À propos de l'entreprise

2. Magasin de produits de beauté
  3. Magasin de cosmétiques
  4. Parfumerie

Écrit par l'entreprise

Our first Cocopanda store was established in Denmark in 2012 under the name Cocopanda.dk. In later years, Cocopanda has established stores in Sweden (2014), Finland (2016), Germany (2016), Austria (2018), Poland (2019) and the Netherlands (2021).

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich komme gerne wieder...

Ich habe vor meiner ersten Bestellung einige Bewertungen gelesen, weil ich die Seite nicht kannte, aber ich kann die schlechteren Bewertungen bisher nicht nachvollziehen.
Meine Bestätigungsmail mit den Bankdaten kam nicht an und auf meine Kontaktanfrage wurde super schnell reagiert und man hat mir die Mail nochmal zugesendet. Nach der Zahlung war die Ware schnell geliefert.
Ich werde auf jedenfall wieder bestellen - die Preise sind fair und der Service bisher super!
Hinweis u.a. an die Betreiber: die Bestätigung zum Erhalt der Kontaktanfrage kommt vom Ansender "Dummy Dummy", das ist etwas irritierend.

12 janvier 2024

Dårlig retur

Jeg synes at det er en fin forretning, de har et stort udvalg og hurtig levering. Jeg synes bare at det er ærligt at deres retur er så dyr (59 kr.)
Har lige købt en hårbørste som var ekstremt dårlig kvalitet ifht. forventet, så ville gerne bytte den til en anden. Opdagede så at returen ville koste mere end halvdelen af prisen på varen, det er bare pengelige ud af vinduet, super ærligt... tror at de fleste forventer en lidt bedre retur/bytteservice

6 mai 2021

Kære kunde
Beklager at produktet du havde bestilt ikke lever op til dine forventninger.
Returfragten er på 59kr. da pakkerne kommer retur til os på en sikker og forsikret måde.
Du har altid mulighed for at selv sende produktet retur på en anden måde, hvis du foretrækker det.
Jeg vil bede dig om at kontakte vores kundeservice, så at vi kan hjælpe dig videre.
// Venlige hilsner, din cocopanda team

Noté 2 sur 5 étoiles

gode priser men elendig levering

super fine produkter og priser, men overholder slet ikke kravene om leveringstid. jeg købte min pakke lørdag (jeg ved godt at lørdag og søndag ikke tæller med som arbejdsdage men) jeg køber det der og regner med det bliver sendt mandag, men nu står jeg her i dag onsdag! 5 dage efter jeg har købt pakken uden nogle pakke. jeg har først fået besked fra bring om at de forventer at sende den idag, så der kan gå 1-2 hverdage mere!

30 décembre 2020

Kære Anna
Undskyld for det sene svar. Dette skyldes, at anmeldelsen er blevet offentliggjort på et sted, der indtil nu ikke har været tilknyttet Trustpilot fra vores side.
Som jeg kan se blev din pakke sendt fra vores lager mandag den 28.december og den blev klar til afhentning samme dag du skrev anmeldingen, onsdag den 30.december.
Vi beklager derfor forvirringen med leveringstiden, men er glad for at din pakke kunne hentes i god tid.
// vh din cocopanda team

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice , får ingen tilbagemelding for min returpakke . Har stadig ikke modtaget mine penge retur .

1 décembre 2020

Kære Line
Hvis du stadigvæk har brug for hjælp kontakt gerne vores kundeservice på cocopanda.dk så at vi kan hjælpe dig videre.
// vh din cocopanda team

Jeg skriver sjældent bedømmelser

Jeg skriver sjældent bedømmelser, fordi god kundeservice faktisk bør være en selvfølge. Men Cocopanda er virkelig gået så meget above and beyond, at jeg er nødt til det!
Jeg modtog en hår-serum, der havde været åbnet, så jeg skrev til kundeservice uden særligt høje forventninger. For som jeg skrev: Jeg medsendte ingen billeder, da det jo ikke dokumenterer, hvorvidt jeg selv har åbnet pakken eller ej. Jeg kunne heller ikke bedømme, om der rent faktisk manglede noget af produktet overhovedet. Imod forventning fik jeg besked om, at jeg kunne smide mit produkt ud eller beholde det - og så ville de sende en ny serum uden beregning. (Og beskeden blev (som de efterfølgende) serveret sødt og smilende - uden 'så har vi altså også strukket os og været SØDE!'-undertonen, som mange firmaer bruger!)
Jeg fik flere beskeder om at hente produktet, men da jeg var nødt til at tage til Fyn for at hjælpe min far, der var syg og ikke kunne passe tingene selv, imens min mor var indlagt. Det resulterede i, at da jeg kom hjem og ønskede at hente pakken den sidste dag, hvor dette (ifølge sms og mail fra Bring) var muligt, lod det sig ikke gøre, fordi forretningen havde lukket. Jeg tog chancen og skrev dette til Cocopanda. Skrev, at det jo var min egen skyld, men hvis de kunne gøre noget, ville jeg være meget taknemmelig. Hvis ikke, forstod jeg det udmærket, da skylden som sagt var min egen. Igen var de bare utroligt søde og sagde, at det da var helt forstående i disse tider - og at de gerne gav endnu en fragt på deres regning. Men igen; serveret på en sød og smilende måde og uden 'skyld på'.
Så nu er pakken endnu en gang blevet sendt. At de gjorde det første gang var stort nok - siden der ikke beviseligt var noget galt med produktet andet, end at den havde været åbnet. Og anden gang var om muligt endnu mere stort! DEN slags kundeservice er kundeservice, man husker! :-)

3 juin 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Cocopanda mødommen

Jeg har for første gang handlet på Cocopanda.
Dejlig organiseret webshop.
Jeg synes pakken kom 2 dage senere end der står på shoppen.
Jeg er glad for mine produkter. Jeg brugte flere penge end jeg skulle, jeg overvejer at bestille igen... åh Gud.... here we go again....

25 novembre 2016

Skuffende

Jeg har for første gang bestilt en masse fra Cocopanda, da jeg har læst de gode anbefalinger. Jeg bestilte onsdag, og regnede med at få det inden weekenden, da jeg skulle bruge tingene. Fredag 8/1, har der ingen opdatering været længe på track and trace, og jeg går op i butikken hvor jeg skulle afhente mine varer. Bring bilen havde netop været der med varer fra blandt andet Cocopanda, men ingenting til mig. Da jeg tjekker track and trace et par timer senere ( kl. 19 ) har de leveret mine varer til et forkert sted og de er derfor forsinket så jeg først modtager mandag. Jeg håber godt nok mine 8 varer lever op til mine forventninger. For indtil nu, er jeg godt nok skuffet over servicen!!

9 janvier 2016

Super god hjemmeside

Super hjemmeside med en del produkter og store rabatter. Leveringen var hurtig tog kun et par dage. Min produkt var ægte og præcis, hvad jeg havde forventet.
Kan klart anbefales.

5 décembre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Intet mindre end fantastisk!!

Jeg har ikke en finger at sætte på cocopanda, har bestilt 5 gange fra dem, med FULD TILFREDSHED. også for ikke at nævne de utrolig billigere priser for kvalitetsvare og store udvalg af udlandske kendte makeup-brands + den lynhurtige fragt!! Det fandme, iorden er det. Thumps freaking up👍👍👍👍 det gør i sku godt!!

9 août 2015

Billigst

Fandt den shampoo jeg skulle bruge hos cocopanda. De var billigst og modtog varen hurtigt efter. Super firma!

11 juin 2015

super positivt overrasket

Jeg fik hjemmesiden anbefalet af min veninde, da hun sagde at der var billige Youngblood produkter derinde, hvilket var helt korrekt! ca 50% i forhold til butikkerne..jeg bestilte to produkter om fredagen ca kl 1330 og lørdag morgen fik jeg sms om at pakken allerede var på posthuset! produkterne var pakket godt ind til forsendelse. Jeg køber der helt sikkert når jeg løber tør for Youngblood pudder igen :)

14 juin 2014

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus