Afgelopen dinsdag een bestelling gedaan, tot op heden niets gehoord van het bedrijf. E-mails gestuurd, via social media berichten gestuurd en het nummer op de website gebeld en bericht. Het nummer... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Mooi overzichtelijk website! Veel producten. Pre-order geplaatst voor UPB Charizard. Bestel process is duidelijk en je wordt goed geïnformeerd via nieuwsbrieven. (ook al was het naar spam gegaan). Rea... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij ons vind je losse kaarten en budgetvriendelijke pakjes die perfect zijn voor de beginnende verzamelaar of mensen met een beperkt budget! Ook schenken wij een deel van de opbrengsten aan het Nationaal Fonds Kinderhulp om kinderarmoede tegen te gaan.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- info@cheapcards.nl
- cheapcards.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté

Réponse de Cheapcards
Overzichtelijke website en geweldige prijzen
Overzichtelijke en duidelijke website, geweldige prijzen voor ook geweldige goede kwaliteit Pokemon kaartjes.
Mijn zoon was mega gelukkig en blij met zijn kaartjes.
We zullen zeker vaker bestellen.

Réponse de Cheapcards
Weer meteen geantwoord op mijn vraag
Weer meteen geantwoord op mijn vraag waardoor ik meteen kon bestellen. Vlot afgeleverd en geheel volgens afspraak.

Perfect snelle levering
Snelle levering en na mailen met een…
Snelle levering en na mailen met een vraag ook heel snel antwoord.
Zeer netjes allemaal
Super site!!
Heerlijk hoe je zelf pakketjes samen kan stellen en helemaal los kan gaan. Tot nu toe echt super kaarten ontvangen en blij met al mijn aankopen. Enige opmerking is dat het misschien handig is om op de omhulsel te schrijven wel pakket het is, want ik bestel altijd van alles door elkaar en ik heb dan echt geen idee welke wat is🤷🏼♀️
Zeer tevreden
Gisteren voor de 1e keer besteld, vandaag al binnen.
Zeer tevreden!
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering, alles is in perfecte staat aangekomen.
Levering zou wat sneller kunnen
Levering zou wat sneller kunnen , maar voor de rest tip top in orde .
Fantastische service
Fantastische service. Via meerdere kanalen te bereiken en reageren binnen enkele minuten! Ook het aanbod en de website valt bij mij in de smaak. Kortingscode kwam iets te laat op mijn mail, maar zelfs achteraf nog de korting mogen ontvangen.
Ik weet waar ik voortaan mijn pokemon artikelen ga halen!
Keep up the good work!

L’expérience Trustpilot