CityFys Wellness Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min første gang hos cityfys, og helt klart ikke den sidste. Svetlana, var meget dygtig, lyttede til mine ønsker og gav en dybdegående massage. Helt klart besøget værd. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Massører er virkelig dygtigt til at få løsnet op og giver god feedback samt løsninger til man selv kan arbejde med nogle øvelser når man går derfra. Dette er også udefra at have været hos den samm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Cityfys i 4 år nu og har netop været hos Jonathan for første gang. Normalt kommer jeg blot for at forbygge ryg og nakke på grund af kontorarbejde, men denne gang havde store sm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner til Jonathan. Jeg kan klart anbefale at få behandling hos Jonathan. Han lytter til dine problemstillinger, og hans behandling er i top. Derudover rådgiver han dig også om, hvordan du i hver... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Masseur
  2. Spa de jour
  3. Institut de soins du visage
  4. Kinésithérapeute
  5. Service d'épilation à la cire
  6. Centre de bien-être

Informations provenant de diverses sources externes

CityFys Wellness står for DGI-byen København og DGI Huset Hernings behandlingstilbud (massage, fysioterapi, ansigtsbehandling, voksbehandling, hotstone massage, bodyscrub m.v.). CityFys Wellness er en del af den professionelle sundhedsvirksomhed CityFys Workcare & Healthcare, der består af massører, fysioterapeuter, sygeplejersker, kost- og ernæringsvejledere, kosmetologer m.m. CityFys har eksisteret siden 1999 og er, udover samarbejdet med DGI-byen København og DGI Huset Herning, ansvarlig for en lang række sundhedsordninger og projekter over hele landet i kommuner og på private virksomheder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse

Havde rigtig (virkelig - meget) anspændt ryg.
Bestilte tid søndag formiddag - fik en tid søndag eftermiddag.
Det var lidt svært at finde, da der ikke står skilte ved indgangen til DGI byen.
Massagen hos Lara var den bedste jeg nogen sinde har prøvet. Hun fik virkelig løst op.
Prøv det, der er det værd.

19 février 2017

Réponse de CityFys Wellness

Vi har fået forbedret skiltningen rundt i huset og vi håber at dette bliver en hjælp fremadrettet :-) Tak for roserne som vi lader gå videre til Lara ...

Noté 4 sur 5 étoiles

en god oplevelse

efter en meget trist oplevelse på hotellet og i restauranten, samt i svømmehallen, blev vi positivt overrasket over behandlingen i cityfys. Dejlig massage samt ansigtsbehandling, efterfulgt af frisk frugt, chokolade samt the. Alt i alt en skøn redning, på en ellers knap så vellykket weekend i dgi byen!!!

5 février 2017

Réponse de CityFys Wellness

Dejligt vi kunne gøre den lille (store) forskel ift. din samlede oplevelse...

Noté 5 sur 5 étoiles

Kun gode oplevelser indtil videre

Jeg har været hos cityfys i DGI-byen to gange. Første gang til en wellness-massage, som var super dejlig. Anden gang var i går til en sportsmassage hos massør Thalia (tror jeg hun hed) - det var en rigtig god massage og hun var meget opmærksom.
Lokaler er behagelige og dem jeg har mødt i receptionen osv. har altid været søde. Jeg kommer i hvert fald igen :-)

6 janvier 2017

Réponse de CityFys Wellness

Vi glæder os til at se dig igen Josefine og glæder os over dine gode oplevelser hos os

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service

Jeg har et gavekort på 1000 kr. til cityfyswellness som jeg bliver oplyst om netop er udløbet. Deres gavekort er tilsyneladende kun gyldige i 2 år og ikke 3 år som fx. Smartbox etc. Der er ikke noget at gøre. Synes det er utrolig ringe service, da de som firma selv vælger om de kan tilbyde nogen som kompensation, en behandling til halv pris eller hvad ved jeg. Min kæreste har trods alt lagt 1000 kr hos dem som vi ikke får noget for. Personligt arbejder jeg i et konditori hvor vi også udsteder gavekort, og selvom de er udløbet, tilbyder vi altid kunderne at udløse det alligevel. Pengene er jo betalt og vi får tilfredse kunder ud af det. Støt ikke cityfyswellness!

26 janvier 2016

Kære Mia,

(- Beklager at vi først svarer på denne klage så længe efter din behandling, men vi er først nu blevet oprettet her på trustpilot).

Det er altid uheldigt, når man ikke får brugt sine gavekort indenfor gyldighedsperioden - det kan jeg sagtens sætte mig ind i. Vi har derfor valgt at henholde os til de handelsbetingelser som forbrugerstyrelsen anviser, så vi på enhver måde lever op til gældende regler på området.

Desuden gør vi meget ud af, at udløbsdatoen er meget tydeligt beskrevet på vores gavekort.

Noté 2 sur 5 étoiles

Uvelkomme/Dårlig Service

Ankommer til DGI-Byen 15 før tid for at komme til tiden. Jeg har glædet mig til afspændig gennem en times graviditetsmassage.
Man skal gå gennem svømmehals indgangen for at komme ind til Cityfyswellness er den besked jeg har fået per mail. Mere kender jeg ikke til stedet. Damen i skranken taler i telefon, vi kigger på hinanden. Jeg venter i næsten 10 min. Stresset over at komme for sent til min tid må jeg herefter afbryde hende og sige jeg kommer for sent til en aftale. Hun lukker mig ind mens hun taler videre, jeg ved ikke vor jeg skal gå hen. Forvirret kommer jeg endelig op til et lidt trist lokale, der er en skranke men ingen mennesker. Jeg står og venter, ved ikke om jeg måske er gået forkert. Jeg finder deres telefonnummer og ringer til dem. En dame kommer ud med mad i munden og sandwich i hånden, hun siger noget med munden fuld af mad jeg ikke forstår. 3. gang forstår jeg: Øh skal du ikke først være her kl 13? siger hun... Forvirret kigger jeg på mit ur. Den er 3 min. i 13... det fortæller jeg hende, hun kigger fornærmet på mig og siger jeg skal sætte mig ned for jeg "er kommet for tidligt". Super ubehagelig begyndelse på hva der skulle være en "welness oplevelse". lidt senere kommer hun ind igen, nu har hun tid. Jeg bliver gemmet hen til et rum fyldt med kufferter og jakker og bliver bedt om at tage tøjet af, rummet er koldt. Herefter får jeg den mest uengagerede massage jeg længe har prøvet. Det virkede generelt som om jeg var til besvær for at have mødt op. 50 min. senere er det slut. Jeg er slet ikke afspændt. Det var ubehageligt.

14 novembre 2014

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus