We are Ningbo Liqin Industrial & Trading Co., Ltd.,a professional manufacturer with over 18 years of experiencein high-precision custom metal parts. We specialize in CNC machining, forging, die casting, and cold extrusion processes, serving industries such as automotive, medical, aerospace, electronics, and more. Advanced Manufacturing Capabilities Our factory covers an area of 6,500 square meters and is equipped with 150+ advanced machines, including: CNC machining centers (4-axis, 5-axis) CNC lathes and turning-milling complexes Cold extrusion equipment (250T–650T) Die casting machines Stringent Quality Control We adhere to ISO9001, ISO13485:2016, and IATF16949:2016 standards, implementing end-to-end quality management: In-process quality control (IPQC), final quality control (FQC), outgoing quality control (OQC) CMM, projectors, hardness testers, and salt spray test equipment Global Reach, Localized Support Our products are exported to North America, Europe, Asia, and Oceania. We offer: One-stop service from design to delivery Quick response within 2 hours for quotes and technical support Custom solutions based on your drawings or samples Let’s Cooperate! We welcome your inquiries and samples. Visit our website or contact us directly for a competitive quote!
No. 68 Ketai Road, Jishigang Town, Haishu District, 315171, Ningbo, Chine
- 86 18757148656
- zhouli@cncliq.com
- cncliq.com
Aucun avis
Cette entreprise n'a pas encore reçu d'avis.