Chrono.dk Avis 157

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg har haft den mest seriøse og trygge oplevelse da jeg skulle investere i mit drømme ur. Fascinerende at se hvor dygtige og nørdede de er med detaljer. Kundeservice i særklasse. Ingen snobberi. Jeg... Voir plus

Har lige købt et Panerai PAM 000 hos Thomas. Det har været hele vejen igennem en positiv oplevelse og ingen slinger i valsen på noget tidspunkt. Thomas kørte sågar fra Hellerup til min arbejdsplads i... Voir plus

Jeg købte 29. januar 2020 et Rolex Lady Datejust ur til min hustru (gave). Hele forløbet med en flot hjemmeside og telefonisk kontakt til Thomas var i sig selv en god oplevelse. Handel på afstand kræv... Voir plus

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Kan klart anbefales!

Jeg havde en virkelig god oplevelse fra start til slut. Hurtig og professionel kommunikation, og jeg følte mig tryg gennem hele købsprocessen som førstegangskøber.

Uret blev sendt hurtigt og forsvarligt, og levede fuldt op til beskrivelsen. Alt spillede bare - både service, levering og dialog.

23 mars 2026

Hurtig, fleksibel, kompetent og venlig service

Skrev sent mandag aften med en række spørgsmål om mit drømmeur, inklusive om jeg kunne få det lagt til side. Tidligt næste morgen fik jeg svar fra Thomas, som svarede på alle spørgsmål og lagde uret til side med det samme. Der var endda så meget fleksibilitet at jeg kunne komme ind et par timer efter og afslutte en behagelig handel hvor jeg blev vejledt meget kompetent og venligt.

Rigtig god oplevelse hos Chrono.dk med et ur af høj kvalitet til en god pris.

7 avril 2026

Kundeservice i særklasse

Kundeservice i særklasse. Ingen snobberi. Jeg vil til hver en tid anbefale at handle med dem.

26 février 2026

Stor fornøjelse at handle ur med Thomas…

Stor fornøjelse at handle ur med Thomas ved Chrono.dk. Ekspertise, god relation og oprigtig passion for ure og håndværket bag gennemsyrer oplevelsen. Thomas/Chrono.dk er en stor positiv kontrast til den meget overfladiske oplevelse man ofte møder hos de store certificerede forhandlere i København. Stor anbefaling herfra, jeg kommer igen.

14 novembre 2025

Perfect deal

Bought a Day Date yesterday, perfect deal, very pleasant and friendly communication, held the watch in my hand less than 24 hours after closing.
Many thanks to chrono.dk team

28 octobre 2025

Klar anbefaling

Kan varmt anbefales. Thomas og Keld tager det fisefornemme ud af urhandel. Fair markedspriser og meget fair i byttehandler.
Gider du ikke AD dansen, tag hen til dem og slip for "ventelisten".

20 octobre 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En super oplevelse hos Chrono!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe et Rolex hos Chrono. Thomas tog sig god tid til at vise mig flere ure, og det ur, jeg oprindeligt havde spurgt på, lå allerede klar på bordet, da jeg ankom – det var virkelig professionelt og gav en god start på besøget.

Men så viste han mig et magen til – et komplet sæt, stadig folieret – og det kunne jeg simpelthen ikke sige nej til. Jeg endte med at gå derfra med præcis det, jeg havde drømt om – og lidt til.

Mange tak for god service og en tryg og seriøs behandling. Jeg kan klart anbefale Chrono til andre, der leder efter et luksusur og en professionel oplevelse.

7 octobre 2025

Kvalitet, ærlighed og suveræn service!!

Efter at have søgt efter det rigtige ur i flere år, hvor af pris og stand har betydning, fandt jeg det hos Chrono, hvor servicen bare er i top! Og der er ærlighed over hele linjen!
Det er med garanti et sted jeg kommer igen!

27 mai 2025

Perfekt handel

Perfekt handel, og super kompetente rare mennesker. Havde først en mailudveksling, hvorefter jeg så kunne komme forbi og købe det valgte ur. Vil helt klart anbefale Chrono.dk til alle der spørger til kvalitetsure.

22 octobre 2024

Har lige været en tur nede i deres…

Har lige været en tur nede i deres lille kælder butik i dag 1/11
Sikke dog en go oplevelse, uret lå klar på bordet fik en kop kaffe👍👍
Er helt sikker på jeg nok skal komme tilbage en dag igen……
5 store stjerne herfra

1 novembre 2024

Tak for en god handel

Tak for en god handel, jeg er meget glad for mit nye Omega, og det at jeg kunne se det med fingrene inden jeg købte, var et stort plus 🤗

1 octobre 2024