Jeg har lige færdiggjort mit kørekort forløb hos Christians Køreskole, og jeg har kun positive ord at sige om forløbet. Jeg havde fornøjelsen, af at have Johnny som min kørelære. Han var super go... Voir plus
Lisez les avis des autres
Christian samlede mig op fra en tidligere dårlig oplevelse hos kørekortspecialisten. Han tog sig virkelig tid og hensyn til min situation, og lærte mig at køre bil på en virkelig tryg og rar måde. Han... Voir plus
Jeg havde et rigtigt godt forløb, synes det gik hurtigt og var meget lige til. Så havde jeg også en fantastisk kørelærer Johnny, så sød og sjov!!
Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både s... Voir plus
À propos de l'entreprise
- École de conduite
- aussi dans
- Moto-école
Écrit par l'entreprise
Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.
Coordonnées de contact
Vordingborgvej 112 C, 4681, Herfølge, Danemark
- info@cd-k.dk
- cd-k.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Stor anbefaling
Jeg har haft et super godt forløb hos Christians Køreskole. Jeg havde Rene som teorilærer og Christian som kørelærer, og begge var virkelig dygtige, rolige og gode til at lære fra sig.
Takket være deres undervisning bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg. Hele forløbet har været rigtig godt, og jeg kan klart anbefale Christians Køreskole til andre, der skal tage kørekort.
Rigtig god køreskole🌞
Rigtig god køreskole med god kommunikation, grundighed og massere af grin. 😃
Bestod i 1 hug!
Mega søde lærer!
Bestod begge prøver på første hug så de må jo gøre nået rigtigt! 😁😁
Mega glad med mit kørekort 👍👍
En rigtig god køreskole
En rigtig god køreskole. Har netop bestået MC-kørekort i første hug. Tog mit B-kørekort ved en anden køreskole og jeg vil sige at kørelærerne gjorde hele forskellen, især Kenneth viste stor engagement og tillid, som gjorde man havde yderst selvtillid med til prøverne.
Jeg kan helt klart anbefale Christians…
Jeg kan helt klart anbefale Christians køreskole! Min ven og jeg meldte os til MC og er blevet hjulpet rigtig godt på vej gennem hele forløbet af Kenneth og i dag d. 13/5-26 står vi med kortet i første hug! Min største anbefalinger herfra 🙌🏻🤩
Jeg tog kørekort til almindelig bil hos…
Jeg tog kørekort til almindelig bil hos Christians køreskole, jeg har haft Christian både som teorilærer og kørerlærer, og har været super tilfreds med min behandling.
Til teoriundervisning har det været god stemning, sjov og tid til en grineren historie, samt undervisning og prøver selvfølgelig, hvor der har været opmærksomhed på grundighed, og at få alle med.
I bilen har det været meget det samme, god til at forklarer, hvad og hvordan man skal gøre for at fører et køretøj korrekt, sikkert og trygt, der har også altid været tid til at man kunne snakke og lave sjov imens.
Helt klart tilfreds herfra og kommer med garanti tilbage for trailer og motorcykel kørerkort.
Klar anbefaling
Kan klart anbefale Christians køreskole. Fik kørekortet i hus, takket være nogle dygtig teori- og kørelærer. De er rigtig fleksible og tager højde for uddannelse og fritidsaktiviteter. Samtidig er de nogle søde og rare mennesker, der kun ønsker deres elever det bedste.
Fantastisk køreskole og god undervisning
Virkelig en god oplevelse fra start til slut. Undervisningen var nem at forstå, og min kørelærer Christian var super god og sjov og god til at skabe tryghed på vejen. Kan klart anbefales til alle, der vil tage kørekort i et godt miljø.
Kanon oplevelse igen igen!
Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole i Herfølge! 🙌
Fra første dag blev jeg mødt med en utrolig professionel og afslappet tilgang til undervisningen. Christian er en tålmodig, engageret og dygtig kørelærer, som virkelig formår at skabe tryghed bag rattet, også hvis man er lidt nervøs i starten.
Undervisningen var både struktureret og nem at forstå, og der var altid plads til spørgsmål. Jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøven, og det gjorde hele forløbet meget mindre stressende.
Det bedste ved forløbet var helt klart den gode stemning og den personlige tilgang, man føler sig set og taget seriøst som elev.
Hvis du leder efter en køreskole, hvor kvalitet, tryghed og god undervisning er i fokus, så er Christians Køreskole i Herfølge et oplagt valg! 🚗💨
5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐
Kompetent og professionel kørelærer.
Kompetent og professionel kørelærer.
Bestod 1. gang.
Stor anbefaling
Jeg har lige afsluttet mit kørekortforløb hos Christians Køreskole. Med Kenneth til teori, og Johnny som kørerlære har det været et nemt og hyggeligt forløb med god professionel undervisning😊 Særligt Johnny er utrolig tålmodig, rar og hyggelig at snakke med, og er altid i godt humør. Samtidig er han god til at lære fra sig, og forklare tingene på en måde der giver mening. Jeg vil klart anbefale køreskolen.
Skal der Generhverves i høj kvalitet og…
Skal der Generhverves i høj kvalitet og samtidig spares!!!!! Så er det sgu hos Christians Køreskole det klares !!!!!
Jeg fik mit kørerkort her i går
Jeg fik mit kørerkort her i går, og kan kun sige positive ting, mega sjove, gode og lærerige køretimer med Christian, og Erik er vildt god som teori lærer
Et mega stærkt team🙏🏻
Tak for kortet
Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går
Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går, og jeg bestod alt i første hug. Teoritimerne med Christian var altid virkelig sjove og spændende og Kenneth er en virkelig fantastisk kørelærer, som lærte mig rigtigt meget. Jeg har kun gode ting at sige om køreskolen.
Det er bare så godt
Det er bare så godt. Jeg tvivlede på om jeg kunne bestå første gang med at få Trailerkørt og det lykkes.
Jeg er meget glad:-)
Super godt kørekortforløb
Super godt kørekortforløb, jeg havde generelt en rigtig god oplevelse, min kørelære var både tålmodig og hjalp med at gøre det trygt at køre, kan klart anbefale Christians køreskole
Det er bare en god kørerlærer👍👍👍
Christians Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole! Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort hos Rasmus. Undervisningen var struktureret og let at forstå, og selv mere udfordrende emner blev forklaret på en overskuelig måde.
Der blev skabt en tryg stemning under køretimerne, hvilket gjorde det nemmere at lære som en ny bilist. Forløbet føltes professionelt, og der var fokus på både sikkerhed og få selvtillid bag rattet🚗🌟
Gode kørelærere
Der er en perfekt balance hos kørelærerne. De er mega søde og ved hvornår de skal være sjove og hvornår de skal være rolige. Min teorilærer var sjov, og gjorde teoritimerne mindre kedelige, og min kørelærer var altid rolig under kørslen, så jeg ikke blev mere nervøs mens jeg kørte ude på vejene. Min kørelærer var også god til at give mig selvtillid, og gode råd om livet også generelt! Alt i alt har det været virkelig godt at tage kørekort her :)
Jeg har tager kørekort på Christians…
Jeg har tager kørekort på Christians køreskole og har været mega glad for det.
L’expérience Trustpilot