Cavetown Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

We bestelden een tv meubel die binnen 5 werkdagen leverbaar was. Een aantal dagen na de betaling wordt er contact met ons opgenomen dat het meubel pas 6 weken later weer leverbaar is. We werden goed g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hanglampen besteld, prima afgeleverd. Daarna een tweede kansje lamp besteld. Bij ontvangst bleek ophangbeugel te ontbreken, na een mail te hebben gestuurd, ontving ik hem de volgende dag met pakketdi... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb een paar weken geleden mijn nieuwe salontafel gekregen.Nu heb ik er houtworm in zitten.Contact gehad,foto's gestuurd naar de klanten service.Krijg ik een mail terug dat ik een flesje bestrijdi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Great products, quick delivery and good customer service. We ordered tv furniture and a dining table from them. Upon delivery there was a crack in the table. After a few messages they exchanged the t... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 21 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

167 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Nog geen ervaring ivm vertraagde levering

Ik kreeg een automatische e-mail met de vraag of ik een review wilde schrijven over de geleverde stoelen. Helaas zijn deze nog niet geleverd, dus kan ik daar op dit moment nog niets over zeggen.

Na zelf even contact te hebben opgenomen over de voortgang, kreeg ik een terugkoppeling dat er vertraging op de stoelen zit en dat deze binnenkort geleverd zullen worden. Ik kijk uit naar de levering en zal daarna graag een inhoudelijke review delen.

17 décembre 2025

Supertevreden

Supertevreden over ons nieuwe dressoir van Cavetown! Alles -van de aankoop tot en met de levering- verliep soepel en snel en hij staat perfect in de ruimte!

11 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Product was slecht verpakt en beschadigd

Product was slecht verpakt. Drie wandrekje op elkaar gestapeld zonder bescherming er tussen. Gevolg is dat ze beschadigd zijn geraakt. Tevens is één van de drie trekjes gebroken aangekomen. Zelf maar gelijmd.

12 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Very happy with our delivery today!

Very happy with our delivery today!
Came in one piece which I liked very much and the quality is beyond expectations. Seeing the very affordable prices I didn’t expect such a quality to be honest.
Looking forward to the delivery of the second piece 😍
Also very sattisfied that they reimbursed another piece which I wanted to cancel the day after ordering even though it was ordered during black friday, that is what I call a service.
Will def order stuff again. Keep doing what you are doing cause you are doing great👌🏻

9 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ontzettend waardeloze ervaring

Helaas een ontzettend waardeloze ervaring met dit bedrijf.
Leuke meubels online uitgezocht en hierover goed contact gehad, maar helaas was dit te mooi om waar te zijn. De meubels kwamen behoorlijk beschadigd binnen in een totaal andere kleur, maar mij werd meermaals verteld dat dit echt de juiste kleur was. Wij hebben warme mango houten meubels besteld, als je dit ook wilt doen: DOE HET NIET, het is niet warm en het is ook geen mango hout. Het is volledige bullsh*t wat er op de site staat. Zelf hebben ze ook geen idee wat ze verkopen. Je krijgt het antwoord ja dit zijn de foto's van de leverancier. Sorry maar jullie hebben zelf toch een showroom en functionerende ogen? Dit is moedwillige oplichting als het gaat om de kleur.

De oplossing: Een schaarse 'vergoeding' van 65 euro voor meubels van in totaal 1000 euro??

Alle deur/la hendels beschadigd, rare vlekken op het hout, deuken in het blad van de salontafel..

Daar kan ik de schade niet van herstellen, belachelijk aanbod. Ik heb gekozen voor omruiling.

Helaas ben je als klant de dupe van interne domheden. Je moet overal zelf achteraan mailen want er is gewoon radio stilte. Dan hoor je oh ja we hadden de leverancier een mail gestuurd maar geen reactie meer gehad. EEN WEEK GELEDEN. Dan bel je er toch even achteraan? Als klant ben je niks waard.

De dag van de levering heb ik METEEN contact opgenomen over de beschadigingen en het kleurverschil. Hier zouden ze 'snel achteraan gaan'. Na 2 WEKEN die enorme dozen in mijn woonkamer te hebben gehad (En ook nabellen en mailen) en maar wachten op reactie, heb ik aangegeven dat nieuwe meubels niet meer hoeven. 2 weken is belachelijk om 2 enorme stinkende dozen bij de klant te laten staan, ik woon niet in een villa? Kom je zooi gewoon halen.

Nou eindelijk die beschadigde troep opgehaald, duurt het nog ontzettend lang voordat je wat hoort, zelf wederom moeten bellen over of mijn retours aangekomen zijn. Uiteindelijk heb ik informatie opgevraagd via de transporteur, want via Cavetown wordt niks duidelijk.
Na de levering + melding heeft het maarliefst EEN MAAND geduurd voor ik mijn geld terug had...

Ik zou adviseren niks te kopen bij deze ballentent. Ongelofelijk, wat een slechte ervaring.

Ik voel me als klant in de zeik genomen, totaal niet gewaardeerd of gerespecteerd. Er wordt gewoon een loopje met je genomen. Ze zijn heel vriendelijk aan de telefoon maar vervolgens doen ze helemaal niks.

Echt heel jammer. Als het kon, -5 sterren. Nooit weer zal ik hier iets bestellen.

9 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!

Ik heb in augustus een tv-meubel besteld. Verwachte levering in oktober. Nu al voor de derde keer uitgesteld, nu naar januari. Waardeloze klantenservice (ik heb altijd contact met Myrthe) die mails afdoet in één zin: het meubel is vertraagd. Geen excuses, geen verdere informatie, helemaal NIETS. Het bedrijf houdt klanten niet op de hoogte van vertragingen; daar moet je elke keer weer zelf achteraan mailen. Levertijd kan dan wel een indicatie zijn, maar zo ga je niet met betalende klanten om. Ik zou mensen adviseren hier NIETS online te bestellen!

8 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hadden nooit gedacht dat het…

Wij hadden nooit gedacht dat het monteren van de zwevende nachtkastjes zo eenvoudig zou zijn. De handleiding is super handig en eenvoudig te volgen, alles is genummerd en over duidelijk. (Zeker niet te vergelijken met Ikea). Wij raden dan ook Cavetown ten stelligste aan

4 décembre 2025

Fijne en duidelijke website

De website en ook het eigen account zitten goed in elkaar wat mij betreft. Alles is duidelijk aangegeven en staat er; wanneer je besteld hebt en hoe de bestelling verloopt enz. Misschien handig om bij een eerste bestelling ook een email naar de klant te verzenden om duidelijk te maken dat alles in het eigen account staat? Of heb ik die gemist? Echt een hele fijne winkel om te shoppen!

20 novembre 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus