1. Magasin d'équipement de sécurité

Informations provenant de diverses sources externes

cctvcentral.co.uk, UK's No. 1 Wholesaler of Alarms, CCTV, Wireless Systems & Fire Safety. Almost 4 Decades in business and 3 generations of experience. Providing you with the most up-to-date, reliable and cost effective ways to keep you and your possessions safe. Our website is designed for ease. No flash, No adverts, No jargon, just simple surfing. So enjoy, and if you have any questions just give us a call. This website contains a small selection of what we do, if you can't find what you’re looking for please call and speak to one of our sales staff. We at cctvcentral.co.uk also understand that giving your credit card details over the internet can be a scary thought. To put you at ease we use a secure server to take and encrypt the credit cards details so no one else can see them. As an added bonus there are no extra surcharges. So happy shopping. We owe our competitive edge to over 35 years of experience in the fast moving security industry. With Huge Buying Power, you get the Stock and Price you want. Guaranteed. Our diverse product range includes multi-zone hardwired systems, wire free systems, CCTV including Hard drives, Electrical items, Components, Devices, Lighting, Batteries, Intercom Systems and so much more. Thousands of items in stock at unbelievable prices. With regular price comparisons we know we are the major leaders in the market.

4,5

Suite à le restructuration ADI France…

Suite à le restructuration ADI France et du transfert de leur logistique au Pays Bas pour motif que celle de la France n'est pas compétitive , le personnel de l'entrepôt Français c'est mis en arrêt de Travail
Résultat aucune commande n'est expédié
Nous en attendons depuis le 23/06/2022

29 juin 2022
Logo de cctvcentral.co.uk

Réponse de cctvcentral.co.uk

Vous avez laissé un avis sur TrustPilot, mais nous ne sommes pas ADI, nous sommes CCTV Central basé au Royaume-Uni. S'il vous plaît, pouvez-vous supprimer cet avis.

Équipe centrale de vidéosurveillance

Hi

You have left a review on TrustPilot, but we are not ADI, we are CCTV Central based in the UK. Please can you remove this review.

Thanks

27 janvier 2015
Logo de cctvcentral.co.uk

Réponse de cctvcentral.co.uk

Lukasz

Thank you for leaving a review.

We look forward to your next visit to cctvcentral.co.uk

Customer Care Team

Afficher les avis dans toutes les langues. (884 avis)