CoderingVrij heeft mij uitstekend geholpen met het verwijderen van mijn BKR-registratie. Ze gaven helder advies, begeleidden me stap voor stap en hielden me goed op de hoogte van de voortgang. Dankzij... Voir plus

Lisez les avis des autres
Bij de aanvraag van een hypotheek kregen wij onverwachts in eens te maken met een A2 codering op onze naam. Wij hadden reeds een rente voorstel gehad en daardoor ook al het voorlopig koopc... Voir plus
Ik ben ontzettend goed geholpen. Het was een zaak met enorme tijdsdruk en dat hebben ze bij Codering Vrij echt fantastisch opgepakt. Een dag na het aanleveren van alle documenten was de codering al ve... Voir plus
L'entreprise a répondu
De juriste die onze casus heeft behartigd was zeer professioneel en snel en adequaat in haar handelen. Duidelijke en goede communicatie. En nadat wij alle benodigde info hadden doorgegeven een super p... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de CoderingVrij
Écrit par l'entreprise
CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.
Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?
Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?
Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren
Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen
Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.
Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?
- Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
- Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
- Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
- Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Coordonnées de contact
Innovatiepark 3A, 4906AA, Oosterhout, Pays-Bas
- 088 - 426 3737
- info@coderingvrij.nl
- coderingvrij.nl

Doe nu de haalbaarheidscheck!
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jullie hebben mij netjes bijgestaan om…
Jullie hebben mij netjes bijgestaan om van mijn codering af te komen.
Ook mij steeds netjes van de lopende zaken op de hoogte gehouden.

Zeer vakkundig.
Wij hebben een zeer goede ervaring met Coderingvrij.
Alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd.
De communicatie was op elk punt uitstekend.
Vriendelijke mensen en we mochten altijd bellen met vragen.
Dhr. Schoonen is zeer deskundig.
Een aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft bij BKR-zaken.
Binnen een week zijn twee coderingen definitief verwijderd dit was echt noodzakelijk voor de hypotheek.

Réponse : CoderingVrij
Transparent en snel ze zijn…
Transparent en snel ze zijn vertrouwelijk en geven goed advies .

Réponse : CoderingVrij
Super goed geholpen..alle stukken…
Super goed geholpen..alle stukken aangeleverd die ze nodig hadden en toen ging het ook heel snel.dus echt een aanrader voor iedereen.wij zijn blij wij kunnen we verder met onze toekomst.

Réponse : CoderingVrij
fantastisch geholpen door dit bedrijf
fantastisch geholpen door dit bedrijf, geven je het vertrouwen dat het goed komt.

Codering A2 verwijderd.
Codering A2 verwijderd.
Na het inschakelen van Coderingvrij kan ik verder met de toekomst.

Réponse : CoderingVrij
zit je vast aan en BKR notitie
zit je vast aan en BKR notitie? codering kan je prima helpen.

Réponse : CoderingVrij
Ik heb een zeer goede samenwerking…
Ik heb een zeer goede samenwerking ervaren met Coderingvrij. Ze communiceren helder en denken echt met je mee. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die een negatieve BKR-codering wil laten verwijderen

Very quick & reliable service
Very quick & reliable service! Make sure you provide true & honest information of your case from the first consultation so the team can assess how likely the registration can be removed

Van 3 naar 0 en door!
Wat een fijne samenwerking, zeer positief contact en behandeling naar wens echt een aanrader!

Réponse : CoderingVrij
2 A3 coderingen hebben ze voor mij…
2 A3 coderingen hebben ze voor mij weggepoetst. Goede communicatie, snelle reacties. Je moet er wel een hoop gegevens voor aanleveren....maar het was het meer dan waard

Binnen 3 weken geregeld
Binnen 3 weken geregeld negatieve coderingen A1 en A2 weg. Geweldig geholpen!🙏

Réponse : CoderingVrij
Ze hebben me supergoed geholpen
Ze hebben me supergoed geholpen, snelle reacties en hele aardige personeel. Had verwacht dat het langer zou duren maar in 1 week opgelost ben super blij.

Réponse : CoderingVrij
Dit bedrijf heeft mij in korte tijd van een negatieve BKR codering afgeholpen
Dit bedrijf heeft mij in korte tijd van een onterechte BKR registratie afgeholpen. Hier ging een prettige intake aan vooraf waarna ik een duidelijke instructie ontving over de wijze waarop bewijslast en onderbouwende documentatie moest worden aangeleverd. Na het versturen van de documentatie met een begeleidend schrijven naar de bank was alles binnen 1 maand gefixt. Ik ben er heel blij mee.

Evr registratie
Ik nen echt perfect geholpen en mijn registratie was na 4 weken weg.
Heel professioneel

Niet te vertrouwen
Niet te vertrouwen.
Niet onbelangrijk: niet alle klanten krijgen automatisch een uitnodiging om een review te schrijven! Alleen op uitnodiging van Coderingsvrij. Klanten waarbij het niet zo succesvol was als er beweert wordt, krijgen naar alle waarschijnlijkheid geen uitnodiging en vandaar de 4.8 sterren.
Aan de telefoon zijn het hele enthousiaste mensen (goede verkopers) en de zaak was zo goed als klaar. Toch niet gelukt om 2 coderingen te verwijderen (1 wel). Doorverwezen naar een advocaat en die gaf ook al aan dat Coderingsvrij het verhaal mooier maakt naar de klant toe dan het daadwerkelijk is.
Wees dus niet naïef en zelf realistisch en trap niet direct in de vrolijkheid en enthousiaste callcenter medewerkers.
Daarbij komt dat ik in totaal ca. 6200 euro heb betaald voor de VASTE KOSTEN voor de HELE procedure en toch ontvang je achteraf facturen en zijn er toch onverwachte kosten waar tijdens het telefoongesprek niet over gerept wordt. (Wel in de kleine letters in de mail)
Als je recensies leest lijkt het de moeite waard, maar denk goed na.
Onthoud dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dat ook vaak is!

Réponse : CoderingVrij
En savoir plus sur les différents types d'avis.