Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

2 riemen en halsbanden besteld á ruim €180. Inmiddels 1,5 week verder en nog steeds is er niks verstuurd, er wordt niet gereageerd op mails. Op de website staat dat chatten mogelijk is maar daar is ni... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijke deken en prachtige halsband! In mijn favoriete kleur groen, zowel de deken als halsband besteld. Beiden zijn ontzettend mooi. Het borduursel zag er prima uit, maar op de halsband helaas in... Voir plus

3,1

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,1

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super mooie halsbanden

Super mooie halsbanden, netjes geborduurd. Wij hebben al meerdere halsbanden hier gekocht voor onze labrador Bobbie. vriendelijke klantenservice.

12 février 2025

Zeer slecht bedrijf!

Ontzettend slechte service. Wacht al 3 weken op mn bestelling. Behoorlijk bedrag. Geen reactie, op zowel mails als berichten via IG.
Zeer slecht!!!! Nooit bestellen!!!! Je bent gewoon je geld kwijt!

8 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb begin december een halsband…

Ik heb begin december een halsband besteld , Deze is echter niet geleverd. Na diverse contacten via mail en chat een bericht gekregen dat er een nieuwe opgestuurd zou worden tot heden toe zes weken later nog steeds niets ontvangen. Op mails en chats krijg ik vervolgens geen antwoord meer wel betaald niets geleverd.

8 décembre 2024

Slechte service en kwaliteit

Wat een slechte service hier.
We wachten al meer dan 4 weken op de riem en tuigje.
We kregen er 1 opgestuurd maar die voldeed niet aan de kwaliteit die we van hun gewend zijn. Het borduurwerk was echt slecht, leek wel door een kind van 4 gemaakt. Dus klacht ingediend. Maar tot op heden ho maar een nieuwe halsband en riem. Je kan mailen en krijgt excuus maar daar schiet je weinig mee op. Stuur gewoon goede spullen op en behandel klachten met voorrang. En als je een actie niet aan kan, moet je de actie niet houden.

29 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebben een bericht gestuurd omdat…

Wij hebben een bericht gestuurd omdat we niet tevreden zijn met bestelde halsbanden. De maten komen niet overeen met de vorige halsbanden en het borduursel ziet er nu scheef uit. Hebben al voor we wilde bestellen tig berichten gestuurd maar ook toen kregen we geen reactie! Zeer slecht. Dagelijks posten ze nieuwe foto's maar reageren ho maar!

7 décembre 2024

Helaas niet tevreden

Ik wacht al 2 weken op een bestelling die veel te laat werd opgestuurd, er wordt niet gereageerd op mail en Instagram, terwijl ze de berichten wel lezen en dagelijks posten op insta. Mijn pakket is vorige week opgestuurd en nu al een paar dagen ‘kwijt’. PostNL kan niks doen en ik krijg maar geen reactie. Super super jammer!

21 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en geweldige service

Na goede ervaringen met het bestellen van de eerste twee gepersonaliseerde halsbanden, hebben we er opnieuw 2 besteld bij Charlie and Jones. Super sterke kwaliteit en een enorme keuze aan kleuren. De namen en tel nummers staan er duidelijk op en de bezorging was snel! Wij zijn er weer heel blij mee!!

20 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus