Er veldig fornøyd med dette produktet- hjelper mot mine smerter i muskulatur. Men har en pakke der det må ha gått hull på en eller flere kapsler, den er full av kliss - den kom i posten
L'entreprise a répondu
Har nå tatt 3 kapsler Collaxan daglig siden februar 2026, men merker ingen endring / forbedring, så for meg har dette ikke virket og kan derfor ikke anbefale dette produktet. Jeg synes også det var l... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har tatt Collaxan i mange år nå. Er ikke i tvil om at det virker på meg i form av mykere i ledd og musklatur. Holdt opp en periode på noen måneder og merket stor forskjell. I og med at man føler seg m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Collaxan utvikler nøye sammensatte produkter for muskler og ledd, basert på over 20 års erfaring og velprøvde ingredienser som kollagen, boswellia, nype og magnesium.
Norvège
Demande des avis aux clients

Réponse de Collaxan
Har ingen bevis for at det virker. Har vondt i kne hele tiden. Spesielt ved gange nedover, trapp e.l.
Dessuten vil jeg klage på papp emballasjen dere gikk over. Veldig trasig å håndtere, tømme ut piller. Kommer gjerne en neve i gangen, faller ned på gulv, i servant på badet. Få tilbake den gode gamle hardplasten

Réponse de Collaxan
har ikke sett den virkninga jeg hadde ønsket har prøvd lenge nå og brukt større doser uten bedre virkning

Réponse de Collaxan
For snart 16 år siden fikk jeg påvist (etter mye smerter) at tommeltottleddene ikke lenger hadde "støtdempere" mellom leddene (Bærum sykehus hvor jeg ble vist røntgenbildene, og satt opp på operasjon). Ble anbefalt av en venn å prøve kollagen. Har brukt det hver dag siden. Sjelden smerter lenger så jeg avlyste operasjonen.

Réponse de Collaxan
Jeg føler meg mykere i kroppen og er veldig fornøyd. Tør ikke å slutte med collaxan.

Réponse de Collaxan
Fått tilbake fleksibilitet i ledd og muskler. Har brukt collaxan i flere år og fortsetter nok i flere år til☺️

Réponse de Collaxan
Jeg har brukt Collaxan i flere år,men for å være ærlig, vet jeg ikke hvordan jeg ville følt meg hvis jeg ikke brukte det. Forsendelsene har vært greie, ikke noe å si på det. Skal snart ta meg en pause fra bruken,så får vi se virkningen.

Réponse de Collaxan
Jeg var for noen år siden veldig plaget med leddgikt i fingrene. Nå er jeg bra så lenge jeg bruker Collaxan.

Réponse de Collaxan
Hvorfor sender dere mailer med reklame til meg, denne gangen fra en orange.dk adresse?
Er dere virkelig så useriøse at dere bryter europeisk GDPR lov. Jeg vil IKKE ha noe med dere å gjøre og jeg har ALDRI akseptert dette.
EDIT: Hvem har dere kjøpt min e-post adresse fra??? Jeg har ALDRI hatt noe med dere å gjøre, alikevel får jeg masse spam fra mange fantasifulle utenlandske e-post adresser med reklame fra dere.
Dere kan ikke bare komme med en beklagelse med at det er en teknisk feil😠
Det hagler fortsatt inn tilbud på deres produkt fra suspekte e-post avsendere🤬. lite seriøst og tillitsskapende

Réponse de Collaxan
Det virker som at dere har et godt produkt, men jeg fikk ikke det levert hjem av deres leveringspartner Helthjem. Samtidig kunne jeg ikke velge en annen leverandør som jeg stoler bedre på. Dere jobber kun med Helthjem.
Dette gjør at ytterligere bestillinger ikke er aktuelle for meg.
Jeg har også bestilt refusjon av utbetalt beløp.

Réponse de Collaxan
Smaker vondt og blander seg ikke med enkelte drikker. Håper virkningen er bedre!

Réponse de Collaxan
Fikk beskjed om at varen skulle leveres lørdag 23 mai. Den er pr dato 27. Mai ennå ikke levert

Réponse de Collaxan
Det innehåller citronsyra,sedan smakar det kemikalier av apelsin

Réponse de Collaxan
Jag har inte använt det så länge så det är svårt att bedöma.