1. Agence d'architecture
  4. Géomètre-expert en bâtiment
  5. Constructeur de maisons personnalisées
  6. Bâtiment patrimonial

Écrit par l'entreprise

Clausen Arkitektur kan hjælpe dig med dine boligdrømme. Hvad end du ønsker at bygge nyt, bygge til, bygge om, eller andet, kan jeg bidrage med rådgivning, skitsering, projektering og myndighedshåndtering af dit projekt.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Meget professionel og hurtig service

Meget professionel og hurtig service

Jeg kontaktede Clausen Arkitektur i forbindelse med en tilbygning og udvidelse af førstesal på mit gamle hus. Allerede samme dag fik jeg et meget overskueligt og detaljeret tilbud, som var nemt at forstå.
Thomas var hurtig til at svare på mine opfølgende spørgsmål omkring statik, carport, opmåling og de dele der ikke var inkluderet i tilbuddet. Kommunikationen har været klar, ærlig og imødekommende – jeg følte mig tryg.
Jeg kan varmt anbefale Clausen Arkitektur til andre, der skal have lavet tegninger og byggetilladelse. Godt arbejde!

1 mai 2026

Réponse de Clausen Arkitektur

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hurtig svar

Hurtig svar, og super god hjælp. Jeg brugte Thomas hjælp til min tilbygningssag. Fuldt ud tilfreds med servicen.
Kan varmt anbefales herfra

30 avril 2026

Réponse de Clausen Arkitektur

Tusind tak, Jakob! Jeg er glad for at du blev tilfreds

Fantastisk arkitekt – kæmpe anbefaling!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Thomas fra Clausen Arkitektur.
Jeg har haft en bevaringsværdig ejendom i Dragør, som har været en kompleks sag. Før Thomas kom på, havde jeg haft to andre arkitekter inde over – uden resultat. Derfor var mine forventninger ikke de højeste, men han overraskede virkelig positivt.

Thomas har formået at bringe sagen helt tæt på en godkendelse – noget jeg ikke troede var muligt. Hans faglige niveau er imponerende, og han har en stærk forståelse for de krav og regler, der gælder for bevaringsværdige ejendomme.
Hele processen igennem har han været yderst kompetent, engageret og løsningsorienteret. Man mærker tydeligt, at han virkelig kan sit kram.

Pengene er uden tvivl godt givet ud.

En klar og stærk anbefaling herfra!

1 avril 2026

Réponse de Clausen Arkitektur

Tusind tak for de flotte ord! Jeg er glad for at vi fik lavet en fornuftig afslutning på en bøvlet sag.

Vi kan varmt anbefale Thomas Clausen

Vi er blevet kontaktet af Thomas Clausen, og vores kommunikation har foregået både telefonisk og via mail. Thomas har været meget imødekommende over for vores ønsker og har hurtigt udarbejdet tegninger til vores sommerhus, som passede præcist til vores behov og forventninger.
Derudover har han stået for ansøgning af alle nødvendige tilladelser, hvilket har været en stor hjælp for os. Prisen har været rimelig, og projektet har holdt sig inden for de aftalte økonomiske rammer.

1 octobre 2025

Réponse de Clausen Arkitektur

Tusind tak for de fine ord, Agnieszka!

Kompetent

Kompetent, hurtig og effektiv kommunikationen.

8 décembre 2025

Réponse de Clausen Arkitektur

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Gro!

God proces hele vejen igennem!

God proces hele vejen igennem! Vi har haft et virkelig godt og konstruktivt samarbejde med Thomas fra start til slut, så en klar anbefaling herfra :)

9 octobre 2025

Réponse de Clausen Arkitektur

Tusind tak Maria. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig og Gert om jeres fine sommerhus.

Vi kan meget varmt anbefale Clausen…

Vi kan meget varmt anbefale Clausen Arkitektur. Thomas er professionel og meget hjælpsom. Han forstår at lytte, og sætter sig ind i tingene.
Rigtig stor anbefaling herfra!

27 juillet 2025

Réponse de Clausen Arkitektur

Hej Simone. Tusind tak for den fine anmeldelse!

God oplevelse

God, hurtig og professionel hjælp.

23 juin 2025

Hej Chris
Mange tak for den fine anmeldelse!
Thomas

Helt igennem et formidabelt forløb

Helt igennem et formidabelt forløb - myndighedssag -hvor jeg meget præcist fik bundet enderne sammen og matchet de spørgsmål fagligt set som var blevet rejst.
Jeg kan varmt anbefale Clausen Akitektur.
Jens P.

23 juin 2025

Hej Jens
Tusind tak for de rosende ord!

Venlig og hjælpsom

Venlig og hjælpsom, overholdt aftaler. Kan til hver tid anbefales

30 mai 2025

Réponse de Clausen Arkitektur

Tusind tak for den fine anmeldelse! Jeg er glad for at du havde en god oplevelse med vores samarbejde - og så må du endelig sige til hvis der skulle være noget en anden gang!

Meget Vannlig komunikasjon

kommunikation og kontakt var veldædig god.
vi klart ikke å forstå lokationen 100%.
mangler fysisk besøg på ejendommen.
min klart ønske å gi 5 stjerne for Thomas C.

23 avril 2025

Réponse de Clausen Arkitektur

Hej Ravichandran. Mange tak for den fine anmeldelse. Du har fuldstændig ret i at der var flere ting der gav mening da jeg fik besøgt dig og set ejendommen med egne øjne. På en ældre bygning med mange tilbygninger og ombygninger gennem tiden, er det sjældent alting der fremgår på de offentligt tilgængelige byggetegninger.

Aktiv lyttende.

Aktiv lyttende.
Punktlig.
“Taler samme sprog”, både med kunde og med Kommune.

Fagligt højt niveau, med det mener jeg , at indsigten i kommunernes arbejde med at behandle og hvordan de behandler byggeansøgninger, er rigtig god.

6 avril 2025

Réponse de Clausen Arkitektur

Hej Bente - Tusind tak for anmeldelsen. Jeg er glad for at i synes at i har fået god vejledning!