Chilli er sikkert ok, men jeg ble skuffet over produktet. Den fargerike veggklokken var trykket på en meget tynn plate av mdf. Jeg måtte nesten le da jeg mottok pakken. Lett som en "fjær"! Imidlertid... Voir plus
For det første tok det alt for lang tid før jeg fikk pakken, riktignok innen den tiden som var lovet, men allikevel. Jeg var slett ikke imponert over varen. Det var ikke noen opphengs anordning og den... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hade man kunnat välja 0 stjärnor…
Hade man kunnat välja 0 stjärnor hade jag gjort det. Det värsta företaget jag varit i kontakt med någonsin.
Beställde en vara för ungefär 2500kr. Får sedan ett mejl några dagar senare att den varan har utgått så jag blir återbetalad. 2,5 månad senare får jag från dhl att jag har ett paket att hämta på mitt ombud. Åker dit och kollar och där står den. Min första tanke är ”oh! Då kan jag få den gratis om jag inte säger något” men bestämmer mig ändå för att höra av mig för att vara snäll och jag hade dessutom redan beställt en annan från ett annat (mycket mycket bättre) företag. Jag hör av mig och de kräver att jag ska betala för den. Jag säger att jag vill inte ha den. Jag skickar gärna tillbaka den men det hade varit snällt med någon slags kompensation för min tid och min energi i processen när det är dom som gjort fel. Ingenting. Betala varan eller skicka tillbaka den. Jag fick till och med betala frakten tillbaka för deras misstag. Här försökte man vara snäll och det kostade mig. Det absolut sämsta företaget jag varit med om.
Akta er för detta skojarföretag
Akta er för detta skojarföretag. De lurar sina kunder och har ingen telefon. På chatten stänger de bara ner när man kontaktar dem och klagar.
Jag skulle köpa ett bord där frakten kostade 800 kronor. När jag kontaktade dem via mejl och frågade om jag kunde hämta det själv och slippa betala frakten, fick jag besked om att det gick bra. Jag uppmanades att genomföra köpet och sedan kontakta dem, så skulle de ordna så att jag fick tillbaka pengarna.
När jag hade gjort köpet och kontaktade kundtjänst för att få tillbaka fraktkostnaden fick jag inget svar. I stället fick jag ett mejl från DHL om att en frakt hade beställts.
När jag kontaktade chatten var det som att prata med en robot som bara upprepade att de var ledsna för misstaget, att det inte var möjligt att hämta varan själv, och att om jag ångrade köpet skulle jag behöva betala 995 kronor i avgift.
Vilket skojarföretag. Jag kommer att anmäla dem till ARN. Handla aldrig från detta företag, där Trademax och Furniturebox är samma aktör. Akta er. Det finns även en Facebook-grupp där folk berättar om sina negativa upplevelser av dessa företag.
Extremt dålig service och total brist…
Extremt dålig service och total brist på ansvar
Jag har handlat för över 34 000 kr hos dem och är otroligt besviken på hur jag har blivit behandlad. De skickade fel del till min soffa, och nu har jag väntat i mer än 50 dagar utan att få problemet löst. Trots upprepade försök att få hjälp händer ingenting.
Det är helt oacceptabelt att ett företag behandlar sina kunder på detta sätt – särskilt när man har betalat en så stor summa pengar. Kundservicen är under all kritik, och det verkar inte finnas någon vilja att ta ansvar för sina misstag.
Det finns inte ens ett telefonnummer man kan ringa för att få direkt hjälp, vilket gör situationen ännu mer frustrerande. Man tvingas bara vänta på svar som antingen dröjer eller inte leder någonstans.
Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag till någon. Tänk er för innan ni handlar här – risken är stor att ni får vänta länge utan att få den hjälp ni har rätt till.
Vill ni bli lurade då beställer/köper…
Vill ni bli lurade då beställer/köper ni från detta företag. Jag varnar er alla från djupet av mitt hjärta att aldrig köpa från detta företag. Ni har blivit varnade!
Värdelösa
Värdelösa! Lång leveranstid samt att när jag fick varan så var den spegelvänd😅 har inte fått svar från kundtjänst... Har gått mer än 1 månad sedan som jag skrev och inget svar😅
Dette må vel være noe av det nærmeste…
Dette må vel være noe av det nærmeste man kan komme svindel.. kjøpte en sofa som var lagd av fyrstikker.. den var knekt på fire plasser ved levering og til den summen vi betalte så så var det dyre blyanter.. Etter mye om og men hevet vi kjøpet,men da måtte vi betale fraktkostnader og ny innpakning.. Jeg oppfordrer absolutt alle til å holde seg laaaaangt unna dette selskapet som forøvrig er en del av svindelselskapet Trademax... Ikke får man tak i de på epost eller tlf. Kun chat,men dette er fordi at folk skal gi opp...
Undvik till varje pris
Undvik till varje pris, i alla fall webbutiken! Dels så är leveranstiderna som anges på sidan bara för att locka dig till köp. De verkliga tiderna är betydligt längre. Personalen på chatten är rentav otrevlig och själva avslutar chatten när de sagt sitt. Väntar bara på att möblerna som (någon gång ska komma) är skadade också utifrån vad andra skriver.
Sämsta skiten jag varit med om.
Sämsta skiten jag varit med om.
Har anmält till konsumentverket. Hade beställt 2 sminkspeglar, båda var sönder. Råkade fylla i retur på den ena och har nu 3 veckor senare fortfarande mejlkontakt med deras "kundtjänst " som inte verkar förstå vad man skriver. Fick tex frågan "om jag förstått rätt vill du behålla den trasiga spegeln och skicka tillbaka den andra.
De har 0 kundtjänst, allt känns AI-generera. Chatten som finns översätter frpn svenska till kundtjänst språk och hänvisr till kundtjänst på mejl. Kommer ALDRIG köpa något från Chilli igen kvh rekommendera Ingen att göra det.
Aldrig mer svarar nästan aldrig på mejl…
Aldrig mer svarar nästan aldrig på mejl har inget telefonnummer. Har väntat nu i en månad för att få mina retur sedlar och ännu inte fått något!!!!! VARNING
Good good good
Easy to order.
Easy to order, looking forward to get the things I ordered.
Hantera inte reklamationer och sätter kund i fokus.
Vi beställde ett sminkbord från Chilli som visade sig vara helt felkonstruerat – en av bänkskivorna var för lång och passade inte ihop med resten av delarna. Vi gjorde en reklamation, men processen blev extremt frustrerande. Först skulle vi skicka bilder på delarna, sedan en video, därefter ytterligare bilder på de ihopmonterade delarna för att visa felet tydligare. Efter det ville de även ha bilder på beskrivningen och exakta mått på de felaktiga delarna.
När allt detta var skickat fick vi veta att Chilli skulle föra ärendet vidare till sin underleverantör – men att vi själva behövde fortsätta ta fler bilder och videor. Till slut tröttnade vi och meddelade att vi hellre ville returnera varan istället för att fortsätta reklamationen. Då fick vi beskedet att vi själva måste betala returfrakten på 200 kr, vilket de inte kunde stå för som goodwill, trots att produkten var felkonstruerad.
Hela processen kändes oseriös och omständlig.
De sa uttryckligen att det var kundens fel att inte vi var samarbetsvilliga att fullfölja reklamationen osv.
Kundservicen gav upprepande standardsvar och bemötte inte alla frågor i våra mejl – det kändes som att prata med en AI. Ett stort minus också för att man varken kan lämna tillbaka varor i butik eller nå kundsupport via telefon. Tyvärr en väldigt negativ upplevelse, och vi kommer inte handla där igen.
Kundservice
Hopplöst.. Fick betala Xtra för leverans adress som dom hade gjort fel på två ggr.
Om inte jag hade haft fått kontakt direkt med chauffören ville mina varor gått i retur med Xtra kostnader. Chat kundservice, under all kritik.
Sängarna jag så småningom Fick, .......
Köpa billigt, Köpa dyrt.
Bare tull og useriøs service.
Bare kål, fikk ingen kredittnota, de la inn feil adresse, jeg måtte betale ekstra for å endre adresse IGJEN. Leveringen tok evigheter og kundeservice var ikke imøtekommende.
Anbefales ikke i det hele tatt, produktet var bra! Men det hjelper lite med opplevelsen rundt.
Fikk feil vare tilsendt
Fikk feil vare tilsendt. Fikk ny vare som som lignet men som var 40% (600 kr.) billigere. Bad om å få utbetalt det jeg hadde betalt for mye, men det nekter de. Ren svindel. Styr unna.
Ingen instrukser.
20 deler.
100 skruer
0 monteringsveiledning. Ikke en gang en pdf å finne online.
Skader og riper på materialer.
Aldri igjen!
Kjøpte teppe for 4000 kr som er helt ødelagt etter få mnds normal bruk. Chilli mente at jeg måtte gre teppe og siden det daglig ble gått på var det helt normalt at det var ødelagt etter 2 mnd.
zamówiłam łóżko dla córki za 6000…
zamówiłam łóżko dla córki za 6000 koron. Czas realizacji miał być do 9 dni roboczych. Przesyłka nie została nawet nadana. Anulowałam zakup. chilli twierdzi, że wysłało towar i zwrócą pieniądze do 14 dni od momentu jak towar wróci na magazyn. I to by było na tyle. Nie mam łóżka i nie mam pieniędzy bo chilli nie chce zwrócić pieniędzy twierdząc że nie otrzymało zwrotu towaru. Zgłaszam sprawę do urzędu ochrony konsumenta. Oszuści. Trzymajcie się z dala od tego sklepu
Null stjerner både chille å bring…
Null stjerner både chille å bring passer bra på denne dårlige jobben dei gjør.svindlere begge 2 derfor dei passe å jobb så godt i lag trur æ😉😉styr unna chille folkens.kjøp anna plass så får dere varene deres fortere hjem uten å må gå å vente i vekevis fra du bestiller til du får varene hjæm.
En savoir plus sur les différents types d'avis.