Wat een afzetters!!!!!! Ik bestel 2 puzzels en krijg er maar 1 binnen. Zij blijven beweren dat ik de allebei ontvangen heb. Dit is absoluut niet waard. Na heen en weer gemaild te hebben willen ze 50... Voir plus
Lisez les avis des autres
OPLICHTERS 10 rollen Reparatie tape besteld 15 euro per rol blijkt uit China te komen voor 3 euro per rol voor 7 euro per rol opgelicht... Verzendkosten zogenaamd gratis Nu problemen met douane moe... Voir plus
NIET DOEN Bestelling van Dec 2022 nooit ontvangen welke achteraf gezien uit China zou komen. Toch aantal betaal verzoeken gehad ondanks meerdere mailings. Maanden mee bezig geweest om het uiteindelij... Voir plus
Onlangs 3 setjes accessoires gekocht voor mijn Dremel tool. Slijpschijfjes, mini zaagbladen en een haakse adapter, totaal ca. 50 Euro Alle schijfjes en bladen wiebelen, niet goed centrisch, de ha... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Iedere dag één nieuwe top aanbieding die slechts 24 uur geldig is en OP=OP!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- clicktobuy.nl
Aucune trace de demande d’avis
Ik had een zwart/wit drukker besteld
Ik had een zwart/wit drukker besteld. Het kwam gewoon niet. Dat is het plezier van DHL.
Ik heb uiteindelijk overlegd met Support bij ClicktoBuy en zij hebben het herbestuurd. Het was een mooi klein ding, maar allemaal in het spaans. Ik spreek geen spaans!
Het werdt beschreven als WiFi, end. Het heeft alleen USB. Geen USB-kabel meegeleveerd - waardeloos. Een compleet geld verspilling!
Een goede site om te kopen en snel …
Een goede site om te kopen en snel geleverd volgens af spraak een aan rader.
na product bestelling volgde een …
na product bestelling volgde een correcte en snelle afhandeling.
Plots regelmatig spammails van dit bedrijf
Sinds enkele dagen regelmaat spam van dit bedrijf. Blijkbaar heeft inderdaad Clicktobuy het failliete BigDennis overgenomen. Onbeschoft dat men gewoon data hergebruikt uit een totaal ander bedrijf zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven! Daarom ook een melding aangemaakt op Spamklacht.nl van de Autoriteit Consument & Markt. Wat hier gebeurt is mogelijk wettelijk niet eens toegestaan.
Ongevraagde emails...
Recent ontving ik ongevraagde emails van ClickToBuy. Omdat ik in het verleden bestellingen hebt gedaan bij BigDennis.com, is dit klantenbestand overgenomen door ClickToBuy.nl onderdeel van iShopZo B.V. Beide bedrijven gaan er helaas onzorgvuldig om met klantengegevens.
Super service.
Super service.
Altijd duidelijk over een bestelling en als er iets is reageert men direct en lost het zoe goed mogelijk op.
Waardeloos dekbedovertrek gekocht
Waardeloos dekbedovertrek gekocht.
Deze zou van katoensatijn zijn en bovendien van "hotelkwaliteit".
Blijkt gewoon polyester/nylon te zijn die niet heter dan 40 graden gewassen mag worden.
Kortom,twee keer gelogen in de advertentie.
Koop hier nooit meer iets..
clicktobuy is een toffe online winkel
alles is steeds goe verlopen chapeau voor jullie,doe zo voort
Niets negatiefs over te zeggen
Niets negatiefs over te zeggen . Van Uitzoeken - betalen en levering.
Valt altijd mee
Valt altijd mee
ik ben altijd blij als ik artikelen van jullie ontvang ze zijn prima verpakt en komen op de afgesproken tijd binnen
Ook de prijzen die jullie hanteren voor de artikelen zijn veel voordeliger dan bij andere retailers en dat maakt het voor mij uit dat ik vaak artikelen bij jullie koop ook door jullie grote aanbod maakt het voor mij soms makkelijk om een artikel te bestellen bij Clicktobuy
groet Pieter van Dam
snelle levering en goede service
Prima bedrijf met goede aanbiedingen
Prima bedrijf met goede aanbiedingen. Mijn fietstassen zijn goedkoop en zeer goed.
Keurig netjes en snel geleverd!
Snelle service
Goede badjassen voor een scherpe …
Goede badjassen voor een scherpe prijs!! Een aanrader!!
Duidelijk website en leuke …
Duidelijk website en leuke aanbiedingen. De bestelling werd zelfs iets eerder verzonden dan werd aangegeven op de website. Wel liep het pakket wat vertraging op, maar dat lag aan DHL.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.