Powerbuddy Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super produkt! Hurtig, og nem oplevelse man sidder med som køber. Ikke sidste gang der bliver handlet hos jer herfra🙌🏼🙌🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fedt produkt! De leverede hurtigt og de besvarede hurtigt mine spørgsmål, da jeg skrev til dem. Jeg handler der gerne igen. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Powerbuddy har virkelig imponeret mig! Jeg købte en powerbank og et par gadgets derfra, og alt fungerer perfekt. Powerbanken er utrolig pålidelig og holder strøm længe – lige, hvad jeg havde brug for... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Produktet er udmærket, men find dog en anden leverandør. Deres app virker ikke og de er utrolig langsomme plus at man skal være opmærksomme med at varen bare bliver leveret ud til vejen.

À propos de l'entreprise

1. Service e-commerce
  2. aussi dans
  3. Magasin d'accessoires informatiques
  4. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Vi din danske leverandør af Powerbanks m.Solcelle, elektronik og gadgets til hverdagens behov eller på farten. Før hed vi Cinematicstore, men ændrede navn til Powerbuddy i 2024⚡🔋

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god handel

Super god handel, lækkert produkt og kanon service! Kan klart anbefale cinematicstore!

14 novembre 2022

Réponse de Powerbuddy

Det sætter vi bestemt pris på, at du syntes!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, kanon produkt og virkelig god service!

10 août 2022

Vi takker mange gange!

Jeg kan varmt anbefale Cinematicstore

Jeg kan varmt anbefale Cinematicstore! Da jeg bestilte en trådløs 3-i-1 oplader, kunne jeg se pakkens vej igennem post-systemet, men pakken dukkede aldrig op hjemme hos mig, selvom den var registreret som leveret. Det var tydeligvis Dao der havde mistet pakken og alligevel fik jeg tilsendt et nyt produkt af Cinematicstore. Super service og absolut 5 stjerner værd.

14 septembre 2022

Réponse de Powerbuddy

Vi takker for alt rosen og fornøjelsen er på vores side, for hold da op en fantastisk kunde. Vi håber du bliver glad for produktet.❤️

Fin personlig service

Fin personlig service. Jeg lavede en fejl ved at skrive forkert postnummeret. Det opdagede firmaet og sendte derfor endnu en pakke afsted. Det var flot.

22 juin 2022

Réponse de Powerbuddy

Det manglede bare, fejl kan jo ske som vi også snakkede om over mail. Vi takker for handlen og ønsker dig en god sommer.
Mvh Cinematicstore

Noté 1 sur 5 étoiles

Har bestilt i oplader på en mandag hvor…

Har bestilt i oplader på en mandag hvor de lover 1-3 dagens levering. Nu er det lørdag, og der ikke kommet en pakke. Det er under al kritik.
Peter

11 juin 2022

Réponse de Powerbuddy

Hey Peter, det beklager vi selvfølgelig og regner med du har set beskeden fra Dao om at din pakke ikke kunne leveres til adressen alligevel og derfor er hos din nærmeste pakkeshop. For yderligere spørgsmål kontakt da venligst team@cinematicstore.dk før anmeldelser på trustpilot❤️
Mvh Peter/Cinematicstore

God og smart oplader

God og smart oplader. Købte den, fordi den var billigere end de andre. Den kom i løbet af et par dage

30 mars 2022

Réponse de Powerbuddy

Tak for den gode support, vi bestræber os at levere hurtigt.

Mega fedt produkt

Mega fedt produkt, som virker! Desuden er personalet meget høflige og hjælper hurtigt til når man skriver med dem! 10/10 uden tvivl!

Réponse de Powerbuddy

Vi sætter pris på dine rosende ord, om vores kundeservice og på gensyn.

Produkt i verdensklasse

Produkt i verdensklasse. Der er ikke en finger at sætte på hverken produkt, kundeservice eller leveringstid. Kan uden tvivl anbefales.

Réponse de Powerbuddy

Vi sætter pris på din gode respons og at du syntes om produktet.

Smart og godt produkt

Smart og godt produkt. Kundeservice var også helt i top. Alt i alt en god oplevelse.

Réponse de Powerbuddy

Vi glade for at kunne besvare dine spørgsmål, der nu var og på gensyn.

Bedste i branchen

Bedste i branchen, det hele spiller bare. Kæmpe anbefaling her fra!

27 mars 2022

Réponse de Powerbuddy

Vi takker for din anbefaling, fornøjelse at handle med dig Tobias. Mvh. Cinematicstore

Huttelihut

Anede ikke at jeg manglede den, men nu kan jeg ikke leve uden. Det er genialt det der!

27 mars 2022

Réponse de Powerbuddy

Vi glade for du fandt vores produkt en nødvendighed i din hverdag.

Lækker service og produkt

Lækkert produkt, der virker som det skal. Kundeservice var rigtig godt, og jeg fik hurtigt svar igen.

16 mars 2022

Réponse de Powerbuddy

Fornøjelsen er på vores side Jakob, kom endeligt på gensyn og fortsat god dag.

God oplevelse!

Super godt produkt der kan lade alle mine apple enheder på én gang. Derudover virkelig flink kundeservice!

8 mars 2022

Réponse de Powerbuddy

Hey vi super glad for din oplevelse var god og at du måske kommer på gensyn en dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super udvalg af produkter i god…

Super udvalg af produkter i god kvalitet. Hurtig levering og god service. Kan klart anbefales

18 janvier 2022

Réponse de Powerbuddy

Tak for dit køb, vi sætter pris på du valgte os fremfor andre og på gensyn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super smart produkt i lækkert design

Super smart produkt i lækkert design, er blevet en del af min hverdag og kan klart anbefales. 3-1 opladeren gør det muligt at oplade 3 produkter på engang, hvilket gør det enkelt for alle, min anbefaling er at den bestemt ikke kan undværes!!

17 novembre 2021

Super service hos Cinematicstore

Super service hos Cinematicstore. Jeg havde min pakke indenfor 3 dage. Bruger selv den trådløse 3-i-1 oplader i min hverdag og den gør det rigtig godt. PRODUKTET KAN VIRKELIG ANBEFALES!

17 novembre 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og lækker hjemmeside med det…

Rigtig god og lækker hjemmeside med det man nu behøver efter interesse. Kan klart anbefales. Lækker service med hurtig levering.

5 octobre 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus