Werd niet geleverd binnen de aangegeven verzendtijd. Ik kreeg geen statusupdate en krijg ook geen reactie op mail of in de chat en ze hebben geen telefoonnummer. Ik heb wel al betaald, maar krijg o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Circulair Dreams een duurzaam initiatief om net als je kleding 2e hands beddengoed te kopen. Ben je uitgekeken op je print of maak je overstap naar een andere maat, gun het een nieuwe eigenaar. Netje... Voir plus
Circular Dreams is een sympathiek en doordacht concept met als resultaat een mooi opgemaakt bed! Ga zo door. Tip: wat eerder duidelijk maken in het bestelproces als er weinig voorraad is. Denk daarbij... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij Circular Dreams, waar elke vezel telt in ons verhaal van duurzaamheid en verandering. Koop re-used beddengoed bij CircularDreams®. Je helpt de aarde en je portemonnee. We reinigen, repareren en verkopen dekbedovertrekken op CircularDreams®. We willen bedtextiel een tweede kans geven en iedereen aanmoedigen om het circulair consumeren te omarmen. CircularDreams®, closing the loop door recycling met partners of hergebruik.
Coordonnées de contact
Vennestraat 8, 2161 LE, Lisse, Pays-Bas
- contact@circulardreams.nl
- circulardreams.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dekbedovertrek prima
Ik heb bij jullie een dekbedovertrek gevonden dat ik nergens anders nog vond. Bovendien aan een zeer interessante prijs. Alles kwam snel en prima toe. Zeer tevreden dus.
Mooi en duurzaam idee
Dit is echt een topwebwinkel! Een fijn idee om een product te kopen wat elders weggegooid zou worden. De kwaliteit van de producten zijn dik in orde! Zien er mooi uit en kwaliteit is eigenlijk gewoon als nieuw. Ze verzenden ook erg snel, dus wat dat betreft ook betrouwbaar. Wij hebben hier al drie dekbedovertrekken gekocht en erg tevreden. De website is overzichtelijk en er staat duidelijk aangegeven als er gebreken zijn (missende kussenslopen bijv.).
Product was in perfecte conditie niet…
Product was in perfecte conditie niet van nieuw te onderscheiden top.
Super
Topbedrijf, geen idee wat de “fout” was in onze dekbedovertrekken, niks mis mee!
Goede klantenservice
Bij de eerste bestelling een ander artikel gekregen (zelfde dessin) maar uit een andere categorie (behoorlijk gebruikt artikel). In eerste instantie was ik boos en teleurgesteld, maar dw klantenservice heeft het netjes opgelost. Ik heb het meteen teruggestuurd, volgende dag was de retour verwerkt en de dag erna geld terug incl. verzendkosten en mail met excuses en kortingscode voor een volgende keer.
mooie kwaliteit en snelgeleverd
Vlot afgehandeld
Geen enkel probleem met bestellen en ontvangen bestelde goederen. Alles is heel vlot verlopen.
Mooie dekbedovertrekken die het hergebruik waard zijn.
De bestelling werd op tijd afgeleverd. De bestelde dekbedovertrekken zagen er goed uit en ze waren ook netjes verpakt( met kartonnen strook om elke overtrek) in een doos. Het zelfde geldt voor de twee slopen die ik aanvullend nog er bij besteld heb. Toen ik de bestelling van de dekbedovertrekken wilde plaatsen kwam er nog een suggestie om eventueel slopen er bij te bestellen. Dat vond ik een goede tip en heb ik dus ook gedaan.
Ben er niet echt blij mee. MISKOOP
Ben er niet echt blij mee. Dekbedovertrek is gebruikt. Dat wist ik niet. Ik dus teveel voor betaald. Ik had voor een paar tientjes meer een nieuwe gehad.
Prima product en snelle verzending
Mooi dekbedovertrek voor een goede prijs, geen gebreken, dus even wassen en klaar. Fijn dat producten die verder helemaal goed zijn op deze manier verkocht worden. Ik ben er blij mee!
Ze gaan heel correct te werk
Goede eerlijke voorlichting
Goede eerlijke voorlichting, goed artikel, en een goed initiatief tegen verspilling van grondstoffen
Tevreden
Dit is mijn eerste koop bij dit bedrijf. Het opnieuw te koop aanbieden van bv teruggestuurde producten spreekt me erg aan. Vanaf bestellen en ontvangen verliep goed en voldeed aan de verwachtingen. Op de site een indicatie van de bezorgtijd zou prettig zijn. Ga zo door.
Bij de eerste bestelling was de verkeerde maat van de hoeslakens geleverd. Hier werd heel attent op gereageerd, ik mocht ze gewoon terugsturen. Dit is snel en zorgvuldig afgehandeld. En daarnaast kreeg ik een kortingscode voor een volgende bestelling.
Goed product, goede service, aanrader!
Goed product, goede prijs en uitstekende service. Snel bezorgd, en met goede kennisgeving van tijdstip van aflevering.
Prima!
Wat een fantastische site en mooi idee
Wat een fantastische site en mooi idee! Voor de aankoop van mijn dekbed overtrek stond er een foto van de oneffenheid, ik heb deze niet eens kunnen vinden en met katten die graag op bed kruipen is een duur overtrek niet haalbaar. Ik ben ontzettend blij met het gemak van de goed beschreven aankoop, de snelle levering en ben super blij met mensen die circulaire gedachtes waarheid maken. Bedankt!