Claybytinamarie Avis

1. Fabricant de poteries

Velkommen til CLAY by Tina Marie og min verden med unikt håndlavet keramik - altsammen skabt på mit værksted på Fyn. Med stor faglighed og passion skaber jeg unikt keramik og i perioder kan du også være heldig at deltage på en af mine workshops eller kurser.

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Beach keramik

Jeg har købt to kopper fra Beach-serien og to blåmuslinger. Det er så smukke og sanselige ting Tina Marie laver. Jeg føler mig tæt på havet, når jeg sidder med en kop i hånden. Havets friskhed og brus er flot indfanget ☀️💧

18 juin 2026

Anbefaling ❤️

Virkelig dygtig og bidragende❣️

7 juin 2026

Réponse de Claybytinamarie

TUSIND TAK - hvor sødt af dig at bruge tid på at give mig dine søde ord med på vejen ❤️

Som altid super spændende kursus vil…

Som altid super spændende kursus vil gerne have lidt mere tid til spørgsmål.

Réponse de Claybytinamarie

Tusind tak for at deltage Mette og tusind tak for din feedback. Jeg vil helt klart overveje at lave kurset så der er mulighed for mere tid til at svare på jeres gode spørgsmål :-)

Supergodt online Botz kursus

Supergodt online Botz kursus. Meget kompetent og erfaren intro til Botz glasurer og hvordan man påfører og brænder for bedste resultat. Kurset og Clay by Tina Marie kan klart anbefales 😊

Réponse de Claybytinamarie

Tusind tak - hvor er det dejligt at høre Lise :-)

Super fedt kursus i glasurer

Super fedt kursus i glasurer. Meget vidste jeg i forvejen, men der er altid lidt nyt at lære og noget som bliver genopfrisket.

Mega rart at blive bekræftet i at det man gør i forvejen er rigtigt og måden man kombinerer glasurer på er korrekt.

Pyt med at lyden faldt ud, der gav ekstra tid til at notere noter/spørgsmål.

Réponse de Claybytinamarie

Tusind tak for din gode og konstruktive feedback Christina - det sætter jeg virkelig stor pris på :-)

Rigtig dejligt og oplysende kursus :)…

Rigtig dejligt og oplysende kursus :) en læring dag i den skønneste omgivelser. Tak for at være en god formidler .

12 mars 2026

Réponse de Claybytinamarie

Hej Rebekka - tusind tak for at deltage på mit kursus Glaseringens Kunst og tusind tak for din dejlige feedback :-)

Tina Marie leverede på højt og…

Tina Marie leverede på højt og professionelt niveau. Jeg troede, jeg vidste noget om glasur - den viden blev meget større. Hyggeligt miljø, mange glasurprøver. Bonus: nu har jeg en livline direkte til Tina Marie, når tvivl og spørgsmål melder sig.

11 septembre 2025

Spændende glasurkursus

Var på 3 timers glasurkursus. Et rigtig spændende og inspirerende kursus. Tina Marie er god til at formidle sin store viden, og komme med tips og tricks.

10 septembre 2025

Det smukkeste fad

Har lige modtaget det smukkeste muslingefad! God kommunikation, sød sælger, hurtig levering - handler gerne hos dig en anden gang ☺️

2 février 2025

Réponse de Claybytinamarie

Tusind tak for dine søde ord Berit ☺️ Det betyder rigtig meget at I er glade for både mit keramik og min service ☺️ TUSIND TAK for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse ❤️

Kursus, glaseringens kunst

Jeg har deltaget i et meget inspirerende kursus i glasering hos Clay by Tina Marie. Tina er virkelig god til at formidle og hun forklarede og viste mange eksempler på glasurer og teknikker!

24 octobre 2024

Jeg var på “Glaseringens kunst” kursus…

Jeg var på “Glaseringens kunst” kursus forleden hvor Tina Marie delte ud af sin viden og passion omkring dekorering og sit arbejde med glasur. Meget inspirerende og meget lærerigt. Tusind tak for en super god aften, hvor jeg fik meget nyttig viden med hjem.

24 octobre 2024