Chronojuwelier.com Avis

1. Horlogerie

Informations provenant de diverses sources externes

Chronojuwelier is onderdeel van juwelier Vaessen. Vaessen juweliers is opgericht in 1900 en heeft een fysieke winkel in het centrum van Heerlen. U bent ook altijd van harte welkom hier om de gewenste sieraden in het echt te komen bekijken.

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kundig en enthousiast advies

Bij de winkel in Maastricht zeer kundig en enthousiast advies gekregen. Door de afstand helaas gekozen voor een juwelier dichter bij huis, maar zeer tevreden over het contact!

4 octobre 2023

Juwelier vaessen ik wou een horloge…

Juwelier vaessen ik wou een horloge band van gucci voor mijn horloge hij zei dat het van gucci zou zijn ik heb 80 euro betaald en online kost het zelfde horloge armbandje 30 euro het duurde ook nog eens 5 weken ben gewoon opgelicht

2 avril 2023

Deze beoordeling is voor chronojuwelier Vaessen/goedhorloge/goodwatch

Deze beoordeling is voor goedhorloge/goodwatch/chronojuwelier Vaessen. Na contact te hebben gehad via Chrono24 inzake een exclusief uurwerk kreeg ik geen enkel teken van leven meer. Telefonisch heb ik getracht contact te leggen maar mijn terugbelverzoek werd niet beantwoord. Zeer onprofessioneel vind ik, met lichte verbazing lees ik daarom ook de andere reviews. Van mijn kant een negatief advies inzake dit bedrijf.

13 août 2019

Uitmuntende service

Chronojuwelier/ Vaessen heeft mij uitstekend geholpen met een niet passende horlogeband. Ik had in het buitenland een band besteld, maar die bleek niet te passen.
Gelukkig heeft Vaessen mij geholpen en ervoor gezorgd dat de Fabrikant de band kosteloos voor de juiste heeft vervangen.
Chapoo voor Vaessen en Ball Watch Company.

30 mars 2019

Alles Prima gegaan

Een goede telefonische contact.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Horloge kwam zeer goed verpakt de volgende dag aan.

25 juillet 2017

Prettige overeenkomst

Na telefonisch contact met chronojuwelier.com (Juwelier Vaessen in Heerlen) een horloge gekocht. Erg prettig in de omgang, denken mee met de klant en snelle levering.

Zeker een aanbeveling.

23 mai 2017

OP TIJD

Op Tijd, dat is misschien we de meest passende slogan! 's middags besteld en de volgende dag in huis.

14 août 2015

Persoonlijke service op Internet.

Ik werd heel prettig en effectief persoonlijk geholpen bij de aankoop van een duur horloge. Vragen werden snel beantwoord, hulp werd geboden waar nodig. Over de aankoop ben ik zeer tevreden, precies wat ik verwachtte. Kortom ik ben erg tevreden

4 août 2015

Super service!

Na een telefoontje werd alles super goed geregeld.
Volgende dag mijn online bestelling ontvangen en het product was heel mooi verpakt!

Heel erg bedankt voor de service!

15 décembre 2014

Great people to deal with- a seemless transaction at the right price

Victor was very helpful. The cvstos challenge sl titanium and gold watch is an absolute stunner and will complement my collection.
Many colleagues have commented on what an unusual and beautiful watch it is. Have bought a number of pairs of cuff links to match it.
I would recommend dealing with chronojuwlier for a hassle free, transaction that does not involve import duty or additional tax within the eu. Most Cvstos watches are available from the USA and are therefore expensive to import. Thanks Victor

Mark Rayner

26 septembre 2014

Zeer snelle levering en keurig verpakt.

Het horloge om 3 uur 's middags besteld en de volgende dag al in huis. Het horloge was keurig en met veel zorg verpakt. Tevens wordt er een gereedschapssetje bijgevoegd om heel gemakkelijk het horlogebandje in te korten.

Ik kan juwelier Vaessen van harte aanbevelen. Je kunt hier met een gerust hart een horloge online bestellen !

25 juillet 2014

Goed

Erg prettig contact gehad met Servaas Vaessen. Uitstekende service.

19 juillet 2014

Snelle levering, mooi verpakt net zoals de vorige keer!

Tweede keer dat ik wat koop via chronojuwelier.com, mijn ouders kwamen al bij juwelier Vaessen in Heerlen. Helaas woon ik in Amsterdam en kan ik niet altijd makkelijk naar Heerlen toe. Via Chronojuwelier kan ik nu toch mijn spullen bestellen bij mijn favoriete juwelier!

10 avril 2014

Betrouwbare shop en zeker voor herhaling vatbaar!

Ik zou Chronojuwelier een ieder willen aanraden, duidelijke website, goede prijzen en een e-mail wanneer het horloge zal worden toegestuurd naar het opgegeven adres.
De verpakking is goed waardoor het horloge goed is beschermd, tijd en datum zijn ingesteld en de garantie documenten ingevuld. Mijn vragen via live chat werden snel en duidelijk beantwoord. Volgens de site dragen ze het predicaat 'Hofleverancier'. De oorkonde straalde al direct vertrouwen uit en dit werd bij mijn bestelling ook waargemaakt. Kortom, prima en snelle service en horloge voldoet helemaal aan de verwachting.

27 février 2014