonnen handelen koers goed?

Overboeking Bank oke.

Websites 55055xxxxx
Onderwerp 33206xxxxx

Bedrijfacconuntgevens Steve en gieta Jankie-frank

15 février 2026

Er gaat niets mis alleen hoe herken je…

Er gaat niets mis alleen hoe herken je een Nederlands casino, als je niet veel wint zo herken je een casino in Nederland, leuk als je leuk kan spelen maar sindsdien de kansspel belasting verhoogt is is het spelen in Nederland drama

13 octobre 2025

Ik bezoek Casinonieuws.nl dagelijks en…

Ik bezoek Casinonieuws.nl dagelijks en blijf zo uitstekend op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van kansspelen. Daarnaast ben ik groot fan van de podcast: geen enkele aflevering gemist. Ga vooral door met jullie inspanningen, jullie werk wordt gewaardeerd.

26 septembre 2025

Goede website voor illegaal aanbod overzicht

Casinonieuws laat je precies zien welke websites en casino's illegaal zijn in een prachtig mooi overzichtje. Via het internet is het anders vrij moeilijk om een illegale aanbieder te vinden, dus bedankt casino nieuws!

8 septembre 2025
Logo de CasinoNieuws.nl

Réponse de CasinoNieuws.nl

Wij willen graag benadrukken dat CasinoNieuws.nl géén illegaal aanbod promoot of faciliteert. Integendeel: wij zetten ons actief in om spelers te informeren over de legale en gereguleerde online kansspelaanbieders in Nederland, en wijzen nadrukkelijk op de risico’s van gokken bij illegale websites.

Onze berichtgeving over niet-vergunde aanbieders is uitsluitend bedoeld om consumenten te waarschuwen en te helpen onderscheid te maken tussen legaal en illegaal aanbod. Wij raden ten strengste af om bij niet-vergunde online casino’s te spelen.

Bij Casino Nieuws

Bij Casino Nieuws, komt veel verschillend nieuws aanbod, gaat diep in op in, zo blijven we op de hoogte, zowel online spelen, als in het reëel Casino, illegale Casino 's we lezen het vaak helemaal het is erg nuttig zo weet je vaak waar je aan toe bent als Casino bezoeker of als regels veranderen.
Joop en Christien Kok

26 juillet 2025

Wie zoekt zal winnen

Het is toch geweldig dat mensen meedenken aan het opruimen van statiegeld producten en dan hebben we weer een mooier Nederland en je kunt er ook een leuke prijs winnen.
Nou allemaal zoekt en ge zult winnen

Groeten van Dhr Vervaart

24 juillet 2025