Clinic FormaAvis

TrustScore 4.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Institut de beauté

Écrit par l'entreprise

Clinic Forma i Glostrup er en moderne skønhedsklinik, hvor du bliver mødt af Leyla Zin Özcan – kosmetisk sygeplejerske og æstetisk specialist med mange års erfaring inden for fillers, botox, skinbooster og microneedling. Leyla er kendt for sin ærlighed, præcision og sans for naturlige resultater. Hun tager sig tid til at forstå dine ønsker og skræddersyr hver behandling, så resultatet passer til netop dine ansigtstræk og din personlighed. Filosofien er enkel: skønhed skal ikke ændre dig – den skal fremhæve det bedste i dig. Hos Clinic Forma mærker man hurtigt Leylas passion og ro. Hun skaber en tryg atmosfære, hvor du føler dig hørt og vejledt hele vejen igennem. Klinikken er smuk, indbydende og udstråler professionalisme, hvilket gør hele oplevelsen både behagelig og tillidsvækkende. Hvis du ønsker et naturligt, friskt udtryk og en behandler, der virkelig går op i dit velvære, er Clinic Forma uden tvivl et besøg værd. Her handler det ikke kun om udseende – men om selvtillid, balance og velvære.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Anbefaling af Clinic Forma

Jeg har fået lavet mine læber hos Leyla og vil gerne anbefale hende til andre som kunne overveje et kosmetisk indgreb. Jeg har aldrig fået lavet læber før og var enormt nervøs for resultatet da jeg ønsker et meget diskret og naturlig resultat. Leyla var rigtig god til at lytte til mig og støtte mig i min nervøsitet som hun tog meget alvorligt. Hun lovede at starte med blot at putte en lille smule i, så jeg kunne være med i processen. Jeg endte med kun at få 0,3 ml i da jeg gerne vil starte ud helt roligt. Leyla anbefalede en lille smule mere fordi læberne selvfølgelig ‘falmer’ når hævelsen forsvinder, men jeg kunne mærke at jeg for nu havde brug for at starte meget langsomt ud - tror dog jeg kommer tilbage og vil have en smule mere i - men er meget taknemmelig for at jeg må tage det i mindre bidder. For mig betød det bare alt at Leyla kom med sin faglige vurdering men stadig respekterede mit valg og støttede mig 100 procent og jeg kunne mærke at hun mente det. Jeg havde rigtig meget tillid til hende og jeg kommer med glæde igen.

Når nogen skal lave et kosmetisk indgreb på en betyder tillid alt - og den følte jeg hos Leyla. Er så glad for at have valgt hende og anbefaler hende på det kraftigste. De store giganter inden for branchen er ikke nødvendigvis de bedste!

Tak for dit gode arbejde, Leyla :-)

12 juin 2026

Den bedste

Leyla har lavet min botox og læber i lang tid, og hun er utrolig dygtig og professionel. Hun går altid efter et naturligt resultat, hvilket jeg er så glad for. Hun er også meget ærlig omkring, hvad der ser godt ud, og hvornår man bør vente eller helt lade være.

Flere af mine veninder er også blevet behandlet hos hende og er virkelig tilfredse. Jeg har selv prøvet større klinikker som Cerix, men Leyla er bare bedre på mange områder.

Klar anbefaling herfra – hun er virkelig en man kan stole på!

3 avril 2026

Meget tilfreds!

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos klinikken. Det var min allerførste gang, jeg fik lavet lip fillers, så jeg var lidt nervøs, men jeg følte mig tryg og godt vejledt fra start til slut. Behandleren var meget professionel, lyttede til mine ønsker og forklarede hele processen grundigt. Resultatet er super naturligt og præcis, som jeg havde håbet på. Jeg er meget tilfreds med mine læber og kan klart anbefale klinikken! Jeg kommer helt sikkert igen🥰

4 janvier 2026

Fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse i Clinic forma hos Leyla. Hun er rigtig dygtig, professionel og går op i detaljerne. Man er i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg følte mig hørt og forstået i forhold til mine ønsker og er endt med det smukkeste resultat.
Helt klart en anbefaling🫶🏻

13 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde virkelig en fantastisk og…

Jeg havde virkelig en fantastisk og tryg oplevelse hos Leyla i Clinic Forma. Hun har virkelig øje for detalje, og sørger altid for at man er godt med under hele processen. Man bliver mødt med en kæmpe professionalisme, varme og forståelse, hvilket er super betryggende! Hun lytter til ens ønsker, og giver sig også god tid til at forklare så man er med hele vejen.
Mit resultat er over alle forventninger og det er helt klart ikke sidste gang, jeg besøger søde Leyla.

Ønsker man en behandling, er det helt klart Leyla man skal kigge forbi ❤️

31 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid tryg og super tilfreds hos Leyla

Jeg har fået lavet lip filler hos Leyla flere gange, og jeg har altid været mere end tilfreds med resultatet! Hun er utrolig dygtig, professionel og ærlig i sin rådgivning. Man føler sig tryg hele vejen igennem, og hun har et fantastisk øje for detaljer. Læberne bliver altid naturlige og smukke. Klinikken er ren, hyggelig og man bliver altid mødt med et smil. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Leyla til alle, der ønsker et flot og naturligt resultat.

2 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus