Lisez les avis des autres
5 sterren waardering doet Cewlbox nog tekort. Vanaf het eerste contact was alles duidelijk. De informatie heeft ons erg geholpen bij de uiteindelijke keuze voor Cewlbox. Na het accepteren van de off... Voir plus
Fijn om te starten in de showroom in Nieuw-Vennep en een goede indruk te krijgen van het (lage) geluidsniveau. Onder de indruk van Daikin vloermodel dat warme lucht afgeeft laag bij de grond. Offerte... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fournisseur de climatisation
- Fournisseur de systèmes de climatisation
- Magasin de systèmes de climatisation
Écrit par l'entreprise
Specialist in het plaatsen en onderhouden van air conditioning in de omgeving Randstand, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij zijn een ervaren bedrijf waarbij service en kwaliteit hoog staat. Via onze website kunt u online een airconditioning bestellen of u kunt ons bereiken via info@cewlbox.nl | 023-3037450 voor een gesprek op maat.
Coordonnées de contact
Noorderdreef 70, 2153 LL, Nieuw Vennep, Pays-Bas
- 0233037450
- info@cewlbox.nl
- cewlbox.nl
Goede klantenservice, advies en plaatsing airco
Goede klantenservice. Goede website met berekening wat je kwijt met voor een airco. Fijne mensen om advies van te krijgen. Houden zich aan de afspraken. Keurig plaatsing van de airco op de slaapkamer, alles netjes achtergelaten.
Wat een fijne mensen adviseren je goed…
Wat een fijne mensen adviseren je goed en het plaatsen van de airco ging keurig netjes.
Snel, netjes en goede prijs!
5 sterren waardering doet Cewlbox tekort
5 sterren waardering doet Cewlbox nog tekort.
Vanaf het eerste contact was alles duidelijk. De informatie heeft ons erg geholpen bij de uiteindelijke keuze voor Cewlbox. Na het accepteren van de offerte was de installatie al snel in te plannen. De installatie verliep erg netjes. Alles is heel mooi weggewerkt waar mogelijk. Eindafrekening ook geheel volgens gemaakte afspraken. En tot slot: erg sympathieke installateurs Graham en Boris.
Ptettig bedrijf
Snelle communicatie. Goed advies. Reageren direct op vragen. Komen afspraken na. Monteurs zijn erg goed, kundig en ruimen alles op. Airco zit geheel naar mijn wens. Ben heel tevreden en blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Het blijft altijd lastig om een goed en betrouwbaar bedrijf te vinden. Je komt er helaas achter dat het slecht is als ze al bezig zijn.
Super tevreden
Super tevreden, er werd heel erg mee gedacht over de mogelijkheden en ze hebben het keurig netjes geïnstalleerd. Zowel de nieuwe meterkast als de airco in mijn slaapkamer. Daarbij zijn ze ook nog enorm vriendelijk. Dank Graham!!
Professioneel advies en adequate plaatsing.
Professioneel advies en adequate plaatsing. Overleggen ter plaatse en werken zeer netjes. Zoeken steeds naar passende oplossingen. Ik ben erg tevreden!
Topbedrijf!
Duidelijk en snelle communicatie vanaf het eerste moment. Pro- actief handelen in het traject daarna en tot slot vakkundige installatie. Zeer tevreden!
Deskundige monteurs en zeer netjes…
Deskundige monteurs en zeer netjes gewerkt, ik ben erg tevreden.
Betrouwbaar, makkelijk bereikbaar
Na aanvraag maakte ik een afspraak om iemand ter plekke te laten kijken welke mogelijkheden er waren.
Zeer goede telefonische bereikbaarheid!
Daarna binnen een paar weken, kerstdagen zaten er tussen, afspraak voor plaatsing. Keurig werk, alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Duidelijke uitleg gekregen.
Positief
Zeer netjes en met een grote vlijt en deskundigheid, heeft gewerkt! Chapeau!
Fijne service en uitstekend resultaat!
De aanleg van airco in de slaapkamer en…
De aanleg van airco in de slaapkamer en in de woonkamer werd uitgevoerd zoals was afgesproken.
De leidingen werden keurig weggewerkt. De uitleg op het eind van de dag was duidelijk.
Doen wat ze beloven
We zijn erg tevreden ivm de prijs/prestatie, het juiste advies dat we gekregen hebben, de professionele installatie en de plezierige communicatie tijdens het gehele proces van alle medewerkers.
wens vd klant
Werken netjes. Houdt rekening met de wensen vd klant bij installatie.
Laat werkend systeem achter incl app
Fijne behulpzame monteurs netjes werk…
Fijne behulpzame monteurs netjes werk leveren ze
Prima bedrijf
Prettig overleg met de medewerkers, na inventarisatie voor het vervangen van een airco van Daikin is deze snel en vakkundig geplaatst en de oude unit verwijderd. Fijn dat de monteur met ons de App heeft ingesteld, dit scheelde ons een hoop werk.
Zeer tevreden.
Top marks for a job well done
The installers were well organised and worked as a team. They were proactive in finding the best route for the pipework and did a good cleanup when they finished. Top marks for a job well done.
En savoir plus sur les différents types d'avis.