Jeg har lige færdiggjort mit kørekort forløb hos Christians Køreskole, og jeg har kun positive ord at sige om forløbet. Jeg havde fornøjelsen, af at have Johnny som min kørelære. Han var super go... Voir plus
Christian samlede mig op fra en tidligere dårlig oplevelse hos kørekortspecialisten. Han tog sig virkelig tid og hensyn til min situation, og lærte mig at køre bil på en virkelig tryg og rar måde. Han... Voir plus
Jeg havde et rigtigt godt forløb, synes det gik hurtigt og var meget lige til. Så havde jeg også en fantastisk kørelærer Johnny, så sød og sjov!!
Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både s... Voir plus
- École de conduite
- aussi dans
- Moto-école
Écrit par l'entreprise
Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.
Vordingborgvej 112 C, 4681, Herfølge, Danemark
- info@cd-k.dk
- cd-k.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Virkelig god oplevelse hos Christians…
Virkelig god oplevelse hos Christians Køreskole i Køge. Jeg havde René som kørelærer, og han var super rar, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Det var altid hyggeligt at køre med ham, og han var nem at snakke med. Hele forløbet var godt planlagt, og jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Kan helt klart anbefales – især René.
Mega fed køreskole
Mega fed køreskole, med humor og fokus, har ikke nogle finger at sæt på det.
Kan helt klart anbefaledes herfra😁❤️
5 stjernet køreskole
Jeg havde Nick som kørelærer. 🙏
Nick var god til at guide, når det svært. Generelt set god til at lære fra sig, og fyldt til renden med god tålmodighed.
En god køreskole med gode kørelærere. 🌸
Virkelig gode mennesker og kæmpe meget…
Virkelig gode mennesker og kæmpe meget respekt herfra! Kan klar anbefale dem som køreskole og især Johnny han er virkelig dygtigt.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Havde Johnny som kørelærer, kan kun anbefale ham. Super sød og god til sit arbejde. Meget nede på jorden, bestod begge prøver i første huk. Så det kan ikke blive meget bedre.
En god kørerskole
Jeg kan varmt anbefale Christians Kørerskole, hvor jeg har taget MC-kort.
De har naturligvis styr på alt det faglige. Og de har været gode til at passe kørertider ind i en hverdag, hvor alle har forskellige arbejdstider. Men lige så vigtigt er, at det er et rart sted at komme. Hyggelig stemning med tid til sjov ind imellem. At blive ny trafikant eller starte på MC kan være overvældende i starten. Men de guider og coacher på en meget sød og dygtig måde, som ikke er nedladende, som man hører om andre steder, men på en måde der giver selvtillid og fremmer ens læring. En rigtig god oplevelse.
Så jeg kan altså varmt anbefale Christian og hans team – særligt Kenneth, som stod for MC-holdet.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Nede på jorden og gode teoritimer
Ville klart gøre det igen 🏍️
Perfekt
Super godt oplevelse, flinke kørelærere og professionelle, super godt, varmt anbefales.
Min oplevelse med Christians køreskole…
Min oplevelse med Christians køreskole har været helt vildt god. Min kørelærer Johnny har været rigtig dygtig, og der har været styr på tingene. Jeg vil helt klart anbefale Christians køreskole til andre!
Alt bar som det skulle være
Det var en rigtig god oplevelse at tag køre kort hos Christians køreskole. Jeg kom fra en køre skole hvor man blev råbt af, sat til siden og blev rørt hved, det skabte en stor usikkerhed for mig på vejene. Da jeg kom til Christians køre skole blev jeg taget imod med et stort smil og en skræddersyet plan til mig for jeg kunne få det best mulige ud af det. Jeg går fra at være mega nervøs og usikker på vejene til at nyde kører turene. Jeg bestod min teori på 1 forsøg og min køre prøve på første forsøg takket være Christian. Alt i alt mega god oplevelse der var plads til at have det sjovt og grine en masse samtidig med at man var seriøs. Kæmpe anbefaling.😊
Christians Køreskole
Jeg har været rigtig tilfreds med mit forløb hos Christians Køreskole. Min kørelærer Johnny har været super god – venlig, nede på jorden og rar at køre med, hvilket helt klart har gjort oplevelsen meget bedre! Der har været styr på tingene hele vejen igennem, og det har bare været en rigtig god og positiv oplevelse. Jeg kan helt klart anbefale både køreskolen og Johnny til andre!:)
Kan varmt anbefales
Jeg havde en super god oplevelse hos Christians Køreskole. Undervisningen var både grundig og let at forstå, og kørelæreren var tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare. Jeg følte mig tryg hele vejen, og bestod både teori og køreprøve i første hug! En professionel og effektiv køreskole, som jeg helt klart vil anbefale til andre.
Jeg havde en mega god oplevelse
Jeg havde en mega god oplevelse
Kører og teoril lærer som gerne vil hjælpe en så god i mål som man kan
Kan klart anbefales herfra
Jeg er netop blevet færdig med mit…
Jeg er netop blevet færdig med mit kørekort hos Christians Køreskole, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med forløbet!
Christian er en utrolig dygtig og engageret kørelærer, som formår at skabe en tryg og behagelig stemning både i teorilokalet og bag rattet. Han er tålmodig, forklarer tingene klart og tager sig tid til at sikre, at man føler sig helt klar til både teori- og køreprøven.
Hvis du leder efter en køreskole med høj kvalitet, personlig undervisning og en lærer, der virkelig brænder for sit fag – så kan jeg varmt anbefale Christians Køreskole!
Tusind tak for en fantastisk oplevelse og for at hjælpe mig sikkert gennem kørekortet
Super god køreskole som jeg klart kan…
Super god køreskole som jeg klart kan anbefale 👏🏼
Jeg havde Erik til teori, og Johnny som kørelærer.
Johnny er tålmodig, rolig, støttende og vi havde altid hyggelige køretimer og gode snakke undervejs.
En virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem 👌🏼
Dk's bedste køreskole til dato.