1. Agence immobilière d'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw woning door middel van de juiste technieken maar vooral door de juiste mensen. Advies en feedback? Contacteer ons gerust! wij delen graag onze kennis van het vak en helpen waar we kunnen helpen ,dit is steeds gratis en vrijblijvend. Schattingen? Uiteraard! Geef ons een seintje en uw regio expert komt gratis en vrijblijvend een volledig uitgewerkte schatting maken van uw pand, u hoeft enkel de koffie klaar te zetten. Te koop? Doen we ook! Op zoek? Bent u op zoek naar een bepaald type woning? Merk je dat je steeds naast de woning grijpt ? Wil je graag algemeen advies hoe je dit het best kan aanpakken ? Laat gerust je gegevens achter en wij contacteren u! Tot snel! Team Casteels

2,7

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ronduit schandalig

Ronduit schandalig. We haasten ons om er te geraken om dan bij aankomst (om 17u30) als eerste te mogen horen dat als we een bod willen doen het enkel vandaag nog kan. Dat konden jullie vooraf niet laten weten? Het respect is ver te zoeken. Bedankt Stefanie.

12 mai 2026

Verkoop woning

Na het overlijden van onze moeder heeft Louis TERMONT ons met raad en daad bijgestaan voor de verkoop van de ouderlijke woning.

Reeds bij het eerste contact was er een klik met Louis door zijn enthousiasme en zijn ruime ervaring in de regio.

Hij nam steeds de tijd te luisteren naar onze wensen en liet nooit na snel feedback te geven na contacten met potentiële kopers.

Bij onverwachte hindernissen in het proces van de verkoop trad Louis steeds pro-actief op zodanig dat snel kon worden bijgestuurd
en geen tijd verloren ging.

Deze vlotte en professionele afhandeling hadden we zonder de hulp van Louis TERMONT - Vastgoed Casteels zelf nooit kunnen realiseren.

8 août 2024

verkoop woning te Lochristi

De woning was op nog geen 14 dagen verkocht. Louis Termont was de makelaar. Op tijd op de afspraak. Toffe kerel, zeer behulpzaam. Zeker niet opdringerig. Geeft professionele en goede raad. Het was een vlotte en aangename samenwerking. Ik raad Casteels vastgoed zeker aan !

17 février 2024

Goede service

Goede service. Goede ontvangst van bezoekers voor de woning. Wij hebben Casteels Vastgoed gevraagd voor de verhuur van onze woning en zij hebben alles gedaan inzake de verhuur en het ontvangen van bezoekers. Tevens aangename mensen bij Casteels Vastgoed zelf. Een aanrader!

19 octobre 2019

Topper in de vastgoedsector !

Heel vriendelijke , correcte en snelle service ! Een aanrader !

13 octobre 2019

Réponse de Casteels vastgoed

Thnx voor de positieve feedback Sofie! :)

Vastgoedkantoor van de toekomst!

Casteels Vastgoed, een vastgoedkantoor waar vernieuwing en service centraal staan. Zowel de zaakvoerder Alex Casteels, als Alice & Pieter, staan u met plezier te woord.

Kortom, een kantoor waarbij de klant zeker en vast op maat geholpen wordt.

25 septembre 2019

Top! helpen op maat & resultaat gericht = onze missie. Mvg, Team Casteels