Banner for Color4care Norge

Color4care Norge Avis 175

TrustScore 4 sur 5

3,8

L'entreprise a répondu

Jeg fant rask det jeg lette etter, bestilling og betaling var smertefritt (og billigere en apoteket). Selv transport tid og levering var bra. Alt i alt, en god og tilfredstilende opplevelse.

1. Service e-commerce
  2. Matériel et équipement d'hôpital

À propos de Color4care Norge

Écrit par l'entreprise

Vi setter farge på helsetjenesten

Hos Color4care finner du alt du trenger for å gjøre arbeidsdagen din i helsetjenesten både enklere og mer inspirerende. Vi tilbyr et bredt utvalg av fargerike, funksjonelle og prisgunstige produkter som kombinerer kvalitet med personlig stil. Enten du er på jakt etter stetoskop, støttestrømper, arbeidssko eller praktisk tilbehør, har vi noe som passer dine behov. Målet vårt er å gjøre det enkelt for deg å finne produkter som ikke bare fungerer i hverdagen, men som også lar deg uttrykke hvem du er.

Et fargerikt team med helsetjenesten i fokus

Color4care er mer enn en nettbutikk – vi er en del av hjertet i helsetjenesten. Vi forstår utfordringene og behovene som finnes i yrket, og jobber hver dag for å bidra til et bedre arbeidsmiljø for helsepersonell. Gjennom å tilby et bredt utvalg av arbeidsklær, sko og tilbehør ønsker vi å skape en arbeidshverdag som føles både komfortabel, profesjonell og personlig.

Hovedkontoret og lageret vårt ligger i Falkenberg, der vårt engasjerte team jobber tett sammen i et kreativt og fargerikt miljø. Her håndterer vi alt fra kundeservice og markedsføring til logistikk og produksjon av våre populære kopper og navneskilt.

Hos oss står helsepersonell alltid i sentrum – og vi streber etter å gjøre arbeidsdagen din litt enklere, litt morsommere og mye mer fargerik.

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

175 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Helt supert

Helt supert, bestillingen kom raskt. Bedre kvalitet enn forventet og gode tilbud.

20 février 2026

Réponse : Color4care Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med både levering og kvalitet.

Jeg er veldig fornøyd med…

Jeg er veldig fornøyd med støttestrømper deres.

14 décembre 2025

Réponse : Color4care Norge

Takk for fin tilbakemelding! Hyggelig at du er fornøyd med støttestrømperna våre.

Denne gangen handlet jeg også for min…

Denne gangen handlet jeg også for min mor. Hun ble veldig fornøyd med strømpene. Lette å ta på å gir god komfort . Derfor gir vi full score.

5 mars 2026

Tusen takk! Dette setter vi stor pris på 🙌

Alt i alt, en god og tilfredsstillende opplevelse.

Alt i alt, en god og tilfredstilende opplevelse.

10 mars 2026

Tusen takk! Veldig hyggelig å høre 😊

Handlet flere ganger her

Handlet flere ganger her, veldig fornøyd,rask levering

8 avril 2026

Réponse : Color4care Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på det og gleder oss til å ha deg som kunde igjen 😊.

<3 Color4Care

Kan varmt anbefale Color4Care! Går mye på harde gulv på jobb, og vil trekke frem særlig kompresjonsstrømpene i bambus som reddende sokke-engler. Bena blir langt mindre hovne og trette. Nettbutikken har et hyggelig design, er lett å navigere, fører stadig gode tilbud og inneholder mye hendig arbeidsutstyr både for helsevesen og andre yrker som er mye på beina. Kommer stadig tilbake! 😀

1 mars 2026

Réponse : Color4care Norge

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Så hyggelig å høre at kompresjonsstrømpene våre gjør en forskjell i hverdagen din. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre og gleder oss til å ha deg som kunde igjen 😊

Veldig fornøyd

Enkel bestilling, betaling og levering. Det gikk to - tre dager fra bestilling til levering. Bra kvalitet på strømpene. Superfornøyd.

25 mars 2026

Rask levering

Rask levering, fine, skadde produkter

24 mars 2026

Réponse : Color4care Norge

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Støttestrømpene var lett å ta på ble…

Støttestrømpene var lett å ta på ble positivt overasket.Gav meg god efekt hele dagen,ble mindre sliten i bena etter en lang dag med mye gåing og der en står rett opp og ned.Jeg jobber innen helse og har anbefalt dette videre til mine kollegaer.

Réponse : Color4care Norge

Så hyggelig å høre! Tusen takk for at du deler erfaringen din, og ekstra takk for at du anbefaler oss videre til kollegaer 💙

Fine sko

Fine sko, rask levering

Réponse : Color4care Norge

Takk for fin tilbakemelding! Hyggelig at du er fornøyd med både sko og levering.

fine varer

lett å bestille, fine varer, rask levering

23 mars 2026

Réponse : Color4care Norge

Tusen takk! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både varer og levering.

Pakken kom som bestilt

Pakken kom som bestilt, til og med raskere enn jeg hadde trodd siden det var påske.

8 avril 2026

Réponse : Color4care Norge

Så bra å høre! Vi gjør alltid vårt beste for rask levering – også i høytider 😊

Svært rask levering

Gode nettsider, lett å bestille og svært rask levering. Produktet var som lovet, høy kvalitet til grei pris.

Réponse : Color4care Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at du er fornøyd med både nettsiden og produktene våre.

Støttestrømpene er for store

Støttestrømpene er for store. Beez Wilma rosa og blå. Kundeservice sier bare at om du har målt skal størrelsen stemme. Opplever likevel at det er stor forskjell på støttestrømpene jeg har fra før og de nye som skal være samme modell og farge. De nye er for lange og for løse. Kommer ikke til å handle her igjen dessverre.

20 mars 2026

Réponse : Color4care Norge

Takk for at du deler opplevelsen din. Dette høres ikke bra ut, og vi ønsker gjerne å se nærmere på saken. Ta kontakt med kundeservice, så skal vi forsøke å finne en god løsning for deg.

Har ikke fått bestillingen

Har ikke fått bestillingen

Réponse : Color4care Norge

Beklager at du ikke har mottatt bestillingen din. Ta kontakt med oss med ordrenummer, så hjelper vi deg så raskt som mulig.