Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er kommet i mange år hos tandlægerne også før de hed Collosseum. Altid meget omhyggelige og empatiske : jeg kan specielt godt lide det lille trick som klinikassistenter laver når hun fornemmer a... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
God forklaring før operation, undervejs og bagefter, stor tillid til både tandlæge og assistent.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
God behandling og god kommunikation med tandplejeren

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg var tidligt på den, men personalet kunne presse mig ind, så jeg ikke skulle vente to timer.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Stor tiltro til min tandlæge Hans
Utroligt meget medlidenhed og hjælp til at få mine tænder fikset og forståelse for min tandlægeskræk

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver hurtigt taget, gode muligheder for en tid.
De er meget professionelle og omsorgsfulde.
Klinikken er altid indbydende, ren og pæn.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Min første besøge hos Colosseum brøndbyøster var fantastisk. Jeg er blevet taget godt imod fra tidsbestillingen til behandlingen.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Min behandler kender mine tænder, og er min faste behandler, hvilket hun har været et par år efter min tidligere behandler stoppede efter ca. 20-25 år

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Tandlæge Lars Rossel er rar og venlig og har et fantastisk håndelag. Han er skånsom og det gør aldrig ondt. Han er anbefalet og brugt personligt af andre tandlæger. Kan varmt anbefales!

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
De tager højde for at jeg har en frygtelig skræk for tandlæger. De giver sig tid til en

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Professional, polite, friendly and respectful. I am very happy with the treatment every time and I appreciate that they always give me a full explanation of the work to be done. Thanks 👍

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Lars er rolig, varm og afslappet. Han er grunden til at jeg ikke har noget imod at gå til tandlægen og ikke har lyst til at gå noget, andet sted hen.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg ville gerne have krydset flere felter af. Det er helhedsoplevelsen der er god - ikke kun Lars der skal drysses roser på 😊

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Hanne er meget opmærksom og fortæller hele tiden hvad hun laver, så jeg bliver helt rolig.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Altid en behagelig oplevelse at besøge Hanne, selvom dét med bor o.s.v. ikke er min livret.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Hele pakken. Jeg kender Lars fra gymnasiet, og jeg ved at han har intrigetet. Tillid er for mig den allervigtigste del. Jeg ved at det er ordentligt og mine tænder bliver ikke overbehandlet.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Tandlæge Hans Rasmussens behandling og håndtering af mig og mine udfordringer. Det gjorde én KÆMPE forskel, så tusind tak for jer.