Kendte ikke hjemmesiden, så opsøgte Trustpilot og læste udelukkende gode anmeldelser. Bestilte derfor det ønskede produkt og få timer senere blev det afsendt og inden der var gået 24 timer, havde je... Voir plus

Super dejlig webshop, med både søde og kompetente medarbejdere, der hurtigt hjælper til. Massere fede varer til samleren, og gode priser oveni. Det er hverken første eller sidste gang jeg køber herfra... Voir plus

Alt virker til at være iorden det eneste jeg kan sætte en finger på er at jeg bestilte 5 pokemon booster pakker og havde lidt regnet med en lille pakke men fik dem i et brev og når de kommer med brev... Voir plus

1. Magasin de cartes de collection
  2. Club de jeux de société
  3. Boutique d'objets à collectionner
  4. Magasin de cartes sportives

Écrit par l'entreprise

Cebylles hobbyshop sælger samlekort & Brætspil - Samt diverse kort og brætspilsudstyr. Vi har et stort sortimant af de populære pokemon kort, herunder Booster pakker, samle mapper, pokemon sleeves - album og meget mere! Vi sælger også Andre TCG spil som f.eks Magic The Gathering, Flesh and Blood, Yu-Gi-Oh. Leder du efter brætspil er du også kommer til den rigtige side, vi har et bredt udvalg af diverse spil både til en kedelig efterårs aften, eller bare til familie hygge. Se vores udvalg på www.Cebylles.dk

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

43 avis

Her prioriteres GOD SERVICE

Jeg skulle købe for mange tusinder DKK. Kontaktede supporten om Søndagen og forventede selvfølgelig ikke respons før mandag. Jeg blev ringet op af hvad jeg tænker var ejeren og han svarede på alle mine spørgsmål og var hurtig til at sende billeder osv. Det jeg havde købt ankom 2 dage efter.

Der er ikke en finger at sætte på denne butik og jeg handler her igen - det er 100%.

3 mars 2024

Det kommer vel på et tidspunkt?

Det er anden gang jeg har bestilt toploader mapper og denne gang ser de også ud til at komme 2/3 uger efter bestillingen var lagt. Jeg har skrevet til dem men i stedet for respons på mailen bliver jeg bedt om at anmelde dem...

27 novembre 2023

God service og hurtig levering

Bestilte nogle gaver til min søn. Blev hurtigt ringet op da en af tingene ikke var på lager, og fik frit valg mellem de resterende meget dyrere produkter. Alting ankom med lynets hast.

27 septembre 2023