CityFys Wellness Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min første gang hos cityfys, og helt klart ikke den sidste. Svetlana, var meget dygtig, lyttede til mine ønsker og gav en dybdegående massage. Helt klart besøget værd. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Massører er virkelig dygtigt til at få løsnet op og giver god feedback samt løsninger til man selv kan arbejde med nogle øvelser når man går derfra. Dette er også udefra at have været hos den samm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Cityfys i 4 år nu og har netop været hos Jonathan for første gang. Normalt kommer jeg blot for at forbygge ryg og nakke på grund af kontorarbejde, men denne gang havde store sm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner til Jonathan. Jeg kan klart anbefale at få behandling hos Jonathan. Han lytter til dine problemstillinger, og hans behandling er i top. Derudover rådgiver han dig også om, hvordan du i hver... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Masseur
  2. Spa de jour
  3. Institut de soins du visage
  4. Kinésithérapeute
  5. Service d'épilation à la cire
  6. Centre de bien-être

Informations provenant de diverses sources externes

CityFys Wellness står for DGI-byen København og DGI Huset Hernings behandlingstilbud (massage, fysioterapi, ansigtsbehandling, voksbehandling, hotstone massage, bodyscrub m.v.). CityFys Wellness er en del af den professionelle sundhedsvirksomhed CityFys Workcare & Healthcare, der består af massører, fysioterapeuter, sygeplejersker, kost- og ernæringsvejledere, kosmetologer m.m. CityFys har eksisteret siden 1999 og er, udover samarbejdet med DGI-byen København og DGI Huset Herning, ansvarlig for en lang række sundhedsordninger og projekter over hele landet i kommuner og på private virksomheder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er kommet i City fys i flere år og…

Jeg er kommet i City fys i flere år og Candela T kan virkelig noget! Hendes stil er ikke typisk og hun går til den men kan også tage imod når det bliver lidt for hårdt. Jeg føler virkelig hun er kommet i dybden med mine problemområder.

15 octobre 2025

Réponse de CityFys Wellness

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft så gode oplevelser med Candela T. Candela er forholdsvis ny behandler i vores team og hun lægger stor vægt på at tilpasse behandlingen, så den både udfordrer og passer til klienten. Det er bare skønt at høre, at du føler, hun har ramt dine problemområder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Patricio var virkelig god til at…

Patricio var virkelig god til at massere. God kommunikation under massagen. Kan anbefales.

12 octobre 2025

Réponse de CityFys Wellness

Vi bukker og nejer for den fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Patricio, og at kommunikationen under massagen fungerede godt. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Helt utrolig dygtig behandler

Jeg har nu to gange været til massage hos en helt utrolig dygtig behandler ved navn Svitlana. Hun har utrolig godt kendskab til kroppen og giver mig øvelser med hver gang. Lokalerne er pæne og hyggelige og musikken var god og dejlig rolig. Kan virkelig anbefale stedet!

12 octobre 2025

Réponse de CityFys Wellness

Vi bukker og nejer for den fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft så gode oplevelser hos Svitlana (hun er en stjerne), og at hendes viden og vejledning har gjort en forskel for dig. Dejligt også at høre, at du synes om vores lokaler og den rolige atmosfære.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

En “ind i kroppen” oplevelse

En “ind i kroppen” oplevelse.
En times fysiurgisk massage af Svitlana S.
Kan ikke huske, hvornår jeg har fået så god massage.
Superdygtig og mærker præcist, hvor der er behov for ekstra opmærksomhed.
Ser frem til næste aftale.

10 octobre 2025

Réponse de CityFys Wellness

Det varmer langt ind i sjælen at læse din anmeldelse. 1000 tak for de medlevende ord

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolutely amazing massage and…

Absolutely amazing massage and experience

I had the pleasure of a massage session with Jonathan at CityFys - an absolutely fantastic experience. He is incredibly good at finding the sore spots and making the tension disappear. I felt like a new person when I leave. Jonathan is not only professional, but also very accommodating and listening – you really feel in safe hands. I can only give my warmest recommendations - he deserves far more than 5 stars! I will DEFINITELY come back. Thank you

7 octobre 2025

We bow and curtsy for your wonderful review! 🌟
It’s fantastic to hear that you had such a positive experience with Jonathan and that he was able to ease your tension so effectively. We’re thrilled that you felt well cared for and in safe hands. Your kind words mean a lot to us, and we look forward to welcoming you back soon for another great session!

Noté 5 sur 5 étoiles

My go-to for sports massage

I’ve been at CityFys a few times and they have a good team of masseuses. My personal recommendation goes to Candela. She pays attention to my focus areas, have a great amount of pressure and can do different massage techniques!

30 septembre 2025

Réponse de CityFys Wellness

🌟We’re thrilled to hear that Candela has become your go-to for sports massage. It’s fantastic that her attention to your focus areas, skillful pressure, and variety of techniques made such a positive difference. Your recommendation means a lot, and we look forward to welcoming you back for another great session with Candela soon!

Noté 5 sur 5 étoiles

Svetlana was really professional and…

Svetlana was really professional and great

24 septembre 2025

Réponse de CityFys Wellness

We bow and curtsy for your kind review! 🌟
It’s wonderful to hear that you had such a positive experience with Svetlana and appreciated her professionalism. We look forward to welcoming you back for another great session soon!

Noté 5 sur 5 étoiles

1 times Dybdegående massage der levende…

1 times Dybdegående massage der levende fuldt op til forventningerne.
Kommer tilbage.

24 septembre 2025

Réponse de CityFys Wellness

1000 mange tak for den flotte anmeldelse og de smukke ord. Det er vores dygtige behandlere som fortjener roserne og det skal de få ;-)

Dybdegående massage

Dejligt centralt placeret, fine lokaler. Følte mig top forkælet. Tak til Jonathan for en dybdegående massage, absolut ikke sidste gang.

23 septembre 2025

Vi bukker og nejer for den fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du følte dig forkælet og nød den dybdegående massage hos Jonathan. Dejligt også at du synes om vores centralt placerede og hyggelige lokaler. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Perfekt massage

I had a 30mns massage with Svitlana K, and it’s been a while I haven’t felt so relaxed! This is precisely what I was looking for and I couldn’t be more happy about it. Everything was perfect, from the nice welcome to the massage.
I’ll definitely be back very soon, thank you!

12 septembre 2025

Réponse de CityFys Wellness

Det glæder os meget at høre, at din 30-minutters massage hos Svitlana K fik dig til at føle dig helt afslappet og tilfreds. Det er skønt at vide, at alt, fra den varme velkomst til selve massagen, levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen meget snart!

Kompetente

Ordentlige, grundige, kompetente. Alt det du har brug for. Flotte, Rolige og behagelige rammer. De bedste anbefalinger.

5 septembre 2025

Vi bukker og nejer for den fine anmeldelse! 🌟
Tusind tak for dine dejlige ord. Det glæder os meget, at du oplever os som grundige, kompetente og i behagelige rammer. Vi sætter stor pris på dine anbefalinger og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nice service, kind masseuses, great massage

Great team of masseuses, always kind, asks for focus areas og follow up with recommendations for exercises to improve at home. Especially recommend John and Svitlana. 😊

We bow and curtsy for your wonderful review! 🌟
We’re thrilled to hear that you enjoyed the service and massage, and that our team’s attention to your focus areas and follow-up recommendations made a difference. It’s fantastic to know that John and Svitlana stood out for you. We truly appreciate your kind words and look forward to welcoming you back soon!

Noté 5 sur 5 étoiles

Let at finde den nye lokation

Let at finde den nye lokation, indgang også nemt. Jonathan som behandler, er helt i top. Behagelig velkomst og god behandling.

Vi bukker og nejer for den fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os, at du fandt vores nye lokation nem at finde, og at både velkomsten og behandlingen hos Jonathan levede op til forventningerne. Vi gør os umage hver dag for at give vores kunder den bedste oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Super stærk oplevelse

Rigtig god oplevelse med en stærk og dyb massage af John

Vi bukker og nejer for den fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du havde en super stærk og dyb massageoplevelse hos John. Vi gør os umage hver dag for at give vores kunder den bedste behandling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget sød og dygtig massør

Meget sød og imødekommende mandlig massør, John, der tog fat på den gode måde og udviste interesse og havde overskud til lidt humor i starten og slutningen af sessionen. Kommer jævnligt og har prøvet forskellige massører, som alle har været profesionelle og dygtige på hver deres måde.

29 août 2025

Réponse de CityFys Wellness

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med John, og at hans professionalisme, engagement og lille smule humor gjorde massagen ekstra behagelig. Dejligt også at høre, at du generelt har haft positive oplevelser med vores dygtige team af massører. Vi gør os umage hver dag og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Great service

First time user - great service from John

26 août 2025

Réponse de CityFys Wellness

We are deeply grateful for your review! 🌟
We’re thrilled to hear that your first experience with John was so positive and that you enjoyed the service. We look forward to welcoming you back for another great session soon!

Dygtig begandler

Meget dygtig og behagelig behandler. Imødekommende og proffesonel

22 août 2025

Réponse de CityFys Wellness

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede vores behandler som både dygtig, imødekommende og professionel. Vi gør os umage hver dag for at give vores kunder den bedste oplevelse og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Fin behandling

Jeg fik en virkelig god massage af John, som fik løsnet for spændinger i ryg, nakke og skuldre. Han forstod at identificere og behandle spændingerne på en effektiv og dybdegående måde. John gav mig også råd omkring udspænding, som jeg kan bruge. En fin og professionel behandling.

19 août 2025

Vi bukker og nejer for den fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at John kunne hjælpe med at løsne spændinger i ryg, nakke og skuldre på en effektiv og dybdegående måde. Dejligt også at høre, at hans råd om udspænding var nyttige. Vi gør os umage hver dag for at give vores kunder den bedste oplevelse og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus