Onlangs een ALD puppy in huis en had wat problemen met de voeding. Mijn pup had steeds diarree. Heb bij cats en dogs in schilde supergoede uitleg gekregen door Sofie iemand die heel lief is maar voor... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
De eerste keer dat ik echt niet tevreden ben van de levering. Het diepgevroren voeding was ontdooid en veel later geleverd dan voorzien. Jammer dat ok dan telefonisch nergens terecht kan. Ze beloven... Voir plus
Heel duidelijke site . Kon vlot bestellen . Wast versteld de dinsdagavond besteld en de donderdag in huis , super rape levering en product net als beschreven , top kwaliteit! Een echte aanrader .
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Een stijlvolle webshop enkel voor duurzame en designer katten en honden producten.
Coordonnées de contact
Augustdeboeckstraat 21, 1785, Merchtem, Belgique
- info@catsndogsshop.com
- catsndogsshop.com

Réponse de Catsndogs
Tevreden maar dozen hadden beschadiging
Goeie kwaliteit
Snelle levering, mooie design voederbakjes, en gratis cadeau'tje gekregen. Bedankt 😇
Leuke producten en op tijd geleverd…
Leuke producten en op tijd geleverd toppie
Goede service, ookal was er in eerste instantie onduidelijkheid over de levering, goed op de hoogte gehouden!
Alles was in orde
Mooie degelijke tas die aan de…
Mooie degelijke tas die aan de beschrijving voldoet en overeen komt met de foto’s.
Qua grootte ideaal voor mijn Jack Russel van 4 kg.
Top service en producten
Top service en enkel kwaliteitsproducten.
Ik koop enkel nog hier! Steeds enorm tevreden!
Hondenzetel
Vlotte levering en communicatie. Product zoals gewenst en onze hond is gelukkig in zijn nieuwe zetel. Een aanrader!!!

Réponse de Catsndogs
Onze bouvier was direct verkocht aan…
Onze bouvier was direct verkocht aan haar zetel. Fantastische koop!!

Réponse de Catsndogs
Heel blij met de niewe zetel echt mooi…
Heel blij met de niewe zetel echt mooi alleen jammer dat ik nooit een antwoord terug heb gekregen op mijn email
Voortreffelijke service
Voortreffelijke service. Zeer mooie en duidelijke website en snelle levering.
Een aanrader inzake alle goodies voor onze trouwe viervoeter Fonz
Klantendienst helpt voor verkoop (10/10) maar niet bij extra vragen. Retourbeleld 0/10
Ik had een vraag over de juiste maat bij hondenschoenen (voor in de sneeuw in de winter). De klantendienst heeft mij hierop een snel antwoord gegeven alsook een extra kortingscode als ik diezelfde dag nog bestelde. De kortingscode werkte niet, maar ter compensatie kreeg ik een gratis cadeautje! Tot hiertoe verdienden ze 5 sterren! Eens mijn pakketje gearriveerd was, bleken de schoentjes te groot te zijn. Ik informeerde opnieuw via mail hoe het retour in zijn werk gaat. Nooit geen mail terug gekregen. Blijkbaar hebben ze een vestiging in Belgie; maar moet je retour sturen naar Nederland! Retourkosten bedragen minimum 10€ vanuit belgie en zijn voor eigen rekening. Het tweede deel verdient dus 0 sterren.
*****TERUG CONTACT GEHAD MET DE VERKOPER EN EEN PASSENDE OPLOSSING GEKREGEN!!! Verdienen terug 5 sterren! BEDANKT!****

Réponse de Catsndogs
Klein probleempje gehad met de…
Klein probleempje gehad met de levering, maar werd goed opgelost.
Terug heel tevreden
Terug heel tevreden, ook van de snelheid van de levering en.... een gelukkige hond.

Réponse de Catsndogs
En savoir plus sur les différents types d'avis.