Lisez les avis des autres
Stor oplevelse, i smagfulde omgivelser. Man forlader museet, mættet af indtryk. Biler af alle slags, fra de mest ydmyge til det ypperste og muligheden for at komme tæt på, forstærker indtrykket.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Imponerende sted ! Det er så flotte rammer og virkelig virkelig flotte biler, uanset om det er udstillet, opbevaret eller biler til salg. Du kan holde lidt pause rundt omkring og der kan også spise... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Classic Car House er et passioneret oplevelsesunivers og samlingspunkt for alle. Med de klassiske biler som omdrejningspunkt kan man opleve et klassisk bilmuseum, bilhotel, bilhandel, bilværksted, restaurant samt møde- og eventfaciliteter.
Coordonnées de contact
Kongevejen 79-85, 2800, Lyngby, Danemark
- +4533337000
- info@classiccarhouse.dk
- classiccarhouse.dk
Aften arrangement fødselsdag fest fra 18-02
Har lige holdt min 70 års fødselsdag med 34 gæster i selskabslokale på første sal inde i den hal som stedet kalder Garage 2. Fantastiske hyggelige omgivelser, god akustik og maden en 3 retters menu, var helt i top. Man kunne mærke at kokken havde kælet for detaljen. Serveringspersonalet bestod af 2 top venlige tjenere, der bare var så smilende, smidige og enormt effektive. Samtlige gæster gik fra festen med en WOW-effekt og har alle givet os overvældende gode tilbagemeldinger. Jeg kan varmt anbefale, at holde sin fest der, og jeg var selv overvældet.
Fantastisk lokation, service og mad til fest
Museet er super fedt, garagerne endnu federe og selskabslokalerne er helt sublime.
Vi holdt i begyndelsen af november 2025 bryllup på Classic Car House og havde faktisk også vielsen på stedet. Det var en fuldstændig unik oplevelse.
Fra den første kontakt omkring arrangementet til den sidste gæst var gået var service, hjælpsomhed og sparring omkring arrangementet helt i top og super professionelt. Vi følte os i så sikre hænder at vi kunne slappe af og bare glæde os.
Mad, service og praktik var helt i top og vi fik lov til at få taget bryllupsbilleder i salgsafdelingen hvor alle var super hjælpsomme og havde mange ideer til gode billeder med de klassiske biler - et sjovt twist.
Festlokalet er stort, nyt , hyggeligt og noget alle gæster bemærkede var akustikken. Vi var over 100 personer, men det var muligt at føre normale samtaler over bordet.
Helt genialt sted!!

Absolut et besøg værd
Absolut et besøg værd, super flotte og hyggelige rammer, alt er pænt og rent, personalet er venlige og hjælpsomme og svarer på spørgsmål om de udstillede biler, maden i cafe er super god, kommer der helt sikkert igen

Imponerende sted
Du kan holde lidt pause rundt omkring og der kan også spises i restauranten.
Da vi besøgte stedet var der selvfølgelig også andre gæster og faktisk en del med børn- skønt at se hvordan de hyggede og var optaget af bilerne ;)
Anbefaler stedet med 5 stjerner og med ordene, "har du bare en lille bitte motor gemt i maven, så snyd dig ikke for et besøg her"

På tur med far
På tur med far
Mig og min far var på storbyferie i Kbh og vi tænkte vi ville tjekke stedet ud da vi kommer ind bliver vi mødt med et smil og et grundigt program
Vi går derefter op på første sal for og kigge og vi bliver mødt med en klog mand det fortæller alt om udstillingen og historier om de forskellige kongebiler som er temaet da vi var der
Da vi for kigget lidt er vi helt starstruck med de fine biler og det var bare begyndelsen fordi da vi kommer ind på det der hedder bilhotellet og så ser vi alle vores ynglings biler helt klart 5 stjerner herfra🤩

Réponse : Classic Car House
Det er absolut et besøg værd.
Da jeg havde været i bil museum i usa, var mine forventninger ikke store, men jeg vil sige det overraskede mig positivt, der var mange biler,fra hele verden, og det var sjovt at se de biler igen, som jeg så da jeg var dreng.
Det er absolut et besøg værd.

God oplevelse med webshoppen
Jeg købte en bog i deres webshop. Bogen var forsvarligt og godt pakket ind, leveringstiden i orden og kommunikationen på mail ifh til ordren også rigtig fin. Så her tør jeg godt bestille fra igen.

Réponse : Classic Car House
Fantastisk sted med virkelig søde…
Fantastisk sted med virkelig søde medarbejdere. Et sjovt sted for både børn og voksne, og masser af aktiviteter for mindre børn. Vi kommer ofte.

Réponse : Classic Car House
Ville ønske jeg kunne give 10 stjerner…
Ville ønske jeg kunne give 10 stjerner :o)
Vi holdt konfirmation d. 29. maj 2025 og ALT spillede bare. Hele planlægningen med dem fungerede godt. På selve dagen gik alt også bare godt. Søde tjenere og perfekt mad.
Tusind tak for at gøre dagen helt perfekt.

Réponse : Classic Car House
Guidet tur med Wallibald.
Guidet tur med Wallibald.
Spændende fortællinger om smukke og spændende antikke biler.
Smukt udstillet, i lokaler som er så velegnede til bilerne.
Perfekte kørestols forhold.
⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse : Classic Car House
Skuffende efterspil på ellers god oplevelse
Jeg købte en brugt bil hos deres forhandler, og i første omgang virkede servicen rigtig god – jeg var egentlig klar til at give topkarakter og rosende ord.
Desværre opdagede jeg kort efter overtagelsen flere mangler, som hverken var nævnt i annoncen eller salgsoplysningerne. Det drejer sig om fejl, som man må forvente fungerer – også selvom bilen er 40 år gammel. Dette til trods for, at jeg forinden købet fik at vide, at de kunne stå inde for bilens mekaniske stand.
Jeg tog sagen op med forhandleren, men modtog blot et svar i stil med:
“…sælger vi dem som beset og prøvekørt med de aldersrelaterede skavanker der måtte være…”
Herefter hørte jeg ikke mere fra dem.
Jeg havde fået et prisafslag, men det skete som led i en almindelig prisforhandling og ikke med kendskab til de skjulte fejl, som jeg først opdagede bagefter – fejl, man med rette bør forvente er i orden, uanset bilens alder.
Jeg er glad for bilen – det er en drømmebil – men jeg står desværre tilbage med en lidt flad fornemmelse og en bekymring for, hvad der ellers kan dukke op.
Jeg håber, at forhandleren fremover bliver mere gennemsigtig og grundig i deres formidling af bilens stand, så andre købere ikke havner i samme situation.
Jeg købte en T3’er og fik fremragende…
Jeg købte en T3’er og fik fremragende vejledning og hjælp af Emil og Cory. Der har været god kommunikation hele vejen og servicen er helt i top. Kæmpe anbefaling og ros herfra.

Flot udstilling
Smukt sted, venlige personer, flotte og unikke biler. Lækker frokost.

En hel fantastisk oplevelse
En hel fantastisk oplevelse, krydret med beleven personale undervejs.
Jeg har idag været på Classic Car House, med min gamle onkel.
Min onkel har arbejdet med biler (Ford) hele sit liv, han er 86, det var en kæmpe oplevelse for ham.
Men det bedste var, personalet der var klar til en snak om bilerne og konceptet👍 Det var hele vejen og hver gang vi mødte nogen, så var der kun venlighed.
Det kan han leve højt på meget længe.
TUSIND TAK FOR DEN GODE BEHANDLING.

Réponse : Classic Car House
Et sted der skal opleves
Et sted der skal opleves, imponerende flot udstilling 👍🏼

Kæmpe stor anbefaling herfra🏎️🚙
Helt fantastisk sted med så mange vildt spændende oplevelser. Det kan varmt anbefales, og det er absolut værd at besøge mange gange.
Jeg har aldrig været bilinteresseret, men det er jeg blevet efter et besøg i CCH.
Oplevelsen starter i en flot indgang, og man kommer direkte ind i det store lokale, hvor der vises mange forskellige klassiske biler. Man hører ejernes fortællinger om bilerne og man dufter benzin, så man kommer helt ind i stemningen.
Der er super kreative løsninger på fx at se en bil skilt ad i flere dele, som kører langt op i luften og tilbage igen.
Man kan designe sin egen bil og køre den afsted med vild musik.
Hele børneafdelingen er så hyggelig og fyldt med lege- og afslapningsområder.
I de store garager findes der endnu mange flere flotte og interessante biler. Man fornemmer værkstedsstemningen og hvordan bilkontoret var i gamle dage.
Restaurant Willy’s, der hører til CCH, er et rigtig hyggeligt sted, som serverer lækker mad. Tjenerne er opmærksomme og dygtige.
Det er genialt at kunne gå direkte over i restauranten efter at have oplevet bilerne.
Kæmpe stor anbefaling herfra🏎️🚙

Stor oplevelse ja
Lidt kritik vil være, at QR koder ikke altid kan aflæses pga manglende netforbindelse og skulle man være lidt pernitten, så håber jeg, at bilerne i museets sidste halvdel, på et tidspunkt får samme gode præsentation, som de på den første.
Mht museets bistro, er mad og drikkevarer gode, men for dyre ift det der serveres. Ydermere, er der en elendig akustik i lokalet, hvorfor bistroen kun får 3 stjerner.
Vil jeg besøge museet igen ? Bestemt, men nok finde et andet sted, at stille sulten.

FANTASTISK STED.
FANTASTISK STED.. Man føler sig velkommen fra man træder ind af døren og til man går ud igen.. Stedet er så gennemført og oser langt væk af grundighed og passion.. Ikke sidste gang jeg har været der..

Fantastisk bilmuseums- og spise oplevelse hos Classic Car House
Fantastisk oplevelse blandt klassiske biler og udsøgt spise oplevelse

Réponse : Classic Car House
Et utroligt smukt bil hus
Et utroligt smukt bil hus, hvor der er kælet for detaljerne ude som inde. Det er et hus, der henvender sig både til bilnørden, kvinden og børnene. Ingen olie og savsmuld på gulvene, men lækkert interiør, nypudset biler og højt til loftet. Restauranten kan også anbefales, hvor der både er veltillavet smørrebrød og andre danske retter til rimelige priser. Husk at bestille bord. Vi kommer bestemt igen.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.