Banner for COCO-MAT Nederland

COCO-MAT Nederland Avis

4,6

Onlangs heb ik voor een tweede keer een nieuw bed aangeschaft bij cocomat. Vanwege een relatie breuk was ik genoodzaakt een nieuw bed aan te aanschaffen. Op het vorige bed heb ik 20 jaar geslapen. I... Voir plus

We truly enjoyed the entire experience, from beginning to end. From our very first conversation, Kim was incredibly helpful and attentive to all our questions, concerns, and very specific r... Voir plus

Een jaar geleden kwam ik deze winkel binnen, de sfeer was erg rustgevend en vriendelijk, nadat ik door behulpzaam personeel geholpen ben, heb ik een PERFECT matrass gevonden. Nu een jaartje later slaa... Voir plus

Cocomat is voor mij dé beddenspecialist. Heb 22 jaar geslapen op een Cocomat-matras waarvan nu na 22 jaar alleen de topper aan vervanging toe was. Het geeft aan hoe goed de matrassen worden gemaakt. E... Voir plus

1. Magasin de lits
  2. Magasin d'ameublement et de décoration
  3. Magasin de matelas
  4. Magasin de meubles
  5. Magasin de meubles de chambre à coucher

Welkom bij COCO-MAT. Ervaar de kunst van écht slapen Ontdek bedden en slaapproducten van 100% natuurlijke materialen zoals kokosvezel, natuurlijk rubber, wol, katoen, zeegras en hout. Elk product wordt met vakmanschap met de hand gemaakt, waarbij tijdloze traditie en modern design samenkomen. Bij COCO-MAT staat duurzaamheid centraal. Onze producten zijn vrij van synthetische chemicaliën en plastics, met respect voor jouw gezondheid én het milieu. Dankzij hernieuwbare en recyclebare materialen bieden wij niet alleen kwaliteit en comfort van topniveau, maar dragen we ook bij aan een groenere wereld. Bezoek onze Flagship store in Amsterdam, ons prachtige nieuwe filiaal in Den Haag of ontdek ons volledige assortiment online in onze e-store en ervaar hoe natuur, vakmanschap en innovatie samenkomen, want écht comfort is natuurlijk, duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan.

Droom duurzaam, slaap natuurlijk

Bij COCO-MAT Nederland staat kwaliteit centraal

Bij COCO-MAT Nederland staat kwaliteit centraal
Bij COCO-MAT draait alles om natuurlijke materialen, vakmanschap en een goede nachtrust. Onze matrassen, bedden en accessoires zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat jij elke nacht heerlijk kunt slapen én je bewust bijdraagt aan een duurzamere wereld. Van het oogsten van materialen tot de afwerking van je bed: we letten op elk detail. Zo kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor kwaliteit die blijft liggen, nacht na nacht, jaar na jaar.

4,6

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ik slaap nu veel beter

Goed advies en top klantenservice

12 décembre 2025

Réponse de COCO-MAT Nederland

Dank je wel voor je fijne review! Mooi om te horen dat je slaap zoveel is verbeterd en dat je ons advies en de service als prettig hebt ervaren 😊 We staan altijd graag voor je klaar!

De kwaliteit van de natuurlijke…

De kwaliteit van de natuurlijke materialen en de luxe afwerking zorgen voor een heerlijke nachtrust en een prachtige slaapkamer elke nacht weer blij mee , wat ons betreft een absolute aanrader.

7 octobre 2025

Réponse de COCO-MAT Nederland

Wat een prachtige review, dank je wel! 🌿
Het maakt ons enorm blij om te horen dat de natuurlijke materialen en luxe afwerking bijdragen aan jouw heerlijke nachtrust én een mooie slaapkamer. Fantastisch dat je er elke nacht weer van geniet. Bedankt voor je aanbeveling!

Coco-mat fan

Wij waren al jaren fan van coco-mat, we kenden hun van de Coco-mat hotels in griekenland waar wij heerlijk hebben geslapen en dat is ons altijd bijgebleven. Wij zijn goed geadviseerd in de winkel in Amsterdam. En ervaren sinds de levering (wat trouwens ook heel goed verliep) zo'n goede nacht rust. Zeker de investering waard!

26 juin 2025

Réponse de COCO-MAT Nederland

Wat leuk om te horen dat jullie Coco-Mat al kenden uit de hotels in Griekenland! Fijn dat het advies in Amsterdam en de levering zo goed bevielen, en vooral dat jullie nu thuis net zo heerlijk slapen. Bedankt voor jullie mooie review!

Geweldige aankoop Coco-mat bed

Sinds de aankoop van ons nieuwe bed van Coco-mat in de lente slapen wij zo fijn. Nooit meer last gehad van rugpijn, het voelt echt alsof je overal word ondersteund. Ook complimenten aan het team in Amsterdam die ons zo goed heeft geadviseerd en ook goed luisterden naar onze wensen.

5 avril 2025

Réponse de COCO-MAT Nederland

Wat fijn om te horen dat jullie sinds de aankoop zo goed slapen en geen last meer hebben van rugpijn! Het doet ons goed dat de ondersteuning zo prettig aanvoelt. En dank voor het compliment aan ons team in Amsterdam, dat waarderen we enorm. Veel heerlijke nachten gewenst!