Netwerkkabel trekken in huis
Netjes 2x cat 6a netwerk kabel getrokken in huis na offerte en afspraak maken. Keurige opbouw, vriendelijke kerels en het werkt!

Réponse de Coax en Kabels
Internet en coax kabels trekken naar zolder, werkkamer of werkplek. UTP Kabels trekken door het hele huis of bedrijf.Wifi netwerk installeren met access points. Voor particulieren en bedrijven, ZZP en het MKB. Wifi storingen en problemen oplossen.
Maasstraat 477, 1823XR, Alkmaar, Pays-Bas

Réponse de Coax en Kabels
Vijf sterren klinkt veel maar dit is het echt niet. Wat een professioneel is Mark. En wat fijn dat Mark alles uitlegt wat hij doet. Uiteraard heb ik een handje mee geholpen omdat ik dit erg leuk vind en de kabel niet mee wilde werken die vervangen moest worden. Het samen werken ging goed.
Ik wil Coax en Kabel echt aanraden en deze review is niet betaald of gesponsord.

Réponse de Coax en Kabels
Ik heb al mijn stopcontacten laten aarden door WeYa. Het is een huis uit de jaren 70 en de vorige eigenaar heeft veel zelf gedaan in het huis maar niet heel goe dus was een behoorlijke uitdagin maar dankzij Mark en Sem en hun vindingrijkheid en kennis is het toch gelukt. Super service van ze

Réponse de Coax en Kabels
Mark en co hebben netjes nieuwe netwerk- en speakerkabels in het huis (via de kruipruimte) aangelegd en helpen aansluiten op alle apparatuur. De communicatie was ten alle tijde uitstekend, en er werd ruim de tijd genomen om mee te denken over de beste aanpak. Ik kan coaxenkabels dan ook alleen maar van harte aanraden.