Lisez les avis des autres
Ik had stofzuiger Rita heel snel binnen, zit goed degelijk in elkaar Hij zuigt goed naar behoren, wat ook wel grappig is dat hij de zuigkracht soms zelf aanpast Handig dat hij in een oplader aan de... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Cleanwise is ontstaan uit onze ervaring als ouders en huisdiereigenaren. We begrijpen de uitdaging van schone vloeren in drukke ruimtes. Onze slimme robotstofzuigers en vloerreinigers houden je huis moeiteloos schoon, zodat jij meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is.
Coordonnées de contact
Anthonetta Kuijlstraat 49 B, 3066GS, Rotterdam, Pays-Bas
- 085 - 2502112
- info@clean-wise.nl
- clean-wise.nl
A répondu à 89 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Ik had stofzuiger Rita heel snel…
Ik had stofzuiger Rita heel snel binnen, zit goed degelijk in elkaar
Handig dat hij in een oplader aan de muur bevestigd wordt waardoor je hem snel even kunt pakken
Uiterst tevreden in ieder geval
wij zijn zeer tevreden over Rita
wij zijn zeer tevreden over Rita, zuigt zeer goed! na een paar uur wel een foutmelding gekregen, gemaild naar cleanwise en zij hebben me zeer goed geholpen, blijkbaar is het filtertje redelijk snel verzadigd en moet die sneller gekuist worden. na het kuisen weer de oude.
Kwaliteit geen oplossing
Vervolg geen feedback oplossing ondeugdelijk product
Goedemorgen, CleanWise -Jori en Support 16 April 2026
CleanWise Henk Robotstofzuiger × 1 Bestelnummer 12156134
Dit is het laatste wat ik zelf kan doen om u en Cleanwise aan het werk te zetten met een oplossing voor een gekochte ondeugdelijk product.
Anders gaat het Juridisch Loket hiermee aan de slag
Waarom geen feedback en oplossing tot nu toe
-Let op mensen dit is niet voor Cleanwise om te reageren
maar om u te waarschuwen wat en waarom ik dit schrijf-
Bedrijf CleanWise geen communicatie laat staan een oplossing
Afz: P Hoffmann
Steelstofzuiger Rita.
Ontzttend fijne en handige stofzuiger, onze Rita. Door de groene verlichting, zie je ieder vuiltje op de vloer liggen. De 3 standen die je in kunt stellen zijn ideaal. Handig in gebruik, en draadloos. Verder een top service mocht er in de tussentijd gebreken aan Rita komen. Kortom, we zijn super blij met Rita van Cleanwise. Ze doet wat ze beloven.
De bestelling is super goed en snel…
De bestelling is super goed en snel geleverd. Het product “Henk” voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Alleen met de app werken is niet gelukt maar dat ligt waarschijnlijk aan mijzelf. Daar ben ik niet zo handig mee.
Kwaliteit robotstofzuiger
Niet tevreden met aankoop 1 maand gebruikt te hebben.
Robotstofzuiger heeft meer schade aangericht dan wat deze werkelijk moet doen.
Wieltjes slippen-veel beschadigingen bij zonlicht
Plinten verf hier en daar eraf stofzuiger knalt er met hoge snelheid tegen aan.
Helaas geen retour bon ontvangen en telefonisch niet bereikbaar spijt van deze grote miskoop die we ooit gedaan hebben
Kwaliteit slecht
Robotstofzuiger gekocht bij CleanWise
Deze binnen gekregen robot voelt goedkoop aan zuigkracht slecht en dweil is maar 15 cm breed
Buurvrouw heeft er 1 van 40 euro meer deze doet zijn werk zeer goed zowel stofzuigen met hoge zuigkracht als dweilen met 30 cm breed
Voor slechts 40 euro meer heb je van een ander leverancier 2 keer een betere product die ook nog eens doet wat het moet doen goed opzuigen en dweilen
Spijt van aankoop bij CleanWise
Gelijk de zelfde gekocht als de buren
Tip vergelijk zuigkracht en dweil oppervlak voordat je bij dit bedrijf er 1 koop
Mooie Winning star kookplaat gekocht
IIk ben tevreden. Kreeg groot pakket thuis bezorgd binnen 2 dagen. Door andere snelle bezorging. Geen standaard dhl of zo. Mijn keramische kookplaat , Winning star genaamd. Was goed verpakt in stevig doos met goed beschermings materiaal erom heen.Prachtig apparaat kwam eruit. Was verrast ik echt nog mooier. Kookplaat is snel warm temperatuur terug draaien en eten is snel klaar. Veel beter dan vroeger ervaring met 2 pit kookplaat op camping. De klantenservice gebeld duurde wel tijdje voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Maar zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik ben tevreden en blij met mijn aankoop.
Kwaliteit
Kwaliteit robot stofzuiger met dweilfunctie
Slechte ervaring geen reactie op product dat niet goed werkt
Gebeld gemaild etc geen weder gehoor
Stuur een aangetekende brief ingebrekestelling
Word vervolgd

Réponse : CleanWise
Ik heb geen klachten alles ging conform…
Ik heb geen klachten alles ging conform afspraak

Réponse : CleanWise
Rita van cleanwise is een aanrader
Rita is voor ons ideaal, hele fijne en goeie stofzuiger en met het groene lampje zie je alles liggen.
Ook cleanwise verdient een pluim, als er problemen zijn worden ze direct een adequaat opgelost.

Réponse : CleanWise
De Rita steelstofzuiger is geweldig goed
De Rita steelstofzuiger zuigt heel goed en is gemakkelijk in te stellen op meer zuigkracht.
Ook zijn de hulpstukken naast de Rita geplaatst.
De service is als dat nodig mocht zijn, echt goed en snel.

Réponse : CleanWise
Wij zijn heel blij met Henk
Wij zijn heel blij met Henk.
Voldoet helemaal aan onze wensen en behoeften.

Réponse : CleanWise
Echt een super apparaat / bedrijf
Echt een super apparaat. Na ongeveer 2 maanden deed de hoofdborstel het ineens niet meer. Tijdens de Pasen contact opgenomen en ze hebben direct gereageerd en een nieuwe opgestuurd. Echt top service!

Top service
Snelle reactie. Helpen je graag. Snelle levering. Kortom top service!!!!

Super klantenservice!
Nadat ik een mail had gestuurd dat na 3 maanden de stofzuiger bijna geen zuigkracht meer had en het groene licht ook niet meer aanging kreeg ik gelijk een nieuwe zuigmond en filter opgestuurd waardoor het probleem verholpen is!
Erg goede klantenservice dus!

Réponse : CleanWise
Product voldeed en er werd snel…
Product voldeed en er werd snel gereageerd. Ik had Henk zo thuis

Slechte berijkbaarheid van cleanwise
Na een maand deze stofzuiger gebruikt te hebben werkt de roterende roller niet meer..Houd ik deze rechts dan doet hij het weer een beetje..( contact draadje los?)
Ik heb alles nagekeken..
Nu wacht ik al 2 weken op een bevredigend antwoord via mail

Goede service!
Zes maanden na aankoop van stofzuiger 'Rita', weigerde de borstelkop dienst. Ik heb een filmpje gemaakt van het probleem en dit gemaild naar de klantenservice.
Er werd snel en op vriendelijke wijze op mijn email gereageerd en een paar dagen later werd er een nieuwe borstelkop en een extra filter bezorgd.
Hoewel je natuurlijk liever geen aanspraak hoeft te maken op de garantieregeling, had dit niet op een prettiger manier kunnen gaan.
Zeer tevreden.
Aanvulling: 1 ster mindering.
De nieuwe borstelkop ging maar twintig minuten mee, alvorens dezelfde storing optrad. Vandaag is nummer drie opgestuurd. No questions asked, maar ik hoop toch wel dat het hiermee klaar is en de derde kop gewoon een paar jaartjes mee gaat.

Réponse : CleanWise
En savoir plus sur les différents types d'avis.