CBDanmark

Hvorfor har I intet telefonnummer man kan ringe til. Jeg har prøvet alle jeres nummer og vær gang sige den “nummeret du har ringet til iksistere ikke” hvordan skal jeg komme i kontakt med jer når I hv... Voir plus

Ingen kundeservice man kan ringe til og de sender ikke de produkter de reklamere med. Og man skal vente over 24 timer på et svar på en klage. Da de har fjernet deres telefon så man kan få det løst... Voir plus

Super lækkert produkt, købte 1 gram O.G Kush, har før dampet CBD, men det her virker bare bedre, det bliver bedre optaget i lungerne og er ikke forarbejdet på samme måde, og man mærker effekt efter 5... Voir plus

I dag d. 2. marts mødte jeg Toke i butikken på Vesterbrogade. Jeg fik en virkelig god kundeoplevelse fra start til slut. Han tog sig tid til at besvare alle mine (måske lidt mange) spørgsmål med sto... Voir plus

1. Magasin de cannabis
  2. aussi dans
  3. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

CBDanmark begyndte for over 6 år siden med at tilbyde CBD blomster til det danske marked. Siden da er sortimentet vokset, og i dag samler vi både vores egne produkter og et bredt udvalg af danske brands, der deler vores værdier. Vi sætter en ære i at fremme en etisk og ansvarlig tilgang til cannabisbranchen – en branche, hvor gennemsigtighed og troværdighed er altafgørende. Hos os finder du udvalgte CBD olier, blomster og tilbehør, hvor kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed altid vægtest højest. Alle produkter er laboratorietestede og godkendte inden for EU’s rammer, du kan altid føle dig tryg, når du handler hos os. .

Violation des conditions d'utilisation

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig levering

Hurtig levering. Godt og sikkert pakket. Plus en lille gave 🙂 har ikke taget produktet i brug endnu, så det kan jeg ikke udtale mig om

31 décembre 2021

Kanon service og omsorg

Jeg skrev til dem, og fik simpelthen det venligste og mest omsorgsfulde skriv tilbage. Jeg har ikke erfaring med produktet, så var meget usikker på, om jeg gjorde det korrekt og hvilket produkt var bedst. Det var ingen problem, de fandt et produkt til mig, og har ladet mig prøve det. Det simpelthen mere service og omsorg, end jeg længe har oplevet. Tusind tak, det havde jeg virkeligt ikke forventet. Kommer bestemt tilbage, når flasken er ved at løbe tør🎁🎁🎁Glædelig jul til Jer

20 décembre 2021

Ubeskrivelig god service.

Ubeskrivelig god service.

Tror aldrig jeg er blevet taget så seriøst som en kunde nogensinde. Deres service er helt fantastisk. De svarer med det samme og man bliver taget seriøst.

Når man bestiller er det rigtig simpelt men på samme tid rigtig hurtig.
Modtag allerede min pakke dagen efter.

Havde et problem med en vare og jeg skrev ind til dem og blev svaret med forståelse og ærlighed. De foreslog en rigtig god løsning og det kan man ikke andet end respektere.

6 stjerner herfra.

15 décembre 2021

Fin oplevelse :)

Enormt hurtig levering her i Black week. Fik pakken dagen efter bestilling. Gratis levering. Pakken var pakket forsvarligt, og så kom de ovenikøbet mit køb i en lille fin papkasse med “syntetisk halm”.. aner ikke lige hvad filan det var. Men fint var det. Jeg er en tilfreds førstegangskøber, og vender helt sikkert tilbage engang i fremtiden.

12 décembre 2021

Fantastisk oplevelse, kvalitet og god service

Fantastisk oplevelse med min ordre fra CBDanmark.

Jeg købte 10 Gram G13 Topskud og blev meget positivt overrasket over kvaliteten.. pakken blev leveret i en lufttæt/lugtfri pose og cannabis topskuddene kom i små 5 Grams bøtter med en lille 62% humidity control så terpenes/smagen ikke fordamper fra cannabisen og så det ikke bliver tørt under opbevaring.
- Leveringen kommer dagen efter jeg købte.

Præcis alt jeg leder efter i en CBD shop fik jeg hos CBDanmark, kvalitet og god service.

9 décembre 2021