Grundig og effektiv behandling. God information og også fin planlægning af kommende behandlinger. At føle sig tryg og blive mødt med venlighed - det er super vigtigt.

Kronprinsessegade 46, 1306 København K, København K, DK
L'entreprise a répondu
Altid trygt at komme til tandeftersyn i Kronprinsessegade. Dejlig modtagelse i receptionen. Super professionel og kompetent behandling. Og “min” tandplejer Tabinta er noget ud over det sædvanlige. Hun... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kronprinsessegade 46, 1306, København K, København K, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 76 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
I visited Philipp Kolmann.
He is a wonderful and super competent dentist. He found a way to fix my problem 3 times cheaper than any other dentist told me.
Before him, I visited 5 other specialists and he gave me the most optimal solution.
I highly recommend him as a dentist.
There is also a wonderful receptionist, Maggie. She was really competent and so welcoming and caring. Thank you

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Kronprinsessegade
Behandling & personale & betjening & kommunikation er bestemt ok - derimod er parkerings-forholdene + P-betalings-mulighederne nærmest kaotiske ! - ku' være en go' idé om klinikken påtog sig proceduren for P-betaling, måske også åbnede op for parkering i gården, som tilstøder klinikken ...
Super søde tandplejer Gitte og Anette altid i godt humør og smilende det er en oplevelse i sig selv
I mange år har Tabindah Munawar på klinikken været min tandplejer, hun er yderst kompetent. Når der er brug for tandlæge, bliver jeg hver gang behandlet af Dr. Philipp Kollmann - søndag aften knækkede jeg en kindtand, mandag formiddag var den repareret. Philipp er ikke kun den dygtigste tandlæge jeg i mine 75 år har kendt, han fortæller også omhyggeligt om behandlingen. Mine varmeste anbefalinger.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Kronprinsessegade
Altid til tiden, god behandling, professionelle tandlæger, assistenter, og reception. Rart sted at komme.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Kronprinsessegade
Jeg har lige været hos Gitte i Kronprinsessegade og det var en sand fornøjelse. Jeg brækkede søndag noget af en fortand. Min hidtidige tandlæge kunne ikke hjælpe p.g.a. ferie. Så fandt jeg jeres klinik og jeg har straks skiftet tandlæge.
I det hele taget meget venligt personale .

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Kronprinsessegade
Min tidligere tandlæge gennem mange år, Mikkel Emmertsen, havde klinikken i Kronprinsessegade indtil for nogle år siden. Da han stoppede græd jeg mange tårer. Men jeg var heldig at tandplejeren Tabinta fortsatte. Og det er hende som har behandlet mig lige siden. Jeg har ikke haft behov for at få behandling af tandlægen endnu. Men Tabinta er helt fantastisk. Hun giver tryghed og omsorg og er samtidig professionel i sit arbejde. Derfor kan jeg kun anbefale.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Kronprinsessegade
Jeg er i trygge og profesionelle hæder.
Jeg har stor tillid til min tandlæge, som jeg har haft de sidste 30 år.
Skal der laves noget større, får man et prisoverslag, så regningen ikke er uventet.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Kronprinsessegade
Noget har ændret sig efter Dentin blev til Colosseum.
Nægter at sende min journal videre til specialtandlæge som ikke er deres valg, og i det hele taget føles det som om man skubber folk til dyre behandlinger, for så at få lavet dem forkert (2x felj i en krone).
Jeg har nu valgt at skifte tandlæge.