CERTAIN Avis 19

À propos de l'entreprise

1. Grand magasin
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles

Écrit par l'entreprise

CERTAIN is de winkel waar jij terecht kan voor al je device & lifestyle producten. In ons ruim assortiment loop jij voorop in alle trends. Op certain.store heb jij gegarandeerd succes. Want wij zijn de winkel van Nederland waar jij slaagt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Alles prima

Alles prima!

6 octobre 2021

Réponse de CERTAIN

Bedankt voor je review Jos!
Daar doen we het voor, fijn dat alles goed verlopen is. Thx! 🚀

Top service!

Alles netjes en snel geregeld;)

16 juin 2021

Bedankt! Dat horen we graag. Veel plezier met uw bestelling 🔥

Noté 5 sur 5 étoiles

Wegens drukte en omdat mijn bestelling…

Wegens drukte en omdat mijn bestelling uit Amerika moest komen duurde de levering iets langer dan verwacht. Ik werd via mail hiervan echter op de hoogte gehouden en ontving mijn bestelling prima verpakt. Bovendien nog gratis verloopstekker van Amerikaans naar Nederlands stopcontact bijgevoegd. Uitstekende service.

25 mai 2021

Réponse de CERTAIN

Bedankt voor je eerlijke review Rob!
Fijn om te horen dat de communicatie goed is verlopen, veel plezier met je bestelling 🔥 🚀

Top geregeld.

Top. Goedkoop en snel geregeld. 5 sterren.

4 mai 2021

Réponse de CERTAIN

Wat goed om te lezen dat u tevreden bent.
Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling! 🚀📦

Prima afhandeling retour!

Prima afhandeling retour!

Kon via de track & trace pagina mijn retour aanmelden, handig! Had het geld ook al vrij snel retour. Sorry, maar bedankt voor de service en het snelle contact van de klantenservice!

11 avril 2021

Réponse de CERTAIN

Hallo Luc, geen probleem! Fijn om te lezen dat de retour goed is afgehandeld en je alles snel weer retour hebt ontvangen. Jij bedankt voor het goed inpakken van de retourzending en bedankt voor je review! 🚀

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte webshop!!! Pas op

Als er iets niet goed gaat met de bestelling ben je je geld kwijt oplossen doet dit bedrijf niet.
Eerste smoes terug betaling gaat automatisch kunnen daar niets aan doen duurt 3 dagen . Geen geld komt door de bank achteraf natuurlijk niet aan de bank...nu zou het geld gestort zijn maar dat geld komt niet terug...
Niet bestellen daar zou het bij betrouwbare webshop doen...
Jammer dat ze elke keer een ander verhaal hebben..
Blijf uit de buurt van Certain webshop.

11 avril 2021

Réponse de CERTAIN

UPDATE: klant heeft inmiddels zijn geld retour ontvangen binnen het terugbetaling termijn.

Beste, wat vervelend om te lezen! Om het verhaal duidelijk te maken heeft u geprobeerd om onder vervalste naam en mailadres een bestelling te plaatsen met een foutieve kortingscode. Nadat het is gelukt heeft het systeem uw bestelling als ‘frauduleus’ geregistreerd en daarna geannuleerd. Uw betaling is daarbij gelijk retour gestuurd. We hebben u dit ook al op de mail gestuurd met bijlagen van de overboeking. Vervelend om te lezen dat door het weekend dit iets langer op zich laat wachten. We vermoeden dat u het geld een van de komende werkdagen zult ontvangen en de verwerkingstijd van 5 werkdagen is verstreken. (deze zijn momenteel nog niet voorbij) We hebben u steeds netjes en snel te woord gestaan op de mail en u hierbij voorzien van de juiste informatie. Jammer dat u het via deze weg zo negatief neerzet. Nogmaals excuses dat het in uw kwestie door het weekend iets langer op zich laat wachten. Wij kunnen dit proces nu eenmaal niet versnellen als het in gang is gezet. Toch bedankt voor uw geduld en vertrouwen in CERTAIN! Wij hopen dat u nog steeds tevreden bent over uw eerdere bestellingen bij ons. 🚀🔥

Noté 4 sur 5 étoiles

Wel tevreden

Jullie zelf.verdienen eigenlijk de volle 5 sterren. Het pakket is snel verstuurd en netjes ingepakt ontvangen. De ene ster minder komt door de bezorging via PostNl. Over de bezorging door PostNl ben ik eze keer helemaal niet tevreden. Als jullie de mogelijkheid bieden om een andere bezorger te kiezen dan zou ik wellicht nog blijer zijn.

13 mars 2021

Réponse de CERTAIN

Super bedankt voor uw review! Wat vervelend om te lezen dat de bezorging niet goed is verlopen, we waarderen uw feedback enorm en gaan komende week meerdere vervoersopties aanbieden. Bedankt en veel plezier met uw bestelling!

Excellent

I ordered Google TV with google chromecast . I am really impressed with the service provided by Certain store . The delivery is perfect in time .Thank you Team Certain for the amazing work

26 février 2021

Thanks for shipping with CERTAIN! We loved to read your review, thank you! 🔥🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Proef op de soms genomen bij deze vrij…

Proef op de soms genomen bij deze vrij nieuwe winkel. Pakket was snel geleverd en erg goed verpakt. Daarnaast wordt op vragen ook snel gereageerd. Prima site dus! (Ik kwam op de site via een Marktplaats advertentie).

13 février 2021

Réponse de CERTAIN

Bedankt voor je review Stijn!
Daar doen we het voor, fijn dat alles goed verlopen is. Bedankt! 🚀

top service

top service, snelle levering!

13 février 2021

Bedankt voor je review!!
We proberen altijd zo snel mogelijk alles te verwerken, zeer fijn om terug te lezen dat het allemaal goed is verlopen. Bedankt! ☺️🔥

Chromecast

snelle versturen van Chromecast! Goed verpakt, goede communicatie. Aanrader

10 février 2021

Réponse de CERTAIN

Thanks! Daar doen we het voor!
Fijn dat alles goed is verlopen, nogmaals bedankt voor uw bestelling! ☺️

Noté 4 sur 5 étoiles

Top Service!

Top Service!
Goede en eerlijke info.

10 février 2021

Réponse de CERTAIN

Bedankt voor de review Ambro!
Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen 🔥🚀

Top bedrijf

Heb reeds een bestelling geplaatst en het was perfect op tijd binnen ook was het product kwalitatief helemaal perfect. Zeker een vaste klant erbij!!!

9 février 2021

Bedankt voor uw reactie! Tot snel 🔥🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service, een echte aanrader.

De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
Producten aanbod is ruim en voorzien van alle informatie.
Levering is snel en correct.
De kwaliteit en de service zijn uitstekend.
Ik zeg: DOEN.

9 février 2021

Réponse de CERTAIN

Super om uw review te lezen! Heel erg bedankt! Veel plezier met uw bestelling 📦🔥

Snel en goed.

7 février 2021

Bedankt! Dat horen we graag. Veel plezier met uw bestelling 🔥

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus