À propos de l'entreprise

1. Magasin de fournitures de bureau

Écrit par l'entreprise

Over ons – Clips & Paper Clips & Paper is een gespecialiseerde groothandel in kantoorartikelen voor zowel bedrijven als particulieren. Sinds de start in 2019 leveren we een breed assortiment van meer dan 70.000 producten: van papier en ordners tot luxe schrijfwaren en praktische kantoorbenodigdheden. We zijn Gouden Partner van Bol.com en een belangrijke leverancier voor Conrad, wat staat voor betrouwbaarheid, snelle levertijden en zorgvuldige logistiek. Ons bedrijf is bewust klein gehouden: persoonlijke service, korte lijnen en duidelijke communicatie. Achter Clips & Paper staat ondernemer Maurice Gosselaar, met jaren ervaring bij Office Depot en een duidelijke passie voor het vak. We geloven in maatschappelijk verantwoord ondernemen, stimuleren vrijwilligerswerk en hechten waarde aan eerlijkheid en klantvriendelijkheid. Klanten waarderen ons om onze service, bereikbaarheid en nette verzending. Of je nu een zzp’er bent of een groot bedrijf: wij zorgen dat jouw kantoor soepel draait.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 2 sur 5 étoiles

Stoelleuningen

Stoelleuningen besteld. Vlot en netjes geleverd, maar helaas de verkeerde. Leverancier claimt dat de foto kan afwijken, maar ik kan aan de hand van de website van de fabrikant aantonen dat ik wel degelijk de leuningen van de geadverteerde foto had moeten krijgen. Mijn vraag naar een oplossing wordt niet beantwoord. Op mijn laatste twee mailtjes heb ik geen antwoord meer ontvangen.

5 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ruim assortiment en hele leuke prijzen

Dit bedrijf heeft een ruim assortiment en hele leuke en interessante prijzen....levering van de bestelde spullen is vrij snel en anders krijg je een mail dat het later toegezonden word.
Dus een aanrader!

23 mai 2025

Perfect product Assortimentsdozen EuroPlus Flex 37-xx

Perfect product Allit Assortimentsdoos EuroPlus Flex in diverse samenstellingen. En ook nog eens voor een goede prijs bij Clips & Paper. Absoluut een aanrader.

13 septembre 2023

Réponse de Clips & Paper

Dank voor de complimenten, de allit producten zijn een van de bestsellers in ons assortiment

Top webshop

Goeie service, snelle en duidelijke communicatie. Zeer snelle levering naar Belgie.
En voor de beste prijs.

17 août 2023

Réponse de Clips & Paper

Fijn om te vernemen. Tevreden klanten, daar doen we het voor.

Betaalbare prijzen.

De enigste winkel waar ik vulpotloden van 1.3 mm kon vinden tegen een uiterst betaalbare prijs. Ook per telefoon goed geholpen, omdat ik iets verkeerd had ingevuld.

17 août 2023

Réponse de Clips & Paper

Gewoon fijn dat we u goed van dienst konden zijn.

kwalitatief goede leverancier

Goede informatie op website, snelle levering, goede informatie over order en levering. Juiste producten in goede kwaliteit ontvangen. Prima in orde!

12 avril 2023

Réponse de Clips & Paper

Goed om te lezen dat de bestelling naar wens is geleverd.

Een aanrader

Vlotte bestelling en fijn contact met de leverancier toen de levering niet ging zoals de bedoeling was (dit lag níet aan Clips & Paper!).

9 novembre 2022

Doorverwijzing

Clips & Paper kon niet leveren wat wij precies zochten maar verwees door naar een andere leverancier. Prima geholpen, waarvoor heel erg bedankt!

8 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, goed contact met het bedrijf, papierwaren netjes geleverd en heel tevreden met de kwaliteit. Aan te raden om via Clips & Paper te bestellen!

21 janvier 2021

Fijn bedrijf met korte lijnen

Fijn bedrijf met korte lijnen

Bestelling gedaan omdat zij als een van de weinige een speciaal item konden leveren. Bestelproces verliep uiterst makkelijk en snelle levering, daardoor kon ik snel verder met mijn project! TOP ervaring!

5 octobre 2020

Prima service

Bestelling geleverd. Duidelijke communicatie over uit voorraad artikelen. En supersnelle nalevering toen bleek dat een artikel incompleet was. Dus dik tevreden.

9 juillet 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus