Alles snel geïnstalleerd en het werkt perfect! Snelle reactie bij vragen en bij een nieuw apparaat installeren ook heel snel alles omgezet,nog geen minuut wachten! Hier kunnen veel aanbieders nog wat... Voir plus

Service en installatie goed. Maat teleurstellende content voor NL en EN Content. Mis series op Apple+ en Disney en Skyshowtime. Sommige wel op frans en arabisch. Heb ik niks aan. Op prime bijvoorbeeld... Voir plus

Uitstekende ondersteuning en service, alles werkt perfect en ze hebben me ook geholpen met de installatie. 5 sterren, bedankt team!

4,6

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Zeer slecht

Zeer slecht
Ook de helpdesk is zeer slecht

1 jaar gekocht
Na een paar maand werkt hij niet meer
En je word ook niet geholpen
Ja met een andere player die je moet aanschaffen en dan werkt het nog niet

16 avril 2026

Top aanbieder

Alles snel geïnstalleerd en het werkt perfect! Snelle reactie bij vragen en bij een nieuw apparaat installeren ook heel snel alles omgezet,nog geen minuut wachten! Hier kunnen veel aanbieders nog wat van leren!

24 septembre 2025

Volwassen tv

Goede service, wel wijzen op de aanbiedingen en wat vreemd is geen volwassen tv wordt aangeboden, wat je wel bij andere iptv aanbieders krijgt. Maar annrader alhoewel andere aanbieders goedkoper zijn.

22 mars 2026

Goede algehele ervaring

Over het algemeen was het een goede ervaring. Alles werkte zoals beschreven en de ondersteuning was beschikbaar wanneer dat nodig was.

4 mars 2026

Geen reactie

Al aantal dagen en keren contact gezocht via whatsapp ivm. Continue bufferen...
Tv zenders blijven hangen,films starten niet op.
Krijg totaal geen reactie via de whatsapp.

10 mars 2026
Logo de Climb 4k

Réponse : Climb 4k

Beste,

Onze systemen zijn gecontroleerd en wij bevestigen dat al onze servers momenteel 100% online zijn en zonder storingen werken. Het probleem is niet afkomstig van onze kant.

Buffering bij een stabiel serversignaal duidt op een hapering in de lokale verbinding of de configuratie van het apparaat. Wij werken de WhatsApp-berichten op volgorde af en nemen contact met je op om dit te onderzoeken.

Met vriendelijke groet,

Goeie iptv verstrekker

Na een proef van 1 maand verlengd naar 15 maanden. De app werkt prima, goed en stabiel beeld. Er is een kleine vertraging op live wedstrijden maar dat is geen probleem. Contact via whatsapp wordt direct opgevolgd dus verlenging ging super makkelijk. Aanrader 👍

17 février 2026