Første gang kom bilen tilbage med en bule. Anden gang var bagviskeren ødelagt. Begge gange en dyr regning og de tilbød ingen løsning på de ødelagte dele. Det værste var alligevel at blive an... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super Service Bil Ferien reddet. Jeg har den seneste tid haft et periodisk problem med at bilens bag ende falder sammen. (Luftpuder) BMW havde 1 måneds ventetid og bil ferien til Frankrig var derfor... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Tillidsskabende og professionel
Min familie har brugt Center auto i mange år og har altid fået hurtig og pålidelig service. Der er høj professionelt niveau og stor faglighed, hvilket er nødvendigt når man skal kunne stole på at skader bliver håndteret korrekt.
Kunde gennem 25 år
Vi har været kunde hos Center Auto i over 25 år, og det fortsætter vi med. De har stået for alt på vores biler helt fra nye af. Hellere bruge Center Auto, hvor vi kender Kenneth og Thomas, og de kender vores biler. Vi har aldrig haft en eneste dårlig oplevelse ved at komme hos dem, hverken vores biler eller os.
Altid fantastisk service
Altid fantastisk service, vejledning og fornuftige priser. Jeg har anvendt stedet flere gange i forbindelse med både service, dækskifte, småreparationer gennem flere år og i en branche hvor man normalt føler man bliver snydt så vandet driver er det ret unikt med en mekaniker man har tillid til.
Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg…
Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det.
Jeg har brugt Center Auto siden jeg fik min første bil i 2015 og efter 10 år fortryder jeg intet.
Der er altid upåklagelig og hurtig service!
Begge gang kom bilen retur med en skade
Første gang kom bilen tilbage med en bule.
Anden gang var bagviskeren ødelagt.
Begge gange en dyr regning og de tilbød ingen løsning på de ødelagte dele.
Det værste var alligevel at blive anklaget for at lyve, snyde og at de vendte situationen fuldstændig, ved at anklage mig for at ville have fikset alt muligt gratis på bilen.
Anbefaler ikke.
Altid venlig og god service hos Center…
Altid venlig og god service hos Center Auto og ovenikøbet ikke dyrt. Vi har været kunder hos Center Auto i de sidste 25 år, og vi agter at blive ved de næste 25. Vi har tit ringet til Center Auto fra destinationer i udlandet og altid fået gode råd og vejledning. Vores varmeste anbefaling. Intet at klage over.
Som altid en fantastisk service
Som altid en fantastisk service. De er meget hjælpsomme, og troværdige. Tak
Lars Bækgaard
Super Service Bil Ferien reddet.
Super Service Bil Ferien reddet.
Jeg har den seneste tid haft et periodisk problem med at bilens bag ende falder sammen. (Luftpuder) BMW havde 1 måneds ventetid og bil ferien til Frankrig var derfor i stor risiko for at blive annulleret. Men jeg blev anbefalet at ringe til Center Auto Aalborg og forklarede min akutte situation til Thomas og 2 dage efter om morgenen blev bilen indleveret og 6 timer senere var den klar. Thomas var venlig, professionel og jeg fik klar besked mht. forventet pris samt den endelige pris blev billigere end først antaget. På vegne af min familie STOR TAK til dig Thomas fordi du lyttede og fandt tiden i Jeres travle hverdag og vores ferie blev reddet.
Har brugt Center Auto gennem mange år
Har brugt Center Auto gennem mange år.
Altid super service og venlighed.
Bedste anbefalinger herfra.
Et ægte værksted, med ægte fagfolk
Center Auto har igennem de sidste 2 1/2 år hjulpet mig med at holde min veteranbil (Fiat 127) "i form", og jeg har i alle processer - store som små - hver gang oplevet høj faglighed og en dialog som er befriende fri for overfladisk spin. Det er rart at komme på værkstedet, og altid positivt at snakke med Kenneth & co. som virkelig signalerer en passion for arbejdet med bilerne. Prismæssigt er Center Auto absolut rimelige, og jeg har aldrig indtrykket af, at der er blevet lagt unødigt på fakturaen. Jeg kan varmt anbefale værkstedet.
Peter W, Aalborg
Super service og ærlig vejledning
Super service! (Værksted Aalborg)
Har to gange sendt min bil til synstjek samt syn da de tjekker bilen inden syn og selv sender til syn. Super nemt.
Sidste gang fik jeg den ærlige besked at bilen ikke var værd at fikse mere. (Super dejligt med klar besked) og fik endda hjælp og råd til at sælge den, mens den stod på deres plads. Virkelig god service!
Bil afleveret uanmeldt
Jeg har de sidste par dage haft en ubehagelig lyd som bare blev mere og mere markant.
Jeg tog derfor torsdag aften kl. 21 en beslutning om at køre bilen til centerauto selvom det var sent om aftenen og uanmeldt og smed nøglerne i nøgleindkastet.
Jeg ringede til centerauto fredag morgen og fortalte dem om problemet. Kl. 13:30 ringede centerauto og fortalte at bilen var klar til afhentning.
Jeg vil til hver en tid anbefale centerauto.
Det er intet mindre end fantastisk service de yder og super dygtige mekanikere.
10 stjerner hele vejen
Altid god service og rart personale
Jeg oplever altid utroligt godt service. Personalet er altid imødekommende og rare at snakke med, og der er ikke et problem, der er rigtig eller forkert at komme med. Det er den slags sted, der giver én lyst til at være trofast kunde!
Havde besøg fra kbh
Havde besøg fra kbh, gæst opdager revne i fordæk. Jeg kører til min faste mekaniker og spørger hvad de kan gøre, selv om de er presset finder de tid til montering, og til absolut konkurrence dygtig pris , så skal give 5 store stjerner fra min fætter
Så er vores bil en VW Scirocco blevet…
Så er vores bil en VW Scirocco blevet lavet hos Center-Auto , og må igen bare sige det er et Super værksted at komme til.
En motorskade som gjorde der skulle en ombytnings-motor til.
Ikke bare det med at de tager bilen ind, men dykker ned-ind ,i problematikker og de finder løsningen og går grundig tilværks og informerer om udskiftning af slid-dele, når nu det hele , er adskilt, som f,eks ,at få skiftet b,la kobling og andre slid-dele, som man ved selvsyn kan se ,er slidte.De bliver ved, for at sikre at alt er som det skal være, og ikke mindst,udskifter de bolte ,som nogle blot vælger at genmontere, trods fabrikkens anvisning.
Dette kan kun kaldes et Professionelt værksted, måske lidt (nørdet), men som sikrer dig som kunde, at bilen har været i kyndige hænder.
Mange gange tak herfra.
Hilsen ,ejerne af en brugt VW Scirocco.
Aalborgs bedste værksted
Aalborgs bedste værksted. Så er det sagt. Dygtige, imødekommende venlige og tillidsvækkende mekanikere, som viser og forklarer hvad der er blevet ordnet på din bil. Man kommer med ind på værkstedet, ser de gamle og defekte dele. Aftaler overholdes og intet større arbejde iværksættes uden aftale. Derfor kommer jeg igen og igen. De er også altid god for en snak om biler og mekanik i almindelighed.
Der er ingen tvivl om
Der er ingen tvivl om, at Center Auto er det mest suveræne bilværksted der overhovedet findes. Servicen er i over-top, medarbejderne profesionelle og altid venlige og tjenstvillige, og det er både ifht at få lavet småting, service eller handle bil......og så er værkstedet altid pænt og rent at træde ind i..........
Altid tid til en bilsnak og god dialog…
Altid tid til en bilsnak og god dialog om reparationer. Kurt gider ikke uoriginale dele der hvor han ved det kan give bøvl og ballade. Super service og han kender BMW. Så skal det ikke være autoriseret værksted så slå et smut forbi Centerauto. Det jo uforpligtende. Er nu flyttet til Ringe, men Kurt skal stadig lave mine biler.
Jeg vil gerne give Center Auto mine…
Jeg vil gerne give Center Auto mine største anbefalinger. De leverer en god service, og et godt håndværk. Man bliver altid kontaktet hvis reparationen eller arbejdet ændrer sig væsentligt, fra det aftalte. Man har fuldt tillid, og føler sig tryg ved at aflevere sin bil hos dem. Det vil jeg fortsætte med fremover.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.