2,2

Bas

Scam!

Varorna kommer inte. Svarar ej på mail. Beställde skohorn 5 december med expressfrakt 4-7 vardagar. Idag, 5 januari har varorna fortfarande inte kommit. Påstår sig vara en svensk hemsida, sen får man mail om att produkten skickats från Kina. Scam!

5 décembre 2025

Har nu ventet i over 6 uger på at få

Har nu ventet i over 6 uger på at få
3 skohorn,og de kommer aldrig. Jeg bliver ved med at få et svar om at de er på vej. Men…. Det er så meget spam. Håbe ikke andre kommer i samme situation.

7 novembre 2025

Firmanavn: AOE Ecom AB Celestnordic.com

Hold jer lang væk fra dette firma, da det er et fup firma, jeg har bestilt vare for 650,00 kr. men inte modtaget, jeg kan se at de har modtaget ordren d. 24.11.25 og klar til forsendelse d. 24.11.25 men så er der heller ikke sket mere, udover at pengene er trukket. Bliver så kontakte af dem, at nu vil Clara selv tage ned og se hvad der er sket med min ordre, ved ikke om hun stadig leder, for så at blive kontakte af Anne, med en undskyldning og så hvis jeg vil bestille igen så er der en rabat..... Hvem vil bestillere fra et firma der ikke lever den bedste ordre. Hanne fra Ringsted

24 novembre 2025

Advarsel – vildledende returpolitik og varer fra Temu solgt til overpris

Jeg vil kraftigt advare andre mod at handle hos Celest Nordic.

Den vare jeg modtog, viste sig at være en billig Temu-vare til ca. 50 kr, som Celest sælger til næsten 250 kr. Da jeg fortrød købet, blev det næsten umuligt at få lov til at returnere varen på normale vilkår.

Selv om deres returpolitik på hjemmesiden siger, at retur koster et fast gebyr på 6 EUR, nægtede de at følge det og krævede, at jeg selv skulle betale over 200 kr i returfragt. I stedet forsøgte de flere gange at presse mig til at acceptere delvise refunderinger på 30–40 %, selv efter jeg gentagne gange bad om at få lov til at returnere varen.

Det virker som en bevidst taktik for at undgå lovpligtig returret. Jeg har indgivet en indsigelse via banken og meldt sagen.

Gør dig selv en tjeneste og hold dig laaaangt væk fra denne her virksomhed.

26 novembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit